Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin & Ni Diev Ni Maitre

Ni Diev Ni Maitre Çevrimdışı

Ni Diev Ni Maitre

Cogito Ergosum/TimeoHomenemUniusLibri
Normal Üye
25 Ağu 2020
13
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eski forumumuzun kullanıcısı olmama rağmen bu forum' umuza covid' ten bir süre önce üye olduğumda, değerli Aylin hanım' ın bu tanıtım yazısını: (
"...Bendeniz Aylin, AylinAylin; bu güne dek vakit geçirdiğim partnerlerimin tabiriyle nam-ı diğer kaplan ! 😉😈

Otuz yaşını hafiften aşmış, "kadın dediğin Hegel'i de bilecek Kegel'i de " sözünü kendine düstur edinerek kendini her manada yetiştirmeye çalışan, eğitimli, hayata dostça ve hümanistçe ellerle sıkı sıkı bağlı, iletişim becerisi ve enerjisi yüksek ve bu yüksek enerjiyi hem zihinen hem de bedenen paylaşmaktan keyif alan biriyim. 🤗...")
okuduğumdan beri hep aklımdaydı. Covid'ten önce forumdan sadece 3 değerli hanım arkadaşımızla görüşmüş, aklımda olan bir başka hanım arkadaşla görüşme yapıp ardından Aylin hanımla görüşmeyi planlıyordum ki bulaş' a yakalandım. Zorlu, oldukça sıkıntılı bir sürecin ardından bulaşın pik yapmasıydı yasaklardı derken ancak kendisiyle geçtiğimiz Pazar (17 Nisan) görüşebildim.
Tanıtım yazısında betimlemiş olduğu bütün hususları yaşattı eksik olmasın!😍😚
Neler neler konuşup konuşup sevişmedik ki: günümüz ülke sorunları mı istersiniz, felsefe, antropoloji, sosyal antropoloji, sosyoloji, teoloji mi, antinatalizm, eskatoloji, mitoloji, tarih, dikatomi, psikoloji, pedagoji mi, öjenizm, fizik, quantum, biyoloji mi, sanat tarihi, semantik, linguistik mi ve daha neler neler...
Kendisine bana yaşattığı dolu dolu anlar için minnettarım.
En içten sevgi ve saygılarımla.
💖💛💜💚💟💝💕

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,667
4,288
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eski forumumuzun kullanıcısı olmama rağmen bu forum' umuza covid' ten bir süre önce üye olduğumda, değerli Aylin hanım' ın bu tanıtım yazısını: (
"...Bendeniz Aylin, AylinAylin; bu güne dek vakit geçirdiğim partnerlerimin tabiriyle nam-ı diğer kaplan ! 😉😈

Otuz yaşını hafiften aşmış, "kadın dediğin Hegel'i de bilecek Kegel'i de " sözünü kendine düstur edinerek kendini her manada yetiştirmeye çalışan, eğitimli, hayata dostça ve hümanistçe ellerle sıkı sıkı bağlı, iletişim becerisi ve enerjisi yüksek ve bu yüksek enerjiyi hem zihinen hem de bedenen paylaşmaktan keyif alan biriyim. 🤗...")

okuduğumdan beri hep aklımdaydı. Covid'ten önce forumdan sadece 3 değerli hanım arkadaşımızla görüşmüş, aklımda olan bir başka hanım arkadaşla görüşme yapıp ardından Aylin hanımla görüşmeyi planlıyordum ki bulaş' a yakalandım. Zorlu, oldukça sıkıntılı bir sürecin ardından bulaşın pik yapmasıydı yasaklardı derken ancak kendisiyle geçtiğimiz Pazar (17 Nisan) görüşebildim.
Tanıtım yazısında betimlemiş olduğu bütün hususları yaşattı eksik olmasın!😍😚
Neler neler konuşup konuşup sevişmedik ki: günümüz ülke sorunları mı istersiniz, felsefe, antropoloji, sosyal antropoloji, sosyoloji, teoloji mi, antinatalizm, eskatoloji, mitoloji, tarih, dikatomi, psikoloji, pedagoji mi, öjenizm, fizik, quantum, biyoloji mi, sanat tarihi, semantik, linguistik mi ve daha neler neler...
Kendisine bana yaşattığı dolu dolu anlar için minnettarım.
En içten sevgi ve saygılarımla.
💖💛💜💚💟💝💕
paylaşim için teşekkürler

Libidotektomi

Normal Üye
20 Nis 2022
5
4
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yatakta fizik konuşmayı sevmem ama düşünürüm. Aylin hanımında böyle donanımlı olduğunu paylaşmanız daha bir ilgi çekici oldu.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar