Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ayline bayildim

• Konbuyu başlatan dato
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:55
dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
33
0
Mrblar...

Yillar sonra yeniden foruma dondum ve acilisi Aylinle yaptim. Ortamdaki Aylin firtinasina kapilmak istiyordum ama gunlerdir ariyorum cevap alamiyorum yaziyorum musait degilim diyor. Kizacagim kendimce ama kizimiz tatli tatli cevaplar veriyordu whatsapptan yazisirken beceremedim kizmayi. Dun birden aradim ve hayretki tel acildi ve #efendiiiim# diyen neseli bi ses. Bi iki selam kelamdan sonra hadi dedim bak gunlerdir ariyorum yaziyoum yap bi guzellik dedim ve okeyi aldım.
Bulusmamizda kizimizla ilgili edindigim izlenimleri dilim dondugu karar yazayim.
Beyaz teni citi piti vucudu koca koca gozleri ve baby face yuzu var. Beyaz ten hastasiyim zaten ben. Fotolar Aylini hic yansitmiyor bu arada fotolardakinden cok hos bi disi . Zeki konuskan civil civil bi disi. Yatak odasi tarafindada sunu diyebilirim bu disi sey aceleye getirmeden beni fazlaca mutlu etti. Ayrica oral konusunda bi marka bence ve ufak tefek olusuda pozisyon denemelerimizde baya ise yaradi. Uzun opucuk seven ve oral hastasi arkadaslar deneyin farki gorun derim.
Hakkinda yazilanlar super olsada bu kadarini beklemiyordum dogrusu.
Aylinden ikinci bulusma sozunu alarak ayrildim. Bu disi sey yakin zamanda yapacagim sehir disi is gezisinde yanimda olacak.
Aylin tesekkur ederim. Herseyine bayildim tavsanim.... ???

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Mrblar...

Yillar sonra yeniden foruma dondum ve acilisi Aylinle yaptim. Ortamdaki Aylin firtinasina kapilmak istiyordum ama gunlerdir ariyorum cevap alamiyorum yaziyorum musait degilim diyor. Kizacagim kendimce ama kizimiz tatli tatli cevaplar veriyordu whatsapptan yazisirken beceremedim kizmayi. Dun birden aradim ve hayretki tel acildi ve #efendiiiim# diyen neseli bi ses. Bi iki selam kelamdan sonra hadi dedim bak gunlerdir ariyorum yaziyoum yap bi guzellik dedim ve okeyi aldım.
Bulusmamizda kizimizla ilgili edindigim izlenimleri dilim dondugu karar yazayim.
Beyaz teni citi piti vucudu koca koca gozleri ve baby face yuzu var. Beyaz ten hastasiyim zaten ben. Fotolar Aylini hic yansitmiyor bu arada fotolardakinden cok hos bi disi . Zeki konuskan civil civil bi disi. Yatak odasi tarafindada sunu diyebilirim bu disi sey aceleye getirmeden beni fazlaca mutlu etti. Ayrica oral konusunda bi marka bence ve ufak tefek olusuda pozisyon denemelerimizde baya ise yaradi. Uzun opucuk seven ve oral hastasi arkadaslar deneyin farki gorun derim.
Hakkinda yazilanlar super olsada bu kadarini beklemiyordum dogrusu.
Aylinden ikinci bulusma sozunu alarak ayrildim. Bu disi sey yakin zamanda yapacagim sehir disi is gezisinde yanimda olacak.
Aylin tesekkur ederim. Herseyine bayildim tavsanim.... ???

Sevgili dato , seni tanımak zevkti :)

Harika yorumların için teşekkürlerimi sunar, ikinci raunda bomba gibi hazır olacağımı bilmeni isterim :)
Bu arada twitterda yazdığım, "bana çiçek almayın, mama bağışlayın" yazıma istinaden getirdiğin köpek mamaları bugün sahiplerine ulaşacak. Benim için çok büyük bir jest, minik canlar için bir kaç öğün de olsa tokluk demekti. Çok incesin. Sevgiler.

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sadik dostlarimizi dusunuyor olmaniz harika. Paylasim ve duyarliliginiz icin cok tesekkurler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sadik dostlarimizi dusunuyor olmaniz harika. Paylasim ve duyarliliginiz icin cok tesekkurler...

Sevgili Bradypus , bir de benim ne kadar harika hissettiğimi düşün , çağrıma kulak verilmiş olması ve böyle bir şeye vesile olabilmek harika!! :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve karşılıklı keyif alındığını belli eden bir paylaşım olmuş; her iki tarafa da teşekkürler...

bubayaiyi

Normal Üye
31 Ağu 2018
12
9
Cinsiyetiniz nedir?
Gelecek hafta hayatı bir nebze güzelleştirmek için arayacağım :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Hayat sevişebilene güzel :D
İş seyahatlerinde sevişebilene çok daha güzel..
Sevişin gitsin takmayın birşeycikleri

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili bubayaiyi , HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL demiş sıradan bir insanım, aman aman merak edilesi de değilm aslında ama bu halde merak uyandırmak çok çekici doğrusu :)

Yuzyuze gorusme firsatimiz olmadi henuz fakat sundan eminim ki siradan bir insan degilsin. Aksine ozel bir insansin.

eeemreee77

Normal Üye
19 Kas 2017
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
dato Bu disi sey yakin zamanda yapacagim sehir disi is gezisinde yanimda olacak.
Aylin tesekkur ederim. Herseyine bayildim tavsanim.... demişsiniz....
il sınırları içinde çok çabalamama rağmen daha sesini bile duyamadığımız hanımefendi bu konuda nasıl refakat edecek acaba size merakla bekliyorum. umarım gerçek olur.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
dato Bu disi sey yakin zamanda yapacagim sehir disi is gezisinde yanimda olacak.
Aylin tesekkur ederim. Herseyine bayildim tavsanim.... ������demişsiniz....
il sınırları içinde çok çabalamama rağmen daha sesini bile duyamadığımız hanımefendi bu konuda nasıl refakat edecek acaba size merakla bekliyorum. umarım gerçek olur.
aemre , cidden çok merak ediyorum; kaç kez denediniz? :) Bu arada merakınızı ben tatmin edeyim, beyefendi ve ben iki hafta sonra bir hafta sonu seyahat edeceğiz, senin için de sakıncası yoksa :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Yuzyuze gorusme firsatimiz olmadi henuz fakat sundan eminim ki siradan bir insan degilsin. Aksine ozel bir insansin.

Teşekkürler Bradypus, bu yazılanın üzerine ancak susulur lakin umarım yüz yüze geldiğimizde bu harika yorumların da fazlasıyla pekişir...

eeemreee77

Normal Üye
19 Kas 2017
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
İyi yolcuklar aylin hanım iyi temenniler dilemiştim oysaki kızmanıza gerek yok ama merakınızı gidereyim yaklaşık 1 aydır deniyorum ama bundan çokta şikayetçi değilim merakla tanışacağımız günü bekleyenlerdenim bende...

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler Bradypus, bu yazılanın üzerine ancak susulur lakin umarım yüz yüze geldiğimizde bu harika yorumların da fazlasıyla pekişir...

Ben bu mesajina "aksi olasiliksiz" diye cevap verdigimi saniyordum ama bu cevabim baska bir konudaki mesajina cevap olarak gitmis. Ilginc degilmi? Ama yineliyorum: Aksi olasiliksiz... ;)

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
33
0
Sevgili dato , seni tanımak zevkti :)

Harika yorumların için teşekkürlerimi sunar, ikinci raunda bomba gibi hazır olacağımı bilmeni isterim :)
Bu arada twitterda yazdığım, "bana çiçek almayın, mama bağışlayın" yazıma istinaden getirdiğin köpek mamaları bugün sahiplerine ulaşacak. Benim için çok büyük bir jest, minik canlar için bir kaç öğün de olsa tokluk demekti. Çok incesin. Sevgiler.

Yorumlarima tesekkur etme Aylin. Tavsanima ne desem ne yapsam az. Aboneyim abone biletleri cebimde ?��???

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi yolcuklar @aylin hanım iyi temenniler dilemiştim oysaki kızmanıza gerek yok ama merakınızı gidereyim yaklaşık 1 aydır deniyorum ama bundan çokta şikayetçi değilim merakla tanışacağımız günü bekleyenlerdenim bende...
Arkadaşım bu renkle sen foruma ulaştığına dua et :)

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
keyifli paylaşımın için yaşayan ve yaşatana teşekkürler..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Olur arkadaşım ederim hangi duaları okumamı istersin duada özel bi isteğin varsa ilet bana

Lütfen ama aemre , burada keyifli ve eğlenceli bir ortam var :) öyle de kalsın :) Olmaz mı? Hayat cidden çok zor ve hepimiz burada biraz nefes alıyor, kendi çapımızda burada biraz kafa dağıtıyoruz. Bir öpücük yolluyorum sana :)

eeemreee77

Normal Üye
19 Kas 2017
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
Lütfen ama @aemre , burada keyifli ve eğlenceli bir ortam var :) öyle de kalsın :) Olmaz mı? Hayat cidden çok zor ve hepimiz burada biraz nefes alıyor, kendi çapımızda burada biraz kafa dağıtıyoruz. Bir öpücük yolluyorum sana :)
Deadpool söylerken ortam bozulmuyor biz söyleyince ortam mı bozuluyor anlamadım kimsenin huzurunu bozmak gibi bir niyetim yok herkese keyifli forumlar ...

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
33
0
Aylin tesekkur ederim. Herseyine bayildim tavsanim.... demişsiniz....

dostum oda senin derdin burada yazacagina kendisine yazsana

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Deadpool :) gönüllerin adminisin hala şekerim :)

Yok yaw böyle iyi bütün konuları tek tek gezmiyorum :) konulara yazılmış mesajlara tek tek bakmıyorum saçma sapan bir durum var mı diye bütün forumu okumuyorum :) Chat box da pusuya yatmıyorum :D en azından forumun sayfasını kapatabiliyorum artık istediğimde :)

sivribiber Çevrimdışı
5 Ocak 2014
16
0
Cinsiyetiniz nedir?
kendisi efsanedir

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Yok yaw böyle iyi bütün konuları tek tek gezmiyorum :) konulara yazılmış mesajlara tek tek bakmıyorum saçma sapan bir durum var mı diye bütün forumu okumuyorum :) Chat box da pusuya yatmıyorum :D en azından forumun sayfasını kapatabiliyorum artık istediğimde :)

Bir dokun bin ah işti oldu bu yorum Deadpool :)
Aman mutlu ol da gerisi kasımpaşa :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar