ermant
Normal Üye
- 12 Haz 2018
- 43
- 80
- Cinsiyetiniz nedir?
Dün Azra Hanım ile ilk defa görüştük, son olmayacağını ümit ediyorum. Kendisine daha önce de randevu almak için yazmıştım, uygun olmadığı için görüşememiştik ancak seviyeli ve medeni şekilde cevap vermesi dikkatimi oldukça çekmişti. Dün şansımı tekrar denedim ve kısa süre içinde randevu talep etmiş olmama rağmen yine oldukça saygılı ve düzgün bir yazışma sonrası randevu oluşturduk. Kendisine özellikle iletişimi için çok teşekkür ederim.
Azra Hanım'ın evi oldukça kolay ve sorunsuz bir muhitte, ulaşım toplu taşıma +5-10 dakika yürüme ile bile oldukça kolay. Çok meşhur bir cadde üzerinde diyeyim. Evin girişi rahat, sorunsuz ve güvenli. Hiç problem yaşamadım. Evin temizliği ve ferahlığı özellikle dikkatimi çekti diyebilirim.
Azra Hanım'ın hoşsohbetliği ve sizi rahatlatan muhabbeti de gerçekten takdiri hak ediyor. Sonuçta ilk defa karşılaştığınız bir insanla görüşüyorsunuz. Ama 2. dakikadan itibaren gerginliğinizi alıyor, çok başarılı.
Yatak odasındaki detaylara girmeyi pek sevmiyorum o yüzden tek kelime ile geçeceğim "inanılmaz"
Bu güzel deneyim için kendisine çok teşekkür ederim.
Forum ahalisine Saygılar
Azra Hanım'ın evi oldukça kolay ve sorunsuz bir muhitte, ulaşım toplu taşıma +5-10 dakika yürüme ile bile oldukça kolay. Çok meşhur bir cadde üzerinde diyeyim. Evin girişi rahat, sorunsuz ve güvenli. Hiç problem yaşamadım. Evin temizliği ve ferahlığı özellikle dikkatimi çekti diyebilirim.
Azra Hanım'ın hoşsohbetliği ve sizi rahatlatan muhabbeti de gerçekten takdiri hak ediyor. Sonuçta ilk defa karşılaştığınız bir insanla görüşüyorsunuz. Ama 2. dakikadan itibaren gerginliğinizi alıyor, çok başarılı.
Yatak odasındaki detaylara girmeyi pek sevmiyorum o yüzden tek kelime ile geçeceğim "inanılmaz"
Bu güzel deneyim için kendisine çok teşekkür ederim.
Forum ahalisine Saygılar