- 1 Eki 2019
- 654
- 5,461
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kendi evimde 15 kedi 9 köpek (sayıları değişiyor) ile birlikte yaşıyorum. Birçok yardım kuruluşuna üyeyim, küçük ama etkili hayvanseverlere yardım ediyorum. İyilik söylenmez taraftarı değilim maalesef bu zamanlarda örnek olmak için bir şeyleri göstermemiz gerek. Hayatınızda belki hiç barınağa gitmemiş olabilirsiniz ama hayvanat bahçesine gitmişsinizdir. Belki...
Sadece hayvan seviyorum demenin yetmediğini görmek isterseniz atacağım linkler ne kadar çok yardıma muhtaç hayvan var biraz anlamınıza yeter diye düşünüyorum.
Daha birçok yer söyleyebilirim ama belki baktığınızda kendiniz daha çok yer aramak istersiniz, kim bilir belki birini sahiplenmek isteyebilirsiniz.
Sadece hayvan seviyorum demenin yetmediğini görmek isterseniz atacağım linkler ne kadar çok yardıma muhtaç hayvan var biraz anlamınıza yeter diye düşünüyorum.
YÜHAK (@7tepelipatiler) • Instagram photos and videos
5,126 Followers, 1,894 Following, 2,470 Posts - See Instagram photos and videos from YÜHAK (@7tepelipatiler)
instagram.com
Hayvanlar İçin Projeler (@hipder) • Instagram photos and videos
60K Followers, 236 Following, 10K Posts - See Instagram photos and videos from Hayvanlar İçin Projeler (@hipder)
instagram.com
Cule🌸 (@sulecika) • Instagram photos and videos
47K Followers, 2,314 Following, 10K Posts - See Instagram photos and videos from Cule🌸 (@sulecika)
instagram.com
Sokak Canlarım (@sokakcanlarim35) • Instagram photos and videos
1,209 Followers, 2,254 Following, 684 Posts - See Instagram photos and videos from Sokak Canlarım (@sokakcanlarim35)
instagram.com
ViranşehirSokakPatileri (@viransehirsokakpatileri) • Instagram photos and videos
1,892 Followers, 3,452 Following, 778 Posts - See Instagram photos and videos from ViranşehirSokakPatileri (@viransehirsokakpatileri)
instagram.com
Gökçe (@voddiri) • Instagram photos and videos
54K Followers, 534 Following, 3,445 Posts - See Instagram photos and videos from Gökçe (@voddiri)
instagram.com
Daha birçok yer söyleyebilirim ama belki baktığınızda kendiniz daha çok yer aramak istersiniz, kim bilir belki birini sahiplenmek isteyebilirsiniz.