soulmagnet
Normal Üye
- 9 Nis 2021
- 13
- 55
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Azra Hanım'ı forumda gördüğümden beri takip ediyordum. İstanbul'da olmadığım için buluşmamız biraz uzun sürdü. Planlanan görüşme tarihinden 1 hafta öncesinde yazışmaya başladık. Konuşmaya başladığımız ilk günden beri tüm iletişimimiz saygı çerçevesinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Otele geldiğinde lobiden telefon gelmeden önce kendisi geldiğini haber verdi bu sayede son hazırlıklarımı hızlıca tamamlayabildim Hazırladığım çayları içerken tanışmaya başladık muhabbet muhabbeti açtı en son memleketi nasıl kurtaracağımızı konuşuyorduk ben memleket sorunlarının arasında kaybolmuşken Azra Hanım ben artık hazırlanıp geliyorum diyince tekrar görüşme moduna geçtim Kendisinden giyim ile alakalı bir talebim olmuştu, hazırlanıp duştan çıktığında talep ettiğim giysileride giydiğini görünce beynim sıfırlandı ve 1 saniye bile kaybetmeden eğlenceli saatlerimizi geçireceğimiz yatağa doğru Azra Hanım'ı kaçırdım. Bu arada isteklerinizi yerine getirmekle kalmayıp onları geliştiriyor Bir Azra ile anlaşıyorsunuz ama her bir seansda farklı bir Azra ile karşılaşıyorsunuz Özel anlar hakkında çok bilgi vermeyi seven birisi değilim ama fotoğraflarda gördüğünüzden çok daha iyi bir vücut ile karşılaştım. Vücudunun her bir noktasında gezintiye çıktım Tam bir GFE tecrübesi oldu benim için. Hatta görüşme sonunda toparlanırken kıyafetlerimi katlamaya başlamıştı %100 GFE tecrübesi yani
@azraistanbul Tekrar görüşmek dileğiyle diyip harika günden bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.
@azraistanbul Tekrar görüşmek dileğiyle diyip harika günden bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.