Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ayna ayna söyle bana

thecem

Normal Üye
7 Şub 2022
10
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir takibimdeydi arzu ve kendime bir doğum günü hediyesi vermek istedim aniden, hooooop bir mesaj ve hızlı bir program yaptık Arzuyla.
Kendisi referans konusunda çok hassas, herkesle görüşme yapmıyor,
Tam saatinde oradaydım, kapı açıldı ve mankenlere taş çıkartan bir fizik ile karşımda bir afet.
Hoş tatlı ikramlar ile sohbet başladı, güzelliğinden büyülenmeyecek yok, iddia ediyorum.....
Derkeeeeeen o meşhur aynanın önünde buldum ben de kendimi... Onu izlemesi de, öpmesi de, koklaması da bambaşka, fotoğraflardan kat kat daha güzel.....
Oralı, kalçaları bahsedilenlerden çok çok daha iyi...
İkinci görüşmemi iple çekiyorum tabi kabul ederse....
Maviş arkadaşlar hemen randevu alın, oyalanmayın bence, çünkü bu kadından daha güzeli sizi bilmem ama bana kısmet olmadı......❤️

thecem

Normal Üye
7 Şub 2022
10
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz de aynanın önünde yalnız değiliz yani, anlatabiliyo muyum😀😀

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
631
332
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aynanın önünde buldum ben de kendimi
Cümlede "Çoğul şahıs zamiri olan BİZ kullanılmamış!" Dahası cümle aşağıdaki beyan ile devam ederek de okurda "EYLEMİN" ayna ile gerçekleştiği izlenimi bırakıyor! Neyse, dil sürçmüş diyelim:unsure: Referans için teşekkürler:)
Onu izlemesi de, öpmesi de, koklaması da bambaşka, fotoğraflardan kat kat daha güzel.....

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Uzun süredir takibimdeydi arzu ve kendime bir doğum günü hediyesi vermek istedim aniden, hooooop bir mesaj ve hızlı bir program yaptık Arzuyla.
Kendisi referans konusunda çok hassas, herkesle görüşme yapmıyor,
Tam saatinde oradaydım, kapı açıldı ve mankenlere taş çıkartan bir fizik ile karşımda bir afet.
Hoş tatlı ikramlar ile sohbet başladı, güzelliğinden büyülenmeyecek yok, iddia ediyorum.....
Derkeeeeeen o meşhur aynanın önünde buldum ben de kendimi... Onu izlemesi de, öpmesi de, koklaması da bambaşka, fotoğraflardan kat kat daha güzel.....
Oralı, kalçaları bahsedilenlerden çok çok daha iyi...
İkinci görüşmemi iple çekiyorum tabi kabul ederse....
Maviş arkadaşlar hemen randevu alın, oyalanmayın bence, çünkü bu kadından daha güzeli sizi bilmem ama bana kısmet olmadı......❤️
Tatlimm benim senin gibi kibar naif kadin ruhundan bu kadar iyi anlayan hassas kalpli bir beyfendiyi tanidigima cok ama cok memnun oldum her zaman beklerim iyiki senin gibi degerli bir beyfendi daha tanidim opuyorumm😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar