Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynı gün kimbilir kaç kıza randevu

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Son dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar 😡 siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Son dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar 😡 siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Aynı kişi benden de randevu aldı bugün için, engellemiş. Engellemek nedir ya, işin çıktıysa yazar iptal edersin. Ben bir isim olduğunda yazıp iptal ediyorum. Iptallerim olmuştur ama kimseyi habersiz bırakmamışımdır. Gerçi dediğin gibi kimbilir kaç kişiye randevu verdi aynı saatlere, art niyetli kişi olunca iptal etme gereği de duymaz😉

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aynı kişi benden de randevu aldı bugün için, engellemiş. Engellemek nedir ya, işin çıktıysa yazar iptal edersin. Ben bir isim olduğunda yazıp iptal ediyorum. Iptallerim olmuştur ama kimseyi habersiz bırakmamışımdır. Gerçi dediğin gibi kimbilir kaç kişiye randevu verdi aynı saatlere, art niyetli kişi olunca iptal etme gereği de duymaz😉
Sanal tatmin bence

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maalesef böyle kişiler yüzünden bizim gibi iyiniyetli mavişlerde olumsuz etkileniyor. Ama dünyadaki odunlar nasıl kesmekle bitmiyorsa bunlarda kes kes bitmez.🙋🙋

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bazen dönüş yapmıyorsunuz bizde farklı kişilere yazabiliyoruz gayet normal birsey
bir kac gün önce aynı saat farklı yakadaki arkadaşlara yazılıp görüşme günü engellemek olay bu anlık bir görüşme değil .. engellemek kadar saçma bir durum yok .. ayrıca günde 20 kişiye yazmanın da normal olduğunu düşünmüyorum !!!

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bunlar yüzünden randevular doluyor hayırsız kitle sadece kendilerini düşünüyorlar
İnsanların işi çıkar bizim işimiz çıkar iletisim denen bir şey var engellemek nedir nasıl terbiyesizlik üstelik aynı gün aynı saat için herkese randevu kesin demek 😡

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
143
255
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanların işi çıkar bizim işimiz çıkar iletisim denen bir şey var engellemek nedir nasıl terbiyesizlik üstelik aynı gün aynı saat için herkese randevu kesin demek 😡
Büyük ayıp etmişler kendileri kaybediyor anlamıyorlar neden insanlar düz olmazlar anlamam

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
980
1,730
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yazdım yazdım sildim. küfür etsen değmez...
kötü niyetli insanlar her zaman var oldu, olmaya da devam edecek
bunları sistemin dışına atacak bir yapı lazım

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanların işi çıkar ama. Peki bunlar insanmı önce onu belirleyelim😂😂

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
42
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bence tamamen sanal tatmin. "Heheheh zaten yanına gitmiyom baskalari da gitmesin ahhahah" kafasındaki aptallar

korkusuz

Normal Üye
31 May 2022
48
49
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben lafı carpitmiyorum, haddimi bilerek soru sordum. Konuyu çarpıtan sizsiniz bence, yazılan konuya verdiğiniz cevabı okursanız nerde çarpıtma var görürsünüz. Haddimi asla asmam bana karşıda kimsenin aşmasına izin vermem.
Cansu hanımı tanıyan biri olarak (gerçi hiç tanımasam da aynı kanaatte olurdum) bu konuda kendisine hak veriyorum...Anladığım kadarıyla adı geçen şahıs sebebini bilemediğim bir zavallılıktan dolayı kasten aynı saat için birçok partnerle sözleşip hepsini kaba tabirle ekmiş...Cevap alamadığı için başkasına yazma gibi bir bahane olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncesiz kişi için birbirimizi kırmanın gereksiz olduğunu da eklemeliyim

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
@Wasabi61 ne cevap verecek bakalım :)
Wp den engelleyince normal mesaj yolu ile kendisine sitem mesajı yazdım. Utandığını, mazeretinin yeterli geleceğini düşünmediğimi düşünerek engellemiş beni. Hatasını telafi etmek için ödeme yollamak istediğini söyledi ve ben kabul etmedim kendi adıma.
Bu tarz durumlarda herşey ödeme değil bence saygi önemli ve bu davranışı benim açımdan saygısızca. Hayırlısı olsun...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Cansu hanımı tanıyan biri olarak (gerçi hiç tanımasam da aynı kanaatte olurdum) bu konuda kendisine hak veriyorum...Anladığım kadarıyla adı geçen şahıs sebebini bilemediğim bir zavallılıktan dolayı kasten aynı saat için birçok partnerle sözleşip hepsini kaba tabirle ekmiş...Cevap alamadığı için başkasına yazma gibi bir bahane olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncesiz kişi için birbirimizi kırmanın gereksiz olduğunu da eklemeliyim
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim😉

Last_Lecherous Çevrimdışı
25 Nis 2022
63
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı kişiler var. Benimde çevremde var böyleleri. Bayan partnerle Whatsapptan randevu oluştururken yapılan konuşmadan kendi kendine tatmin oluyorlar. Hatta geçmiş konuşmaları tekrar tekrar okuyup bundan keyif alıyorlar

Damla Sönmez Çevrimdışı
8 Mar 2022
99
137
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Maalesef çok var canim o kesimden geçmiş olsun canım 🤗

25 Nis 2022
63
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmayın bence. Zaten üslup olarak çok yanlış bir giriş yaptınız. Ayrıca keşke bu konu hakkındaki hassasiyeti başka konularda da gösterseniz bu ve benzeri durumlar yaşanmaz. Ayrıca insan en çok kendinde olmayanı savunurmuş bilmem anlatabildim. Karşınızdaki bir bayan ona göre kelimelerinizi dikkatli seçin lütfen
Evet tanımıyorum.

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
297
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar neden bu gerginlik ?
Hem ayıp oluyor, hem de konunun önem ve anlamı kayboluyor.
Ayrıca yakışmaz size.

Lütfen.. :cautious:

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Hocam tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmayın bence. Zaten üslup olarak çok yanlış bir giriş yaptınız. Ayrıca keşke bu konu hakkındaki hassasiyeti başka konularda da gösterseniz bu ve benzeri durumlar yaşanmaz. Ayrıca insan en çok kendinde olmayanı savunurmuş bilmem anlatabildim. Karşınızdaki bir bayan ona göre kelimelerinizi dikkatli seçin lütfen
Bence konuyu uzatmayalim. Gerçekten anlam ve önemini kaybediyor. Okuduğunu anlamamak gibi huylarımız var, bunu görüpte birseyi diretmeye gerek yok. Aynı kişilere aynı zamanda randevu veripte, randevu verdiği kişileri engelleyen kişiyle, aynı gün içinde cevap alamayıp başkasına yazmanın aynı şey olduğunu dusenen arkadaşlara bunun aynı olmadığını anlatamayız. O sebeple rica ediyorum sadece konu üzerine konuşalım 😘

25 Nis 2022
63
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avukat değilim ama hak hukuk konusunda hassasiyetim var diyelim. Konudan ziyade üslup ve tavır beni rahatsız etti. Tabiki kimin kiminle nasıl konuşacağı onu bağlar ama üslup ve tavırda nezaket kuralıdır. Bu bir partner yada dışarıda herhangi biri olabilir ama her ne olursa olsun karşınızdaki bir bayan. Sadece ona dikkat çekmek istiyorum
Beyfendi siz avukatmisiniz istediğim kişiyle ( hakaret ) olmadığı sürece konusabilirim .

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,548
1,298
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ego tatmini geçmiş olsun Star Eylül hanım üzüldüm kolaylıklar diliyorum nasıl bir ruh hastası varsa olan İyi insanlara da oluyor ama sağlık olsun 🙂

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana kalmadi saygısızlık yapana bildiririm sayın deadpool
Burada o işi biz yapıyoruz Klay size lüzum yok sizde haddinizi bilin. Sizi rahatsız eden bir şey varsa rapor edersiniz biz forum kuralları neyse gereğini yaparız, naçizane biz dingo değiliz burası da ahır değil. Tekrarı olmasın rica ediyorum.

17 Mar 2022
88
98
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Up uzun makele gibi yazı yazdım ancak sildim. Ne yazarsam yazayım sonuç aynı yere varıyor......
Saygı. Nezaket ve sevgi, her zaman her yerde

27 Nis 2022
52
66
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim en çok merak ettiğim böyle yapınca eline ne geçiyor yani çok mu komik oluyor insanların zamanını çalmak.Karsindaki insan ya insan bir doktorun bir muhendisin vaktini çalabilir misiniz hayır ama söz konusu bir bayan olunca herkese başka bir cesaret geliyor eğer gerçekse ki gerçek iki tane pembisde aynı şahıs ile ilgili şikayette bulunuyor o zaman lütfen sayın adminlerimden rica ediyorum arkadaşı forumdan uzaklastirilmasini talep ediyorum...

27 Nis 2022
52
66
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim en çok merak ettiğim böyle yapınca eline ne geçiyor yani çok mu komik oluyor insanların zamanını çalmak.Karsindaki insan ya insan bir doktorun bir muhendisin vaktini çalabilir misiniz hayır ama söz konusu bir bayan olunca herkese başka bir cesaret geliyor eğer gerçekse ki gerçek iki tane pembisde aynı şahıs ile ilgili şikayette bulunuyor o zaman lütfen sayın adminlerimden rica ediyorum arkadaşı forumdan uzaklastirilmasini talep ediyorum...
Yani ben bile burda sinir oldum sizleri düşünemiyorum bile @Cansu kaya @STAREYLÜL

25 Nis 2022
63
55
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanlar bu işi yapıyor diye ne kimse kimseden üstündür nede kimse kimsenin altındadır. Bu hayatın temelini saygı oluşturur. Hayatın her kesiminde saygı en önemli kuraldır. Karşındaki insana saygı duyduğun zaman gerisi zaten kendiliğinden gelir

Django_14 Çevrimdışı
2 Ocak 2020
123
114
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence bu wasabi61 ruh hastası, ezik bir kişilik sahibi.

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
18
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Resmen rezalet adam olan sözünde durur zaten

Egurel1409 Çevrimdışı
22 Tem 2017
214
171
Cinsiyetiniz nedir?
Aynı şey kendi baslarina gelse yazabilecek her ortamda ağlarlar emin olun. Cok geçmiş olsun ama maalesef bu gereksiz organizmalar var her ortamda

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Profesyonel aptalları tanımak için "Saf" rollerini iyi oynar Star!😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar