- 26 Haz 2009
- 666
- 785
- Cinsiyetiniz nedir?
Azranın şehirdışına çıkacağını duyunca hemen kendisine yazdım. Şanslıyım ki gideceği gün müsait olduğunu söyledi.Kendi kendime bu kadar şanslı olamam umarım yarına kadar bir aksilik çıkmaz dedim. Çünkü daha önce benden kaynaklı görüşememiştik bir türlü
Kararlaştırdık ve 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Keşke daha fazla vaktim olsaydı diyorum neden mi ? Azra ile zaman hızlı geçiyor.
Şişlide incall görüşme yapıyormuş buda benim için iyi oldu.
Vesselam evi kolayca bulunuyor. Sağolsun istediğim kıyafetleride giymiş.
Resimlerde ne görüyorsanız fazlası var eksiği yok.
Göğüsler kalçalar aliyyül ala zaten beni benden alan Göğüs ve kalçaların güzelliğiydi.
Hoş sohbeti, Öpüşme, oral, istekli sevişmesi, pozisyon zenginliği ne diyim artık nazar değmesin
Şahsen ben Azrayı çok beğendim.
Güzel bir hanım aynı zamanda güleryüzlü konuşkan. İkram olarak kahve çay vs. eksiği yok.
Duşu banyosu evi temiz ferah daha ne olsun.
Kendisine teşekkür ediyorum.
Tavsiye edermiyim kesin ederim.
Bu senenin son demlerinde güzel bir anı olarak kaldı bende.
Tadı da damağımda kaldı ama buda güzel birşey.
Berbat bir espriyle yazımı sonlandırayım.
Azra seneye görüşmek üzere
Kararlaştırdık ve 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Keşke daha fazla vaktim olsaydı diyorum neden mi ? Azra ile zaman hızlı geçiyor.
Şişlide incall görüşme yapıyormuş buda benim için iyi oldu.
Vesselam evi kolayca bulunuyor. Sağolsun istediğim kıyafetleride giymiş.
Resimlerde ne görüyorsanız fazlası var eksiği yok.
Göğüsler kalçalar aliyyül ala zaten beni benden alan Göğüs ve kalçaların güzelliğiydi.
Hoş sohbeti, Öpüşme, oral, istekli sevişmesi, pozisyon zenginliği ne diyim artık nazar değmesin
Şahsen ben Azrayı çok beğendim.
Güzel bir hanım aynı zamanda güleryüzlü konuşkan. İkram olarak kahve çay vs. eksiği yok.
Duşu banyosu evi temiz ferah daha ne olsun.
Kendisine teşekkür ediyorum.
Tavsiye edermiyim kesin ederim.
Bu senenin son demlerinde güzel bir anı olarak kaldı bende.
Tadı da damağımda kaldı ama buda güzel birşey.
Berbat bir espriyle yazımı sonlandırayım.
Azra seneye görüşmek üzere