- 26 May 2020
- 7,916
- 21,096
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı kişi benden de randevu aldı bugün için, engellemiş. Engellemek nedir ya, işin çıktıysa yazar iptal edersin. Ben bir isim olduğunda yazıp iptal ediyorum. Iptallerim olmuştur ama kimseyi habersiz bırakmamışımdır. Gerçi dediğin gibi kimbilir kaç kişiye randevu verdi aynı saatlere, art niyetli kişi olunca iptal etme gereği de duymazSon dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Sanal tatmin benceAynı kişi benden de randevu aldı bugün için, engellemiş. Engellemek nedir ya, işin çıktıysa yazar iptal edersin. Ben bir isim olduğunda yazıp iptal ediyorum. Iptallerim olmuştur ama kimseyi habersiz bırakmamışımdır. Gerçi dediğin gibi kimbilir kaç kişiye randevu verdi aynı saatlere, art niyetli kişi olunca iptal etme gereği de duymaz
Maalesef böyle kişiler yüzünden bizim gibi iyiniyetli mavişlerde olumsuz etkileniyor. Ama dünyadaki odunlar nasıl kesmekle bitmiyorsa bunlarda kes kes bitmez.Son dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Kesinlikle katılıyorum kurunun yanında yaşta yanıyorMaalesef böyle kişiler yüzünden bizim gibi iyiniyetli mavişlerde olumsuz etkileniyor. Ama dünyadaki odunlar nasıl kesmekle bitmiyorsa bunlarda kes kes bitmez.
bir kac gün önce aynı saat farklı yakadaki arkadaşlara yazılıp görüşme günü engellemek olay bu anlık bir görüşme değil .. engellemek kadar saçma bir durum yok .. ayrıca günde 20 kişiye yazmanın da normal olduğunu düşünmüyorum !!!Bazen dönüş yapmıyorsunuz bizde farklı kişilere yazabiliyoruz gayet normal birsey
İptal edebilir haber verebilir onun yerine engellemek nedir ? Sadece tatmin olma duygusuİlk kez ağzımı bozacağım.
Bu yapılan tam anlamıyla gerizekalılık ve aptallık !
Yazmak başka birşey, program oluşturmak başka birşey. Sizde o şekildemi yapıyorsunuz?Bazen dönüş yapmıyorsunuz bizde farklı kişilere yazabiliyoruz gayet normal birsey
İnsanların işi çıkar bizim işimiz çıkar iletisim denen bir şey var engellemek nedir nasıl terbiyesizlik üstelik aynı gün aynı saat için herkese randevu kesin demekBunlar yüzünden randevular doluyor hayırsız kitle sadece kendilerini düşünüyorlar
Büyük ayıp etmişler kendileri kaybediyor anlamıyorlar neden insanlar düz olmazlar anlamamİnsanların işi çıkar bizim işimiz çıkar iletisim denen bir şey var engellemek nedir nasıl terbiyesizlik üstelik aynı gün aynı saat için herkese randevu kesin demek
İnsanların işi çıkar ama. Peki bunlar insanmı önce onu belirleyelimİnsanların işi çıkar bizim işimiz çıkar iletisim denen bir şey var engellemek nedir nasıl terbiyesizlik üstelik aynı gün aynı saat için herkese randevu kesin demek
Ben lafı carpitmiyorum, haddimi bilerek soru sordum. Konuyu çarpıtan sizsiniz bence, yazılan konuya verdiğiniz cevabı okursanız nerde çarpıtma var görürsünüz. Haddimi asla asmam bana karşıda kimsenin aşmasına izin vermem.Lafı carpitmayin cansu hanim haddinizi bilin
Cansu hanımı tanıyan biri olarak (gerçi hiç tanımasam da aynı kanaatte olurdum) bu konuda kendisine hak veriyorum...Anladığım kadarıyla adı geçen şahıs sebebini bilemediğim bir zavallılıktan dolayı kasten aynı saat için birçok partnerle sözleşip hepsini kaba tabirle ekmiş...Cevap alamadığı için başkasına yazma gibi bir bahane olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncesiz kişi için birbirimizi kırmanın gereksiz olduğunu da eklemeliyimBen lafı carpitmiyorum, haddimi bilerek soru sordum. Konuyu çarpıtan sizsiniz bence, yazılan konuya verdiğiniz cevabı okursanız nerde çarpıtma var görürsünüz. Haddimi asla asmam bana karşıda kimsenin aşmasına izin vermem.
Wp den engelleyince normal mesaj yolu ile kendisine sitem mesajı yazdım. Utandığını, mazeretinin yeterli geleceğini düşünmediğimi düşünerek engellemiş beni. Hatasını telafi etmek için ödeme yollamak istediğini söyledi ve ben kabul etmedim kendi adıma.@Wasabi61 ne cevap verecek bakalım
Beyfendi başka Ekecek arkadasa bakıyor şuan@Wasabi61 ne cevap verecek bakalım
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimCansu hanımı tanıyan biri olarak (gerçi hiç tanımasam da aynı kanaatte olurdum) bu konuda kendisine hak veriyorum...Anladığım kadarıyla adı geçen şahıs sebebini bilemediğim bir zavallılıktan dolayı kasten aynı saat için birçok partnerle sözleşip hepsini kaba tabirle ekmiş...Cevap alamadığı için başkasına yazma gibi bir bahane olmadığını düşünüyorum. Bu düşüncesiz kişi için birbirimizi kırmanın gereksiz olduğunu da eklemeliyim
sana had bilmeyi tavsiye eden dostumuz sanırım senı tanımıyor...tanısaydı nasıl alçakgönüllü iyi niyetli temiz kalpli olduğunu da bilirdiGüzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Maalesef çok var canim o kesimden geçmiş olsun canımSon dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Teşekkür ederim, bilenler biliyor bana da o yetiyor. Herkesin kendi düşüncesi ben takılmam öyle şeyleresana had bilmeyi tavsiye eden dostumuz sanırım senı tanımıyor...tanısaydı nasıl alçakgönüllü iyi niyetli temiz kalpli olduğunu da bilirdi
Evet tanımıyorum.
Bence konuyu uzatmayalim. Gerçekten anlam ve önemini kaybediyor. Okuduğunu anlamamak gibi huylarımız var, bunu görüpte birseyi diretmeye gerek yok. Aynı kişilere aynı zamanda randevu veripte, randevu verdiği kişileri engelleyen kişiyle, aynı gün içinde cevap alamayıp başkasına yazmanın aynı şey olduğunu dusenen arkadaşlara bunun aynı olmadığını anlatamayız. O sebeple rica ediyorum sadece konu üzerine konuşalımHocam tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmayın bence. Zaten üslup olarak çok yanlış bir giriş yaptınız. Ayrıca keşke bu konu hakkındaki hassasiyeti başka konularda da gösterseniz bu ve benzeri durumlar yaşanmaz. Ayrıca insan en çok kendinde olmayanı savunurmuş bilmem anlatabildim. Karşınızdaki bir bayan ona göre kelimelerinizi dikkatli seçin lütfen
Beyfendi siz avukatmisiniz istediğim kişiyle ( hakaret ) olmadığı sürece konusabilirim .
Had bildirmek size mi kaldı Beyfendi ?Beyfendi siz avukatmisiniz istediğim kişiyle ( hakaret ) olmadığı sürece konusabilirim .
Ego tatmini geçmiş olsun Star Eylül hanım üzüldüm kolaylıklar diliyorum nasıl bir ruh hastası varsa olan İyi insanlara da oluyor ama sağlık olsunSon dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Herkesin kendine göre bir hayatı var empati yapmak lazım anlayışlı ve herşeyden önce saygılı olmak lazımYazmak başka birşey, program oluşturmak başka birşey. Sizde o şekildemi yapıyorsunuz?
Burada o işi biz yapıyoruz Klay size lüzum yok sizde haddinizi bilin. Sizi rahatsız eden bir şey varsa rapor edersiniz biz forum kuralları neyse gereğini yaparız, naçizane biz dingo değiliz burası da ahır değil. Tekrarı olmasın rica ediyorum.Bana kalmadi saygısızlık yapana bildiririm sayın deadpool
Yani ben bile burda sinir oldum sizleri düşünemiyorum bile @Cansu kaya @STAREYLÜLBenim en çok merak ettiğim böyle yapınca eline ne geçiyor yani çok mu komik oluyor insanların zamanını çalmak.Karsindaki insan ya insan bir doktorun bir muhendisin vaktini çalabilir misiniz hayır ama söz konusu bir bayan olunca herkese başka bir cesaret geliyor eğer gerçekse ki gerçek iki tane pembisde aynı şahıs ile ilgili şikayette bulunuyor o zaman lütfen sayın adminlerimden rica ediyorum arkadaşı forumdan uzaklastirilmasini talep ediyorum...
Aynı şey kendi baslarina gelse yazabilecek her ortamda ağlarlar emin olun. Cok geçmiş olsun ama maalesef bu gereksiz organizmalar var her ortamdaSon dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Profesyonel aptalları tanımak için "Saf" rollerini iyi oynar Star!Son dönemde aynı gün aynı saat farklı yakaladaki kızlara randevu veren bir kitle oluştu. Ellerine ne geçer anlamıyorum. @Wasabi61 adlı beyfendi bunu maalesef adet haline getirdi bilmeyen kız arkadaşlarım varsa not alsınlar siz bizi işimizden etmezsiniz sadece komik duruma düşersiniz ancak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!