Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Azra diyorum başka demiyorum :)

Obsessive41

Normal Üye
11 Mar 2021
15
60
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhabalar
Dün azra hanım ile sabahtan randevulaştık ve akşam buluştuk ilk başta ön ödeme aldığı için biraz tereddüt vardı ama tanıştıktan sonra ön ödeme değil komple ücreti istese gözüm kapalı yatırabilirim :)
Evi merkezi biryerde ve otopark sıkıntısı yok
Eve girdim çok güzel karşıladı sanki kendi evime işten dönmüşüm gibi bir his vardı telefonda biraz soğuk gelebilir ama evde yüz yüze asla öyle birisi değil
İçeri girdim biraz sohbet ettik muhabbet o kadar akıcıydı ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Evi hakkında da konuşmak gerekirse tertemiz odalar ferah
Muhabbete kısa ara verdik yatak odasına geçtik sevişmesiyle bile bir başkaydı azra hanım sevişmenin arkasında saxo’su yetiyor insana inanın gerisi zaten bilinen şeyler sonra tekrar odaya geçtiğimizde sohbete kaldığımız yerden devam ettik ikramları vardı herşey için tekrardan teşekkür ediyorum 🙏
Ve seneye birdaha görüşmek sözüyle ayrılmıştık 🙈😂

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün azra hanım ile sabahtan randevulaştık ve akşam buluştuk ilk başta ön ödeme aldığı için biraz tereddüt vardı ama tanıştıktan sonra ön ödeme değil komple ücreti istese gözüm kapalı yatırabilirim :)
Eve girdim çok güzel karşıladı sanki kendi evime işten dönmüşüm gibi bir his vardı telefonda biraz soğuk gelebilir ama evde yüz yüze asla öyle birisi değil
İçeri girdim biraz sohbet ettik muhabbet o kadar akıcıydı ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Muhabbete kısa ara verdik yatak odasına geçtik sevişmesiyle bile bir başkaydı azra hanım sevişmenin arkasında saxo’su yetiyor insana inanın gerisi zaten bilinen şeyler sonra tekrar odaya geçtiğimizde sohbete kaldığımız yerden devam ettik ikramları vardı herşey için tekrardan teşekkür ediyorum 🙏
paylaşım için teşekkürler

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
826
5,218
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
💫💫✨ Çok teşekkür ederim güzel referansınız için herzaman görüşmek dileğiyle 😇😇✨💫💫

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar