Dün akşam Aylini ziyeret ettim. Aylin kapıyı istediğim özel kıyafetiyle çok seksi bir şekilde açtı. İçeri girer girmez birbirimize sarıldık ve merhabalaşmamızla öpüşmeye başlamamız bir oldu. öpüşerek salona geçtik. kendisine hal hatır sorup biraz muhabbet etmek için fırsat kolluyordum, ama bir türlü sevişmeyi bırakmıyordu tatlı şey. Susadım bahanesiyle kendimi zor kurtardım şehvetinden
Neyse biraz muhabbetten sonra her zaman olduğu gibi oldukça şehvetli bir şekilde eğlenceye salonda, koridor boyunca ve nihayet yatak odasında devam ettik. Aylinin sevişmedeki arzusuna ve hızına yetişmekte zorlanıyorsunuz. sanki bütün gece sevişsek hayır demeyecek. Hoş bir akşamdı benim için aylinciğim. Seninle uzunca, eğlenceli ve hatta ciddi konuları muhabbet etmek keyifliydi. Onunla muhabbet edince kültürlü ve zeki bir insan olduğunu anlıyorsunuz.
Sevgili @
pantyhoselover,
Perhizine birlikte son verdik, yuppi!
Biraz geç oldu üçüncü raund ama olsun, değdiğini umuyorum ki yazdıklarına bakılırsa değmiş. (giggle)
Benim için misafirlerimi iyi karşılamak önemli
, başından kurbanı sersemlet ki sonra pamuk gibi olsun ve havaya uçsun derim.
Hem sevişip hem muhabbet edilebildiğini de deneyimlemiş olduk birlikte, fena mı?
Ben her ikisini de çok seviyorum, hele ikisini aynı anda yapabildiğim raundları daha çok seviyorum galiba.
Koridordan yatağa geçiş sürecimizin tadı keyfi de bence ayrı. Bu arada biliyorsun, sen tanıdığım en değişik adamsın, iyi ki denk gelmişiz. :*
"Aylin'in sevişmedeki hızına ve arzusuna yetişemiyorsunuz" demişsin, ne yapayım ben bir minnoş ve atik ikizler kadınıyım.
Benim için de hoş bir akşamdı, tekrar denk gelebilmek dileğiyle. :*
"Kültürlü ve zeki" yorumların için de ayrıca teşekkür ederim. :*
VE NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!
Sevgiler... :*