Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Azrayla Guzel Tecrübe

tiger58

Normal Üye
9 Ocak 2024
17
60
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ailesi Azrayla cumartesi günü 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Konum olarak mecidiyekoyde merkezi bi yerde. Benim gibi metro kullananlar için kolay bulunabilecek bir lokasyon.
Sohbeti benim açımdan gayet eğlenceliydi. Yanında sıkılmayacağiniz bi insan.
Yüz güzelliği göreceli olmakla beraber ortalamanın üzerinde bi güzelliğe sahip. Bu konuda forumun en iyilerinden diyemem.
İkramlar genel olarak içecek ağırlıklı sagolsun o konuda elinden geleni yaptı.
Özel anlarda işte gerçekten elinden geleni yapmaya çalışan bi hanfendi. Vücut hatları benim gibi kısa boy ve dolgun vücut sevenler için gayet ideal. Benim açımdan 10 üzerinden 8 lik bi görüşmeydi iyi forumlar🙏

Arda1 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
84
97
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forum ailesi Azrayla cumartesi günü 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Konum olarak mecidiyekoyde merkezi bi yerde. Benim gibi metro kullananlar için kolay bulunabilecek bir lokasyon.
Sohbeti benim açımdan gayet eğlenceliydi. Yanında sıkılmayacağiniz bi insan.
Yüz güzelliği göreceli olmakla beraber ortalamanın üzerinde bi güzelliğe sahip. Bu konuda forumun en iyilerinden diyemem.
İkramlar genel olarak içecek ağırlıklı sagolsun o konuda elinden geleni yaptı.
Özel anlarda işte gerçekten elinden geleni yapmaya çalışan bi hanfendi. Vücut hatları benim gibi kısa boy ve dolgun vücut sevenler için gayet ideal. Benim açımdan 10 üzerinden 8 lik bi görüşmeydi iyi forumlar🙏
Referans için teşekkürler

genc123

Normal Üye
7 Ağu 2024
34
12
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler bilgilendirme için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar