Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Azra Hanımla 3 saat

TheMamba

Normal Üye
6 Ağu 2024
1
11
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Azra hanımla dün 3 saatlik incall görüşme gerçekleştirdim. Bir gün öncesinde iletişime geçtim ve hızlı bir şekilde randevulaştık.

Ben metroyla gittim evine ulaşım gayet kolay. İlk tanışma ve seans aralarındaki sohbet oldukça keyifli. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Pek çok konudan sohbet edebiliyorsunuz.

Yüzü en az vücudu kadar güzel. Yatak performansından çok memnun kaldım. Karşısındaki kişiye nasıl zevk vereceğini biliyor ve kendisi de zevk alıyor. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle :)

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
826
5,218
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Azra hanımla dün 3 saatlik incall görüşme gerçekleştirdim. Bir gün öncesinde iletişime geçtim ve hızlı bir şekilde randevulaştık.

Ben metroyla gittim evine ulaşım gayet kolay. İlk tanışma ve seans aralarındaki sohbet oldukça keyifli. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Pek çok konudan sohbet edebiliyorsunuz.

Yüzü en az vücudu kadar güzel. Yatak performansından çok memnun kaldım. Karşısındaki kişiye nasıl zevk vereceğini biliyor ve kendisi de zevk alıyor. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle :)
💫✨ Teşekkür ederim güzel referansın için herzaman görüşmek dileğiyle 💫✨

merniz

Normal Üye
21 Ağu 2023
17
12
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Teşekkürler referans için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar