Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa bir zaman önce Aylin ile görüşme şansını yakaladım. Aslında Aylin'nin bir referansa ve benim de yazmaya ihtiyacım olmasa da kendisine teşekkür etmek için bir iki şey karalama ihtiyacı hissettim.

Aylin'i foruma ilk geldiğinde resimlerini görmüş ve içimde bir görüşme heyecanı uyanmamıştı. Zaten çok görüşme yapmam, yapacağım görüşmelerde de olabildiğince duygularıma uyan bir bayan bulmaya çalışırım. Zaman içinde forumda bir Aylin fırtınası esmeye başladı ve kafamda "kim bu Aylin!" soru işareti belirip beni meşgul etmeye başladı. Okuduklarım bana Aylin geçek olamaz, böyle bir ortamda böyle bir bayan karşıma çıkamaz, hayal veya yalan olmalı şeklinde belirsizlikler geliyordu. Ben genelde bir kişi aşırı ön plana çıkarılıyor ise o kişi ile görüşmem, sessiz, daha arka planda daha az görüşme yapan bayanları tercih etmeye çalışırım. Ama duygularım yoğun bir şekilde Aylin ile tanışmak için beni dürtmeye başladı, bir iki deneme ama ortak zamanlarım uymaması neticesinde ancak bir süre önce tanışma fırsatını bulabildim.

Aylin için söylenecek çok şey var ve bu satırlara sığmaz. Aylin çok iyi niyetli, karşısındaki insan ile mükemmel bir iletişim kuran, konuşkan, ele avuca sığmayan, neşeli, pozitif, akıllı ve bir parça çılgın yatakta adeta dişi bir kaplana dönüşen hayatınızda her zaman yanınızda görmek ve her zaman görüşmek isteyeceğiniz bir bayan. Çok mu aşırı güzel ya da çok mu sexy ya da havalı mı, hayır değil, ama öyle bir şeytan tüyü var ve öyle iyi bir duygu ile size yaklaşıyor ki kendisini sevmemeniz imkansız. Bu arada sakın yazdıklarımdan Aylin çirkin sanmayın, Aylin sade ve duru bir güzelliğe sahip ama bunların yanında kişiliği ile inanılmaz bir çekim alanına sahip ve sizi kendisine bağlıyor.

Ayline'e kesinlikle kısa zaman ayırmayın, onun ile birlikte geçen zamanı anlamıyorsunuz, ben sabah kadar yanında kalabilirdim. Aylin'e belk ilk görüşme de aşık olamazsınız ama bir iki görüşmeden sonra Aylin'e aşık ya da bağlanmamak acaba mümkün olabilir mi diye kendi kendinize soruyor olabilirsiniz. Yatak konusuna girmiyorum sadece şunu söyleyebilirim Aylin'nin tenini ve vücudunu hissetmeye başladığınız andan itibaren Aylin sizde bağımlılık yapabilir, aman dikkat :) Ben Aylin ile daha önce tanışma imkanı bulmuş olabilmeyi çok isterdim.

Her şey için teşekkürler çılgın Bediş :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa bir zaman önce Aylin ile görüşme şansını yakaladım. Aslında Aylin'nin bir referansa ve benim de yazmaya ihtiyacım olmasa da kendisine teşekkür etmek için bir iki şey karalama ihtiyacı hissettim.

Aylin'i foruma ilk geldiğinde resimlerini görmüş ve içimde bir görüşme heyecanı uyanmamıştı. Zaten çok görüşme yapmam, yapacağım görüşmelerde de olabildiğince duygularıma uyan bir bayan bulmaya çalışırım. Zaman içinde forumda bir Aylin fırtınası esmeye başladı ve kafamda "kim bu Aylin!" soru işareti belirip beni meşgul etmeye başladı. Okuduklarım bana Aylin geçek olamaz, böyle bir ortamda böyle bir bayan karşıma çıkamaz, hayal veya yalan olmalı şeklinde belirsizlikler geliyordu. Ben genelde bir kişi aşırı ön plana çıkarılıyor ise o kişi ile görüşmem, sessiz, daha arka planda daha az görüşme yapan bayanları tercih etmeye çalışırım. Ama duygularım yoğun bir şekilde Aylin ile tanışmak için beni dürtmeye başladı, bir iki deneme ama ortak zamanlarım uymaması neticesinde ancak bir süre önce tanışma fırsatını bulabildim.

Aylin için söylenecek çok şey var ve bu satırlara sığmaz. Aylin çok iyi niyetli, karşısındaki insan ile mükemmel bir iletişim kuran, konuşkan, ele avuca sığmayan, neşeli, pozitif, akıllı ve bir parça çılgın yatakta adeta dişi bir kaplana dönüşen hayatınızda her zaman yanınızda görmek ve her zaman görüşmek isteyeceğiniz bir bayan. Çok mu aşırı güzel ya da çok mu sexy ya da havalı mı, hayır değil, ama öyle bir şeytan tüyü var ve öyle iyi bir duygu ile size yaklaşıyor ki kendisini sevmemeniz imkansız. Bu arada sakın yazdıklarımdan Aylin çirkin sanmayın, Aylin sade ve duru bir güzelliğe sahip ama bunların yanında kişiliği ile inanılmaz bir çekim alanına sahip ve sizi kendisine bağlıyor.

Ayline'e kesinlikle kısa zaman ayırmayın, onun ile birlikte geçen zamanı anlamıyorsunuz, ben sabah kadar yanında kalabilirdim. Aylin'e belk ilk görüşme de aşık olamazsınız ama bir iki görüşmeden sonra Aylin'e aşık ya da bağlanmamak acaba mümkün olabilir mi diye kendi kendinize soruyor olabilirsiniz. Yatak konusuna girmiyorum sadece şunu söyleyebilirim Aylin'nin tenini ve vücudunu hissetmeye başladığınız andan itibaren Aylin sizde bağımlılık yapabilir, aman dikkat :) Ben Aylin ile daha önce tanışma imkanı bulmuş olabilmeyi çok isterdim.

@wbamba, size ve Aylin hanıma bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. AylinAylin hanımın yeni bir lakabı daha oldu (sayenizde :) ); "Çılgın Bediş" .
En kısa sürede tekrar görüşebilmeniz ve sevişebilmeniz dilekleriyle...

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Elinize sağlık hocam müthiş bir anlatım olmuş. Yine, yeni, yeniden tabuları yıkan bir Aylin anlatımı olmuş ve görünen o ki Aylinseverler klübüne bir kişi daha katılmış. Darısı bizim başımıza artık (happy)

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
bu kadar çok yazılmasında var bi keramet ama hadi hayırlısı yakında bizde göreceğiz inşallah o kerameti

28 Nis 2019
17
0
Cinsiyetiniz nedir?

Evet Aylin için kısa ama kapsayıcı ve başarılı bir paylaşım yapmışsınız.Bu şanslı görüşmelerimizin devam edebilmesi dilekleriyle

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben bu yazıları genelde sabah okuyorum ve sabah sersemliği ve tabii yazılanlar karşısında hönk! (Şaşırma eylemim.) Deyip kalıyorum. Sevgili wmamba, bir özümseyip öyle yazacağım şu ilk okuma şaşkınlığımı attıktan sonra. Aman tanrım didim! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Sevgili @wmamba,

Lakaplarıma bir lakap daha eklenmiş (sayı her geçen gün artıyor, artık bir liste tutmam gerekecek galiba :) ), çok hoşuma gitti ÇILGIN BEDİŞ benzetmen. :)

Kim bu AylinAylin? Sorunun cevabını ve okuduklarının gerçekliğini yaşayarak tecrübe edebilmeni sağladıysam ne mutlu bana; benim için başarı budur çünkü biliyorumki hakkımda yazılan her referans yazısı çıtayı daha da yukarı taşıyor ve beklentiler ister istemez artıyor. Beklentilerin artması dert değil asla da karşılayabilmek benim için önemli! :) O sebeple hakkımda yazılan bu harika yazıları her okuduğumda mutlu oluyor ve daha da kamçılanıyorum.

Bu arada, bu kadar çok yazılması ve geç denk gelişimiz çok görüşmeden kaynaklı değil senin de bildiğin üzere, part time AylinAylin'im ben. :)

"Çok mu aşırı güzel ya da çok mu sexy ya da havalı mı, hayır değil, ama öyle bir şeytan tüyü var ve öyle iyi bir duygu ile size yaklaşıyor ki kendisini sevmemeniz imkansız. Bu arada sakın yazdıklarımdan Aylin çirkin sanmayın, Aylin sade ve duru bir güzelliğe sahip ama bunların yanında kişiliği ile inanılmaz bir çekim alanına sahip ve sizi kendisine bağlıyor " demişsin ya o şeytan tüyüne ben aura diyorum, auramı güzel şeylerle beslemeye çalışıyorum ki güzel yansıtabileyim. :) Ha bu arada, duru ve sade güzellik kısmına ayrıca teşekkür etmek isterim, e biliyorum, şirin hatunum. (giggle)
Bir de enerjisel çekime sonuna dek inanırım ve kurbanlarımla (giggle) bu çekimin oluşması için elimden geleni her zaman yaparım. ( Israrla iletişim demem ondan.)

Bağımlılık ve aşk mevzularına pek değinmek istemiyorum (aman diyeyim tehlikeli işler :) ) ama geçtiğim yolda kaliteli ayak izleri bırakmaktan hoşlanırım ve mutlu olurum. :)

Seni tanımak zevkti , şanslı pembişliğimin delillerinden biri olarak hafızama kayıt düştüm adını. :)

Harika yorumlarına teşekkür ediyor ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle diyorum.

İMZA : ÇILGIN BEDİŞ AYLİNAYLİN :)

TABİİ Kİ NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL. :)

Sevgiler...

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
769
635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin yine muhteşem kadın olduğunun altına imzanı atmışsın ne denir ki sevişmenize sağlık ozaman darısı başımıza olsun.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
@wbamba, size ve Aylin hanıma bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. @AylinAylin hanımın yeni bir lakabı daha oldu (sayenizde :) ); "Çılgın Bediş" .
En kısa sürede tekrar görüşebilmeniz ve sevişebilmeniz dilekleriyle...
@Dreadnaught lakaplarımı ne yapacağız yahu? :) Hepsini barındırır bir şeyler yazayım bari kendi tanıtım konuma, ne dersin? :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Elinize sağlık hocam müthiş bir anlatım olmuş. Yine, yeni, yeniden tabuları yıkan bir Aylin anlatımı olmuş ve görünen o ki Aylinseverler klübüne bir kişi daha katılmış. Darısı bizim başımıza artık (happy)
Karkelo, bu kulüp mevzusu buraya da mı sıçradı yahu? :D
Bu arada tabu yıkmayı seviyoruz; yeni, yine, yeniden... :)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
@Karkelo, bu kulüp mevzusu buraya da mı sıçradı yahu? :D
Bu arada tabu yıkmayı seviyoruz; yeni, yine, yeniden... :)

Sıçramasına ben vesile olmuş olabilirim ama iyikide olmuşum bence. Tabuları yıkmak ne kelime başka bir boyuta dogru gidiyor bu iş (happy)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Bu kulübün uyelik aidati nedir acaba âËœº

Hahaha bilemedim hocam sen bu kervana katıldın yakın zamanda kısmetse biz de katılırız. Senin bana bu konuda yol göstermen lazım :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
bu kadar çok yazılmasında var bi keramet ama hadi hayırlısı yakında bizde göreceğiz inşallah o kerameti

Estağfurullah yahu, keramet değil, şanslı denk gelişler ya da düşeşler diyelim hbnaf :)

Düşeş olmayı seviyorsak demek... (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Evet Aylin için kısa ama kapsayıcı ve başarılı bir paylaşım yapmışsınız.Bu şanslı görüşmelerimizin devam edebilmesi dilekleriyle

Teşekkürler doktora öğrencim Veteran cığım. :*
Bu anlatımlar beni benden alıyor artık, cidden şımaracağım yakında. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sıçramasına ben vesile olmuş olabilirim ama iyikide olmuşum bence. Tabuları yıkmak ne kelime başka bir boyuta dogru gidiyor bu iş (happy)

Sevgili Karkelo , uslu çocuk olsan olmuyor mu? :)
Valla olan oldu, nereye giderse artık. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Hahaha bilemedim hocam sen bu kervana katıldın yakın zamanda kısmetse biz de katılırız. Senin bana bu konuda yol göstermen lazım :D

Yahu, bu kulüp işi ne zaman bitecek acep? :)
Karkelo, gün sayalım lütfen ve dişleri sıkalım. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
sizde mi bizdensiniz üstad?:welcome: :hello: kız tuttuğunu üye yapıyo (dance)(bow) aidat belli diil daha belli olunca haber veririz :music-131:

Yahu ben neden bu konuda durun susun dememe rağmen beni kimse dinlemiyoooor!? Çığlık atmak konusunda başarılı olduğumu söylemiş miydim? :D Valla yıkarım forumu. :)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Sevgili Aylin beklemedeyim bekliyorum. Uslu bir çocuk olmak bana çok uzak tabir gibi geldi ama seni çıldırtacak ve kıracak değilim. (happy)

Yahu, bu kulüp işi ne zaman bitecek acep? :)
@Karkelo, gün sayalım lütfen ve dişleri sıkalım. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aaaa çığlık atmak mı kıyamam ben sanaaa, aman diyeyim (giggle)

Ama görüyorsun sevgili wmamba ya :( Ben masumum :)
Neyse kulüp aidatlarını elden ele uzatalım, daha hepinizi toplayıp içmeye götüreceğim. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aaaa çığlık atmak mı kıyamam ben sanaaa, aman diyeyim (giggle)

Ama görüyorsun sevgili wmamba ya :( Ben masumum :)
Neyse kulüp aidatlarını elden ele uzatalım, daha hepinizi toplayıp içmeye götüreceğim. (giggle)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama görüyorsun sevgili @wmamba ya :( Ben masumum :)

Arkadakiler çamura yatıyo başganım, bilginize, öğrenci falan diye yarım göndermeye çalışıyolar :D

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Af buyrun sayın adminim 19 Mayıs pazardı ; o günü kutlayan biri vardı :D kutsal Pazarı ve de gençlik ve şehvet bayramını çok güzel kutsadık :D Not: adminim bu arada blush içmeye bekliyorum saygı ve sevgiler

Üstadım whatsapp dan devam edelim :)

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Ama görüyorsun sevgili @wmamba ya :( Ben masumum :)

o cicili bicili masum görünüşünün altında yatan yaramaz bir yaramaz çocuk var ve o gerçekten çok yaramaz :yes:
AylinAylin funs clup aidatları ile yapılacak ilk geleneksel AylinAylin severler toplantısını dört gözle bekliyorum :ponpon:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevgili Aylin beklemedeyim bekliyorum. Uslu bir çocuk olmak bana çok uzak tabir gibi geldi ama seni çıldırtacak ve kıracak değilim. (happy)

Uslu çocuk olduğuana sonuna dek değmesini diliyorum sevgili Karkelo, dişleri sıkalım! :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
sana çikolata alacağım atma çığlık :buyuksun:

O halde çikolatanın hatrına 1, 2, 3 tıp diyorum! Pek rüşvetçi gördüm seni sevgili @yoksebebi! Bir konuda "Siren Aylin" demişlerdi, ondan ötürü mü korktun acep?

Bu arada, siren deyince aklıma geldi, kurbanıma yatakta yaklaşırken ben. :) (temsili)

download.jpeg.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

:) ben çıldırınca ciyaklıyorum zaten, bence de çıldırtmamamalısın ama iletişimimizden anladığım kadarıyla hiç bunu yapacak biri gibi değilsin sevgili uslu çocuk Karkelo :*

Say, say, say diyorum :* (Sen anladin :D )

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Hahaha bak bu anı merak etmedim değil, ben çıldırtma işlemlerini farklı yönlere kanalize etmeyi tercih ediyorum :D

Hiç anlamaz mıyım, bak takılmana demek istiyorum (sen anladın :D)

:) ben çıldırınca ciyaklıyorum zaten, bence de çıldırtmamamalısın ama iletişimimizden anladığım kadarıyla hiç bunu yapacak biri gibi değilsin sevgili uslu çocuk @Karkelo :*

Say, say, say diyorum :* (Sen anladin :D )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Af buyrun sayın adminim 19 Mayıs pazardı ; o günü kutlayan biri vardı :D kutsal Pazarı ve de gençlik ve şehvet bayramını çok güzel kutsadık :D Not: adminim bu arada blush içmeye bekliyorum saygı ve sevgiler
@Deadpool adminim davetini duymuş @Moria cığım. :) . :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Arkadakiler çamura yatıyo başganım, bilginize, öğrenci falan diye yarım göndermeye çalışıyolar :D

@kadikiylu beyciğim, çamura yatan arkadaşlara beyzbol sopasıyla müdahale edelim lütfen. (giggle) Cimrilik yok. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
o cicili bicili masum görünüşünün altında yatan yaramaz bir yaramaz çocuk var ve o gerçekten çok yaramaz :yes:
AylinAylin funs clup aidatları ile yapılacak ilk geleneksel AylinAylin severler toplantısını dört gözle bekliyorum :ponpon:

İçimdeki yaramaz kız çocuğunu sevelim o halde sevgili wmamba. (giggle)
Bu arada yakında bu AyliAylin severler club olayını ciddiye alıp bir organizasyon planlayacağım o olacak. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Arkadaşım yinee canlar yakmışsın anlaşılan
hayat sevişilince güze oluyor
HANDE ciğim kendi çapımızda, cirmimiz kadar yakıyoruz işte, hoş yorumun için sağ olasın güzel kadın. Sen de yakıyorsun, görüyorum... :) :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
AylinAylin yine muhteşem kadın olduğunun altına imzanı atmışsın ne denir ki sevişmenize sağlık ozaman darısı başımıza olsun.

Teşekkürler privylife cığım :* Estağfurullah muhteşemlik ve ben? Denk gelebilmek dileğiyle güzel insan... :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Psst şiddete hayir sevgili Aylin, siddet yerine sevelim, sevişelim :)

Ama, ama, amaa sevgili wmamba cığım ben masumum :)
Beni şiddete teşvik ettiler. :) Bu arada tabii ki karşıyız. Malum, HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İçindeki masum ama bir o kadar da yaramaz çocuğu seviyom ve elbette bu sloganına hayranım :)
wmambacığım, ben de seviyorum o veledi. Zaten her şey onun başının altından çıkıyor, ben masumum. (giggle)

Sloganımın isim babası Deadpool adminime selam edelim. :*

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cumayı kutsayacağız/kutlayacağız desenize :)

21 May 2018
277
290
ben hazır değilim ama sıkı hazırlanıyorum senin için aylinciğim. perhizdeyim bi süre sana saklıyorum ateşimi.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
ben hazır değilim ama sıkı hazırlanıyorum senin için aylinciğim. perhizdeyim bi süre sana saklıyorum ateşimi.

Oo sevgili @pantyhoselover cığım, perhizin hayırlı olsun, sonu booolca doyacağın anlarla taçlansın. :) O halde dişleri sıkıyoruz ve bayram sonrasına odaklanıyoruz canımcığım. :*

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Oo sevgili @pantyhoselover cığım, perhizin hayırlı olsun, sonu booolca doyacağın anlarla taçlansın. :) O halde dişleri sıkıyoruz ve bayram sonrasına odaklanıyoruz canımcığım. :*

Aylin öncesi Bayrama kaç gün kaldi hesabı yapilirdi, Aylin sonrasi Bayram bitmesine kaç gün kaldi hesabi yapılır oldu :) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin öncesi Bayrama kaç gün kaldi hesabı yapilirdi, Aylin sonrasi Bayram bitmesine kaç gün kaldi hesabi yapılır oldu :) :)

Ama sevgili wmamba cığım ya, çok güldüm. :) Çok yaşa e mi! :*

Gün, saat hesabı yapanlara selam ola. :* Valla ben masumum. (giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar