- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk lerİç gıcıklayıcı olmuş. Bu soğukta içim ısındı...
Tşk lerHoş görüntüler için teşekkürler.☺
Tşk ederimYine döktürmüşsünüz efenim
Tşk ler, görüşmek dileği ileSenden ayrı kalınmaz ki sen hep aklımdasın
Güzelbu soğuk havada bir anda ısındım
Üzerken nickinizi söylemediniz herhalde çünkü hatırlayamadımbu kadını nasıl üzdüm ya.... Tam manası ile eşşeğim!
Çok müsait olamadım bu aralarÖzlettin kendini nerelerdesin?
güzel olan sizsiniz
Doggy ile hasret giderelim o halde
Olur neden olmasınDoggy ile hasret giderelim o halde ♥
Tşk ler, görüşmek dileği ile
sizi sağlık sorunları yüzünden 2 saat kala ekmek zorunda kalan kişiyim. Sonra görüşmek istedim ama 2 defa teklifimi red ettiniz Siz de haklısınız tabi ama keşke kendimi anlatabilseydim.Üzerken nickinizi söylemediniz herhalde çünkü hatırlayamadım
Tşk ederim, sabırsızlıkla bekliyorumÇok yakında Cansu hanım sizi tanımak bana onur verir. Yoğunluğumu azaltıp sizi tanımak için yanınızda olacağım anı sayıyorum.
Evet, neden öyle olduAynen, çok ayrı kaldık
Tabiki, seve seve misafir etmek isterimAklımızdasınız Cansu hanım tez zamanda masaj sürprizinizi tecrübe etmek istiyoruz
Yazdığınız için tsk ederim. Öncelikle sizin dediğiniz gibi olmadi iptal. Saat 15 dedik en son teyitlestik. 13:40 da mesaj attınız evet, 1 saat 20 dk kala "ailevi nedenlerden dolayi randevuyu iptal ediyorum, yoldaydım geri dönüyorum " dediniz. Açıklamanız bana tatmin edici gelmedi, sağlık sorunu diye şimdi açıklıyorsunuz. Valla kusura bakmayın kadın/erkek hiç farketmez herkesin zamanı değerli. Ben size kesinlikle randevu vermeyi düşünmüyorum, mümkünse yazmasanız da sevinirim. Nickinizi bilseydim ben size cevap vermezdim....sizi sağlık sorunları yüzünden 2 saat kala ekmek zorunda kalan kişiyim. Sonra görüşmek istedim ama 2 defa teklifimi red ettiniz Siz de haklısınız tabi ama keşke kendimi anlatabilseydim.
WP ye bakmadım. Kafamda 2 saat olarak kalmış. Çünkü 2 saat kala yola çıkmıştım biraz gidip geri dönmüştüm. Doğrudur! 1 saat 20 dakika tam olarak. Elbet herkesin zamanı değerli. Randevu vermek size kalmış tabi. Ben hatalı olduğumu zaten belirttim. Sorun yok.Yazdığınız için tsk ederim. Öncelikle sizin dediğiniz gibi olmadi iptal. Saat 15 dedik en son teyitlestik. 13:40 da mesaj attınız evet, 1 saat 20 dk kala "ailevi nedenlerden dolayi randevuyu iptal ediyorum, yoldaydım geri dönüyorum " dediniz. Açıklamanız bana tatmin edici gelmedi, sağlık sorunu diye şimdi açıklıyorsunuz. Valla kusura bakmayın kadın/erkek hiç farketmez herkesin zamanı değerli. Ben size kesinlikle randevu vermeyi düşünmüyorum, mümkünse yazmasanız da sevinirim. Nickinizi bilseydim ben size cevap vermezdim....
Sağlık olsun elbet bir günKar ve aşı süreci beni biraz ayrı bıraktı bu merak ettiğim güzellikten. Yolum uzak. Yoksa çoktaaaaaan kollarıma almak istiyordum.
Olsun, sağlıkla buluşmak daha iyi. Sayılı gün geçer diye avunuyorum.
Tşk ederim. Unutulmamak guzel tabikiAyrı kalınsa da yaşananlar her an zihinde Re-Play halde
Oda iyiymişFotolara bakınca aklıma gelen şarkı. Şerifali yöresinden Metallica- Master of doggy @Cansu kaya
Tşk lerMuhteşemsin
Rica ederim. Beklerim tabikiMuhteşem fotoğraflar için teşekkürler cansu hanım, siteye her girişimde aklıma geliyorsunuz en kısa sürede görüşmek dileğiyle
InşallahEvet ozletmeyin bu kadar
ahhh ah iki nolu foto ahhhh
Kesinlikleateş bizi çağırıyor...
Tşk ederimİyi hoş da, foto nasıl bişey yaa
Tşk ederim, libidonuz bol olsunOff dürtülerimi harekete geçiren kadın gibi kadın. Libido tavan sayende
Tşk ederimBiraz karanlık ama sizin ışığınız yine aydınlatıyor
Aşı ile Antikorlarım oluştu. Rahatım artık. O “elbet bir gün” planlandı. Yerimde duramıyorum.Sağlık olsun elbet bir gün
Merhabalar
Sabırsızlıkla bekliyorumAşı ile Antikorlarım oluştu. Rahatım artık. O “elbet bir gün” planlandı. Yerimde duramıyorum. ❤❤
Wp den bu şekilde yazıyorsanız cevap vermem. Iyi geceler...Merhabalar
Ayrı değilde üstünüzde kalmak isterim bir türlü program yapamadık.
Whatsaptan yazdım sizi tanımak ve yaşamak isterim
Tşk ederim, inşallah beklerim tabikiSen ne guzel kadinsin ya aklimdasin ilk firsatta gelecegim atacagim kendimi kollarına.
Marifet gizemli olmasın daİki numaralı resim biraz karanlık çıkmış. Az daha ışık olaymış oy oy oy
İple çekiyorum zamanı ☺
BilemedimNeden acaba
Inşallah görüşeceğizBir türlü görüşemedik
Tşk lerBüyuleyici
Tşk lerkişiyi kendinden alan görüntüler
Beni benden aldın neler yaptın neler
Tşk lerBeni benden aldın neler yaptın neler
Severiz şairleri guzel demişNe demiş sair sana kırmızı çok yakışıyor
Teşekkür ederimMuhteşem bir kadın harika
Tşk ederimKırmızı yakismis cansu hanım gerçi size herşey yakışmakta her giysi üzerinizde ayri bir hava katmakta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!