hdenizliak
Normal Üye
- 19 Haz 2021
- 38
- 192
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam forum ahalisi. Azra'nin incall görüşmelere başlamasını duyurmasından sonra bugün bir görüşme yapmak nasip oldu. Evi gayet rahat ulaşılabilir, giriş çıkış sorunsuz.
2 saatlik görüşmemizde kısa bir sohbetten sonra duşumu aldım ve Azranın istediğim kıyafetle beklediğini gördüm. Biraz detaylardan bahsedeyim. Oral çok başarılı ıslak ve deep throat mevcur. Göz teması kurması da ayrı bir zevkli. Ama Azra nin asıl kalçaları beni mest etti. Doggy ve prone bone pozisyonlarda görüntü harika ve haz dorukta.
Azra Sevişme sırasında size gaz veren hafif bir dirty talk ile anı coşturuyor diyebilirim. Sevenlere duyrulur.
Onun haricinde ağırlama, kahve ve diğer ikramlar gayet güzel.
Benim için gayet keyifli bir görüşmeydi.
2 saatlik görüşmemizde kısa bir sohbetten sonra duşumu aldım ve Azranın istediğim kıyafetle beklediğini gördüm. Biraz detaylardan bahsedeyim. Oral çok başarılı ıslak ve deep throat mevcur. Göz teması kurması da ayrı bir zevkli. Ama Azra nin asıl kalçaları beni mest etti. Doggy ve prone bone pozisyonlarda görüntü harika ve haz dorukta.
Azra Sevişme sırasında size gaz veren hafif bir dirty talk ile anı coşturuyor diyebilirim. Sevenlere duyrulur.
Onun haricinde ağırlama, kahve ve diğer ikramlar gayet güzel.
Benim için gayet keyifli bir görüşmeydi.