Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinizm Ek : Sayılamayanlar

Peder10

Normal Üye
16 Nis 2021
23
62
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi forumlar,

Öncelikle Konu başlığını açıklayayım. Daha önceki görüşmelerde kullanmış olduğum kelime ve her görüşmeye ithafen kelimenin sözlük anlamlarının sıralaması şeklinde başlıkları oluşturmuştum. Ama artık sayılma durumunu geçtiği için ( ki kendisini anlatma olarak bu yolu tercih ettim ) bu başlık ile kendisine son referansım olacak. Yanlış anlaşılmasın bu başlık ile açacağım son referansımdır, belirteyim. 😊

Meşhur koridorun artık sadece sürükleneni değil aynı zamanda sürükleyeni oldum diyebilirim. Aylin, bir erkeği mutlu edecek tensel ve tinsel donanıma sahip bir insandır.

Öperken öpülürken kural kaide olur mu? İşte tam da burada cevabı buluveriyorsunuz. Mutlu, tatlı, güleç, sakin ve eklenecek onlarca kelime ile yanından ayrılmanız kendimce garanti diyebilirim.

“keyif / zaman” ölçeğinin olumlu seyrettiği görüşmeleri için kendisine çok teşekkür ederim.

( Not1 : Referansım bugüne, düne ya da dünün bir öncekine gününe ait değildir, yakın zaman da ve ondan da biraz ırakta olan görüşmenin referansıdır.
Not2: Aylin’i müsait zamanına denk getirmek herkes gibi zor oldu. Buna değdiğini deneyimleyen biri olarak zamanımı kendisi için ayarlacayacağım ender insanlardandır.)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar