Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Azra ile ilk görüşmem

tomsergei Çevrimdışı

tomsergei

Normal Üye
14 Ocak 2022
37
56
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma üye olduğumda gözüme çarpanlardan biriydi Azra. Geçtiğimiz günlerde kendisine yazıp ertesi güne randevumu kaptım. Evi çok merkezi ve ulaşımı rahat bi yerde. Buluşmadan önce kendisinden istediğim kıyafeti giymesini rica etmiştim, beni istediğim kıyafetlerle karşıladı. Evi gayet temiz ve sade düzenlenmiş. İlk dakikalar sohbet ve ikram, sonrası duş. Duştan sonra yatak odasına geçtiğimde Azra bana ufak bi sürpriz yapıp, beni farklı kıyafetlerle karşıladı. Azra ile görüşmek istememin sebebi fiziğiydi. Minyon ve kıvrımlı, dolgun hatlara sahip fevkalade bir vücut. Yatak faslına gelirsek, Azra kesinlikle beklentimin çok üstüne çıktı. Ön sevişme, öpüşme, çok çok ıslak ve göz temaslı oral derken kendimi kaybettim zaten. Sonrası Azra'nın ayarında dirty talkingi ve adeta benden istekli haliyle harika vakit geçirdim. Çok memnun kaldığım bi görüşme oldu. Muhakkak tekrar görüşmek isterim.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Foruma üye olduğumda gözüme çarpanlardan biriydi Azra. Geçtiğimiz günlerde kendisine yazıp ertesi güne randevumu kaptım. Evi çok merkezi ve ulaşımı rahat bi yerde. Buluşmadan önce kendisinden istediğim kıyafeti giymesini rica etmiştim, beni istediğim kıyafetlerle karşıladı. Evi gayet temiz ve sade düzenlenmiş. İlk dakikalar sohbet ve ikram, sonrası duş. Duştan sonra yatak odasına geçtiğimde Azra bana ufak bi sürpriz yapıp, beni farklı kıyafetlerle karşıladı. Azra ile görüşmek istememin sebebi fiziğiydi. Minyon ve kıvrımlı, dolgun hatlara sahip fevkalade bir vücut. Yatak faslına gelirsek, Azra kesinlikle beklentimin çok üstüne çıktı. Ön sevişme, öpüşme, çok çok ıslak ve göz temaslı oral derken kendimi kaybettim zaten. Sonrası Azra'nın ayarında dirty talkingi ve adeta benden istekli haliyle harika vakit geçirdim. Çok memnun kaldığım bi görüşme oldu. Muhakkak tekrar görüşmek isterim.
✨✨ Teşekkür ederim bu güzel referansın için tekrar görüşmek dileğiyle 🥰🧚‍♀️✨✨

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,673
4,290
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pAylaşim için teşekkürler

User_70182

Azra hanım görüşmüş biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten elit kelimesinin vucut bulmuş halidir

Gendalf

Normal Üye
22 May 2022
8
1
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ilk gorusme icin tercih etmek benim içinde iyi olacak sanirim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar