- 12 Ara 2018
- 561
- 1,256
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar arkadaşlar geçenlerde canım (yine) çok sıkıldı ne yapsam kime gitsem diye düşündüm dedim hem azgın hemde güzel bir kadın lazım : aklima Azra geldi ilk olarak
ilk görüşmemde nasıl iz bıraktığısa hem güzel hem azgın hem iyi fizikli
3 bir arada işte dedim ben bunda şansımı deneyim hemen iletişime geçtim
iletişim
anlık Azraya yazdim aynı gün içinde bana randevu ayarladı çok sorunsuz oldu
Konum Mecidiyeköyde
Yine güzel bir dairesinde karşıladı beni
Azraya gelecek olursak
Nedesem çok fit ve dolgun hatlı bir kadın bu çok nadir olur tam benim açımdan mükemmel bir fiziğe sahip
Ince belli dolgun fizikli insan bunu hayal ediyor Azrada gerçek dudaklar tam öpüşmelik doyamıyorum öpmeye
Performans
Azra bu konuda çok çok çok iyi gerçekten ilk görüşmemin üzerine çıkamaz dedim çıktı nasıl çıktıysa artık
Uzun soluklu ön öpüşme desen var
Seks esnasında öpmek istersen var istediğim gibi öptüm ben öpmeden bide oral yapmadan çok zevk alamıyorum Azra ikisinide güzel bir şekilde yapıyor ve yaptırıyor
Pozsiyon delisi etti bana üst olsun alta olsun hard olsun soft olsun lunaparkta hızlı trenle gidiyormuş gibi oldu acayip heyecanlandım acayip coştum
Bide üstüne dirty talk yapiyor sizi kendine başlıyor insanı iyice azdiriyor
Enerjisi yüksekti yine bana ayak uydurdu ritme beraber hareket etti hız verdikçe kendiside coştu
Acayip zevk aldım yine
Özet geçecek olursam
Hem azgın
Hem güzel
Hem süper fizikli hatun arıyorsanız Azra derim
İnsan doyamaz çıkınca daha da iştahlaniyor iple çekiyorum gelecek görüşmemizi
ilk görüşmemde nasıl iz bıraktığısa hem güzel hem azgın hem iyi fizikli
3 bir arada işte dedim ben bunda şansımı deneyim hemen iletişime geçtim
iletişim
anlık Azraya yazdim aynı gün içinde bana randevu ayarladı çok sorunsuz oldu
Konum Mecidiyeköyde
Yine güzel bir dairesinde karşıladı beni
Azraya gelecek olursak
Nedesem çok fit ve dolgun hatlı bir kadın bu çok nadir olur tam benim açımdan mükemmel bir fiziğe sahip
Ince belli dolgun fizikli insan bunu hayal ediyor Azrada gerçek dudaklar tam öpüşmelik doyamıyorum öpmeye
Performans
Azra bu konuda çok çok çok iyi gerçekten ilk görüşmemin üzerine çıkamaz dedim çıktı nasıl çıktıysa artık
Uzun soluklu ön öpüşme desen var
Seks esnasında öpmek istersen var istediğim gibi öptüm ben öpmeden bide oral yapmadan çok zevk alamıyorum Azra ikisinide güzel bir şekilde yapıyor ve yaptırıyor
Pozsiyon delisi etti bana üst olsun alta olsun hard olsun soft olsun lunaparkta hızlı trenle gidiyormuş gibi oldu acayip heyecanlandım acayip coştum
Bide üstüne dirty talk yapiyor sizi kendine başlıyor insanı iyice azdiriyor
Enerjisi yüksekti yine bana ayak uydurdu ritme beraber hareket etti hız verdikçe kendiside coştu
Acayip zevk aldım yine
Özet geçecek olursam
Hem azgın
Hem güzel
Hem süper fizikli hatun arıyorsanız Azra derim
İnsan doyamaz çıkınca daha da iştahlaniyor iple çekiyorum gelecek görüşmemizi