Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin ile Şişli de bir gece

olgunbaydean

Normal Üye
26 Haz 2021
48
98
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok referans yazabilen biri değilim.

En altta kasik genel konuları yazdım, benim için yanında rahat etmem önemli, Tabi bazen karşınıda çok güzel ve anlayışlı biri olsa da elektiriğiniz uymaz ya da o gün uymaz. Bu karşınızdaki kişi için de geçerli, ona da aynısı olabilir. Aylin ile ilk görüşmemiz iki saatlikti. Amacım merak ettiğim Aylin i görmek ve tanımaktı.
Harika iki saat geçirdim ve Aylin i tanıdığıma ve tattığıma çok memnun oldum.

Bu nedenledir ki, ikinci görüşmeyi gecelik yaptık. yazıp yazıp siliyorum ama benim için efsaneydi, tek söyleyebileceğim bu.

Aylin, öncelikle harika bir ev sahibi, sizi rahat ve huzurlu hissettiriyor. Yani komik olacak ama abartılı bir iş ahlakı var desem olur. yani oldu bitti vs yi geçtim, çok uğraştı ya ayıp mı oldu acaba felan dedim içimden. Yani kendimi borçlu hissettirdi :)

Seks, yani referanslara baktığınızda o bölüm zaten harika, ben ne ekleyebilirim bilemiyorum. Benim için yok yoktu, açık büfeydi Aylin. O yüzden pek girmeyeceğim o konuya ama ya gel de girme. Oral konusuna girmezsem, evren beni cezalandırır bence. Oral var, Aylin Oral var. Yani başka bir boyut. Ne sıralayabilriim ne kategorize edebilirim, beni benden aldı.

Genel konular:
Duş, ev , yatak odası vs temiz güzel, ben mobilyaları felan da beğendim, ne alaka demeyin insan bakmasa da görüyor :) biraz da işlemeli mobilya severim.
Yani ev sorunsuz ve güzel.
Ulaşım, ben iki sokak yukarıda otopark buldum. Toplu taşıma için zaten müthiş bir lokasyon. Evi bulmak vs çok kolay.
İletişim, ben ilk görüşme için dikkatli yazarım, ancak Aylin de sağolsun çok kibar ve yönlendiriciydi.

Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
152
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için yaşayan ve yaşatana teşekkürler.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

En altta kasik genel konuları yazdım, benim için yanında rahat etmem önemli, Tabi bazen karşınıda çok güzel ve anlayışlı biri olsa da elektiriğiniz uymaz ya da o gün uymaz. Bu karşınızdaki kişi için de geçerli, ona da aynısı olabilir. Aylin ile ilk görüşmemiz iki saatlikti. Amacım merak ettiğim Aylin i görmek ve tanımaktı.

Bu nedenledir ki, ikinci görüşmeyi gecelik yaptık. yazıp yazıp siliyorum ama benim için efsaneydi, tek söyleyebileceğim bu.

Aylin, öncelikle harika bir ev sahibi, sizi rahat ve huzurlu hissettiriyor. Yani komik olacak ama abartılı bir iş ahlakı var desem olur. yani oldu bitti vs yi geçtim, çok uğraştı ya ayıp mı oldu acaba felan dedim içimden. Yani kendimi borçlu hissettirdi :)

Seks, yani referanslara baktığınızda o bölüm zaten harika, ben ne ekleyebilirim bilemiyorum. Benim için yok yoktu, açık büfeydi Aylin. O yüzden pek girmeyeceğim o konuya ama ya gel de girme. Oral konusuna girmezsem, evren beni cezalandırır bence. Oral var, Aylin Oral var. Yani başka bir boyut. Ne sıralayabilriim ne kategorize edebilirim, beni benden aldı.

Genel konular:
Duş, ev , yatak odası vs temiz güzel, ben mobilyaları felan da beğendim, ne alaka demeyin insan bakmasa da görüyor :) biraz da işlemeli mobilya severim.
Ulaşım, ben iki sokak yukarıda otopark buldum. Toplu taşıma için zaten müthiş bir lokasyon. Evi bulmak vs çok kolay.
İletişim, ben ilk görüşme için dikkatli yazarım, ancak Aylin de sağolsun çok kibar ve yönlendiriciydi.

Paylâsim icn iki tarafadq teşekkurler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
265
168
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067

Genel konular:

Bu kadar da gecikilmez be arkadaş! 😬 Öhömm, bu kadar gecikmeli bir teşekkür için üzgünüm ama biliyorsun biraz koşturmacalı hallerdeyim artık.

Her iki görüşmemiz de benim için çok keyifli geçti, ne borçlusu yahu? Aşk ola...

"Açık büfe " ve " Oral var, Aylin oral var " cümleleri ile totomu uzaya yolcu ettin , aman aman.! 🤣🥰🥰🥰
Bu hoş satırlar için, beyefendi tavrın için, ve harika iki ayrı zaman dilimi için ve sabah beni gideceğim yere bıraktığın için teşekkür ederim.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle nazik adam... 🙏🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

olgunbaydean

Normal Üye
26 Haz 2021
48
98
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Genelleme yapmak doğru olmaz ancak, Aylin benim için tüm gece keyif yapılacak bir kadın. Çok konuşmayı da sevmem ama onunla zaman harika geçiyor, şaf lafı açıyor, son bir bakmışım Aylin de açmış :devilish: .

Üstüne bir de beni benden alan ritmi hiç düşmeyen sevişmesi yok mu, anlatılmaz yaşanır cinsinden.

Bir derdim var. Bir görüşme de terliyorum bir görüşmede üşüyorum. Birini ağustosta diğerini kasım da yaptığımız iki görüşmenin şakası bu da. Tabi pek güldürmedi, ama ben inatla yapıyorum 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar