Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Azra ile 5 Saat (Resimli)

soulmagnet

Normal Üye
9 Nis 2021
13
55
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azra Hanım'ı forumda gördüğümden beri takip ediyordum. İstanbul'da olmadığım için buluşmamız biraz uzun sürdü. Planlanan görüşme tarihinden 1 hafta öncesinde yazışmaya başladık. Konuşmaya başladığımız ilk günden beri tüm iletişimimiz saygı çerçevesinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Otele geldiğinde lobiden telefon gelmeden önce kendisi geldiğini haber verdi bu sayede son hazırlıklarımı hızlıca tamamlayabildim :p Hazırladığım çayları içerken tanışmaya başladık muhabbet muhabbeti açtı en son memleketi nasıl kurtaracağımızı konuşuyorduk ben memleket sorunlarının arasında kaybolmuşken Azra Hanım ben artık hazırlanıp geliyorum diyince tekrar görüşme moduna geçtim :D Kendisinden giyim ile alakalı bir talebim olmuştu, hazırlanıp duştan çıktığında talep ettiğim giysileride giydiğini görünce beynim sıfırlandı ve 1 saniye bile kaybetmeden eğlenceli saatlerimizi geçireceğimiz yatağa doğru Azra Hanım'ı kaçırdım. Bu arada isteklerinizi yerine getirmekle kalmayıp onları geliştiriyor :) Bir Azra ile anlaşıyorsunuz ama her bir seansda farklı bir Azra ile karşılaşıyorsunuz :) Özel anlar hakkında çok bilgi vermeyi seven birisi değilim ama fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha iyi bir vücut ile karşılaştım. Vücudunun her bir noktasında gezintiye çıktım :) Tam bir GFE tecrübesi oldu benim için. Hatta görüşme sonunda toparlanırken kıyafetlerimi katlamaya başlamıştı %100 GFE tecrübesi yani 🤩

@azraistanbul Tekrar görüşmek dileğiyle diyip harika günden bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.

kDUDOc.jpg

Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
88
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
(y)(y)(y)

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Azra Hanım'ı forumda gördüğümden beri takip ediyordum. İstanbul'da olmadığım için buluşmamız biraz uzun sürdü. Planlanan görüşme tarihinden 1 hafta öncesinde yazışmaya başladık. Konuşmaya başladığımız ilk günden beri tüm iletişimimiz saygı çerçevesinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Otele geldiğinde lobiden telefon gelmeden önce kendisi geldiğini haber verdi bu sayede son hazırlıklarımı hızlıca tamamlayabildim :p Hazırladığım çayları içerken tanışmaya başladık muhabbet muhabbeti açtı en son memleketi nasıl kurtaracağımızı konuşuyorduk ben memleket sorunlarının arasında kaybolmuşken Azra Hanım ben artık hazırlanıp geliyorum diyince tekrar görüşme moduna geçtim :D Kendisinden giyim ile alakalı bir talebim olmuştu, hazırlanıp duştan çıktığında talep ettiğim giysileride giydiğini görünce beynim sıfırlandı ve 1 saniye bile kaybetmeden eğlenceli saatlerimizi geçireceğimiz yatağa doğru Azra Hanım'ı kaçırdım. Bu arada isteklerinizi yerine getirmekle kalmayıp onları geliştiriyor :) Bir Azra ile anlaşıyorsunuz ama her bir seansda farklı bir Azra ile karşılaşıyorsunuz :) Özel anlar hakkında çok bilgi vermeyi seven birisi değilim ama fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha iyi bir vücut ile karşılaştım. Vücudunun her bir noktasında gezintiye çıktım :) Tam bir GFE tecrübesi oldu benim için. Hatta görüşme sonunda toparlanırken kıyafetlerimi katlamaya başlamıştı %100 GFE tecrübesi yani 🤩

@azraistanbul Tekrar görüşmek dileğiyle diyip harika günden bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.

kDUDOc.jpg

💫Herşey için çok teşekkür ederim seni tanımak çok keyifliydi en yakın zamanda görüşmek dileğiyle 💫

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve fotoğraf için teşekkürler...

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
221
255
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
resimli yazınca ister istemez merak ediyor insan

paylaşıma teşekkürler

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
957
805
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her iki tarafa da sevişmenize sağlık diyorum, paylaşım ve referans için teşekkürler 👍

Cenk13 Çevrimdışı

Cenk13

Normal Üye
10 Ağu 2018
33
32
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,444
2,729
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım ve fotoğraf için teşekkürler

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
75
62
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Harika paylasım

erilere

Normal Üye
5 Şub 2020
18
16
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
offf offfff o nasıl bir şey öyle

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,467
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

kDUDOc.jpg
Tebrikler. Sevişmenize sağlık .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar