Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayrı kaldik 😈😈

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
335
357
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hoş görüntüler için teşekkürler.☺

Pembiş Avcısı Çevrimdışı
29 Ocak 2021
39
36
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu kadını nasıl üzdüm ya.... Tam manası ile eşşeğim!😳

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
119
137
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklımızdasınız Cansu hanım 😍 tez zamanda masaj sürprizinizi tecrübe etmek istiyoruz 😇🤗

Pembiş Avcısı Çevrimdışı
29 Ocak 2021
39
36
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzerken nickinizi söylemediniz herhalde çünkü hatırlayamadım 🤔
sizi sağlık sorunları yüzünden 2 saat kala ekmek zorunda kalan kişiyim. Sonra görüşmek istedim ama 2 defa teklifimi red ettiniz 😢😢 Siz de haklısınız tabi ama keşke kendimi anlatabilseydim.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
Bana wp den yazarmisiniz. Ben sağlık sorunu olan hiç kimseyi sonrasında geri çevirmem çünkü. Wp den bekliyorum, benim demeniz yeterli size geri dönüş yapmam. Müsaitseniz tabiki.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,697
sizi sağlık sorunları yüzünden 2 saat kala ekmek zorunda kalan kişiyim. Sonra görüşmek istedim ama 2 defa teklifimi red ettiniz 😢😢 Siz de haklısınız tabi ama keşke kendimi anlatabilseydim.
Yazdığınız için tsk ederim. Öncelikle sizin dediğiniz gibi olmadi iptal. Saat 15 dedik en son teyitlestik. 13:40 da mesaj attınız evet, 1 saat 20 dk kala "ailevi nedenlerden dolayi randevuyu iptal ediyorum, yoldaydım geri dönüyorum " dediniz. Açıklamanız bana tatmin edici gelmedi, sağlık sorunu diye şimdi açıklıyorsunuz. Valla kusura bakmayın kadın/erkek hiç farketmez herkesin zamanı değerli. Ben size kesinlikle randevu vermeyi düşünmüyorum, mümkünse yazmasanız da sevinirim. Nickinizi bilseydim ben size cevap vermezdim....

Pembiş Avcısı Çevrimdışı
29 Ocak 2021
39
36
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazdığınız için tsk ederim. Öncelikle sizin dediğiniz gibi olmadi iptal. Saat 15 dedik en son teyitlestik. 13:40 da mesaj attınız evet, 1 saat 20 dk kala "ailevi nedenlerden dolayi randevuyu iptal ediyorum, yoldaydım geri dönüyorum " dediniz. Açıklamanız bana tatmin edici gelmedi, sağlık sorunu diye şimdi açıklıyorsunuz. Valla kusura bakmayın kadın/erkek hiç farketmez herkesin zamanı değerli. Ben size kesinlikle randevu vermeyi düşünmüyorum, mümkünse yazmasanız da sevinirim. Nickinizi bilseydim ben size cevap vermezdim....
WP ye bakmadım. Kafamda 2 saat olarak kalmış. Çünkü 2 saat kala yola çıkmıştım biraz gidip geri dönmüştüm. Doğrudur! 1 saat 20 dakika tam olarak. Elbet herkesin zamanı değerli. Randevu vermek size kalmış tabi. Ben hatalı olduğumu zaten belirttim. Sorun yok.

Rapido Çevrimdışı
29 Eyl 2020
125
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kar ve aşı süreci beni biraz ayrı bıraktı bu merak ettiğim güzellikten. Yolum uzak. Yoksa çoktaaaaaan kollarıma almak istiyordum.
Olsun, sağlıkla buluşmak daha iyi. Sayılı gün geçer diye avunuyorum. 🥰🥰

waltz

Normal Üye
14 Şub 2021
4
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhteşem fotoğraflar için teşekkürler cansu hanım, siteye her girişimde aklıma geliyorsunuz en kısa sürede görüşmek dileğiyle 😊

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ahhh ah iki nolu foto ahhhh

Baggins34

Normal Üye
1 Mar 2021
2
2
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen ne guzel kadinsin ya aklimdasin ilk firsatta gelecegim atacagim kendimi kollarına.

Ragnar555 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
120
68
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kırmızı yakismis cansu hanım gerçi size herşey yakışmakta her giysi üzerinizde ayri bir hava katmakta

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar