thecem
Normal Üye
- 7 Şub 2022
- 10
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir takibimdeydi arzu ve kendime bir doğum günü hediyesi vermek istedim aniden, hooooop bir mesaj ve hızlı bir program yaptık Arzuyla.
Kendisi referans konusunda çok hassas, herkesle görüşme yapmıyor,
Tam saatinde oradaydım, kapı açıldı ve mankenlere taş çıkartan bir fizik ile karşımda bir afet.
Hoş tatlı ikramlar ile sohbet başladı, güzelliğinden büyülenmeyecek yok, iddia ediyorum.....
Derkeeeeeen o meşhur aynanın önünde buldum ben de kendimi... Onu izlemesi de, öpmesi de, koklaması da bambaşka, fotoğraflardan kat kat daha güzel.....
Oralı, kalçaları bahsedilenlerden çok çok daha iyi...
İkinci görüşmemi iple çekiyorum tabi kabul ederse....
Maviş arkadaşlar hemen randevu alın, oyalanmayın bence, çünkü bu kadından daha güzeli sizi bilmem ama bana kısmet olmadı......
Kendisi referans konusunda çok hassas, herkesle görüşme yapmıyor,
Tam saatinde oradaydım, kapı açıldı ve mankenlere taş çıkartan bir fizik ile karşımda bir afet.
Hoş tatlı ikramlar ile sohbet başladı, güzelliğinden büyülenmeyecek yok, iddia ediyorum.....
Derkeeeeeen o meşhur aynanın önünde buldum ben de kendimi... Onu izlemesi de, öpmesi de, koklaması da bambaşka, fotoğraflardan kat kat daha güzel.....
Oralı, kalçaları bahsedilenlerden çok çok daha iyi...
İkinci görüşmemi iple çekiyorum tabi kabul ederse....
Maviş arkadaşlar hemen randevu alın, oyalanmayın bence, çünkü bu kadından daha güzeli sizi bilmem ama bana kısmet olmadı......