Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin ile göz kararması:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba
Benim daha önceki yazılarımı okuyan arkadaşlar biliyordur ben görüşme ile ilgili detay paylaşmıyorum.Ancak @AylinAylin bir partnerden daha ötesi.Herşeyden önce cıvıl cıvıl cıvıl hayat dolu kültürlü eğitimli enerjik misafirperver mutlu olmanız için elinden geleni yapan hoş sohbet hatta zamanın nasıl geçtiğini inanın anlayamıyıcaksınız.Uzun yıllardır çeşitli platformlardan başka partnerlerle görüştüm ancak aylin gibisine inanın rastlamadım.Eğer bu forudan biriyle görüşmekte kararlıysanız kesinlikle aylin olmalı.Bu arada burada benim numaramı engelleyen bazı arkadaşlar olmuş neden olduğunu anlamadım.Yalnız eğer bir korku varsa kafanızda o zaman trene binmeyin.

Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son cümleyi anlamasam da, güzel paylaşım için teşekkürler :)
Sön cümleyi şöyle açıklayım forumdan ilk görüşmem ebruscrt ile oldu ve lakabım kobraya çıktı benim düşüncem buradan bazı arkadaşlar bu sebepten numaramı engellemiş ben de demir tren göndermesi yaptım:)

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
609
1,239
Son cümleyi anlamasam da, güzel paylaşım için teşekkürler :)
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler. Bu arada son cümleyi ben de anlamadım. Ancak bize de zaten cümle muhattaplarinin Aylin hanimin referanslarini takip ediyor olmalarini ve bu sitemi gormelerini dilemek düşer :)

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Sön cümleyi şöyle açıklayım forumdan ilk görüşmem ebruscrt ile oldu ve lakabım kobraya çıktı benim düşüncem buradan bazı arkadaşlar bu sebepten numaramı engellemiş ben de demir tren göndermesi yaptım:)

konunun kobralik la alakasi yok cnmcim sorun Varsa baska biseydir 😏

Son düzenleme:
Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Guzel bir referans konusu açmışsınız. Sevismenize sağlık. Lâkin bu konuya bu tarz yazılar yazarak konunun kirlenmesi için de çabalamışsiniz. Keşke bu engellenme durumunu başka bir konu altında açsaydınız. Ayrıca takılan lakap yüzünden kimsenin engellediğini zannetmiyorum, bence engelleyen kişilerin isimlerini yazarsanız, neden engellendiğinizi yazacaklardır. Böylece genel haksızlık olmamış olur. 😉

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Guzel bir referans konusu açmışsınız. Sevismenize sağlık. Lâkin bu konuya bu tarz yazılar yazarak konunun kirlenmesi için de çabalamışsiniz. Keşke bu engellenme durumunu başka bir konu altında açsaydınız. Ayrıca takılan lakap yüzünden kimsenin engellediğini zannetmiyorum, bence engelleyen kişilerin isimlerini yazarsanız, neden engellendiğinizi yazacaklardır. Böylece genel haksızlık olmamış olur. 😉

👏👍👏

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba
Benim daha önceki yazılarımı okuyan arkadaşlar biliyordur ben görüşme ile ilgili detay paylaşmıyorum.Ancak @AylinAylin bir partnerden daha ötesi.Herşeyden önce cıvıl cıvıl cıvıl hayat dolu kültürlü eğitimli enerjik misafirperver mutlu olmanız için elinden geleni yapan hoş sohbet hatta zamanın nasıl geçtiğini inanın anlayamıyıcaksınız.Uzun yıllardır çeşitli platformlardan başka partnerlerle görüştüm ancak aylin gibisine inanın rastlamadım.Eğer bu forudan biriyle görüşmekte kararlıysanız kesinlikle aylin olmalı.Bu arada burada benim numaramı engelleyen bazı arkadaşlar olmuş neden olduğunu anlamadım.Yalnız eğer bir korku varsa kafanızda o zaman trene binmeyin.

Referansınız için teşekkürler. Güzel seçim, kaliteli zaman geçirdiğinize eminim.

Kobralık mevzu hakkında diyecek bir şey yok üstad, sıcak suyla yıkandığında çekmeyecek bir şey. Ömür boyu kendisiyle gezeceksiniz, herkesin kafasına göre şapka bulunuyor bu dünyada ;)

engelleyen kişilerin isimlerini yazarsanız, neden engellendiğinizi yazacaklardır. Böylece genel haksızlık olmamış olur.

Cansu Hanım, arkadaşımızın 500 tane hattı olduğunu düşünmüyorum. Engelleyen kişilerden birisinin de çıkıp 'ya seninle olan şu şu olay yüzünden insanlar zan altında kaldı, ben seni bu yüzden engelledim' demesi de bir alternatif değil mi?

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Referansınız için teşekkürler. Güzel seçim, kaliteli zaman geçirdiğinize eminim.

Kobralık mevzu hakkında diyecek bir şey yok üstad, sıcak suyla yıkandığında çekmeyecek bir şey. Ömür boyu kendisiyle gezeceksiniz, herkesin kafasına göre şapka bulunuyor bu dünyada ;)

Cansu Hanım, arkadaşımızın 500 tane hattı olduğunu düşünmüyorum. Engelleyen kişilerden birisinin de çıkıp 'ya seninle olan şu şu olay yüzünden insanlar zan altında kaldı, ben seni bu yüzden engelledim' demesi de bir alternatif değil mi?
Evet alternatif ama bazen nickleri bilmediğimizden, numara hatırlama gibi bir şansımız olmuyor. Ayrıca beyefendi bu konudan muzdarip görünüyor, isim vermesi gereken kisi beyefendi. Orada verilen isimler yanıt vermezse ozaman değerlendirilir. Ama bunun için başka bir konu açılmasından yanayım. Sevgiler 😘😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067

Ya adının kobra olarak kalmasına iyi yönden de bakmak lazım; namım yürüsün dersin.🤪

Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haklısınız ama isim vermenin doğru olmadığını düşündüm tamamen onlar için

Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kesinlikle yıllardır aynı hattı kullanıyorum ve görüştüğüm kişilerden olumsuz geri dönüş hiç almadım

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Haklısınız ama isim vermenin doğru olmadığını düşündüm tamamen onlar için
Bence bununla alakalı bir konu açmalısınız. Ve kim olduğunu söyleyip, neden engellendiğinizi öğrenmek hakkınız. Bu platformun amacı bu zaten. Bir haksızlık var ise bu çözülmeli. Bunlar benim düşüncem, siz nasıl isterseniz tabiki. Sevgiler... 😉

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
once aylinin konusunda ki mesajlari duzenle istersen sonra bi konu acip sikayetini bildir kim seni neden engellemis yazilsin ben neden engellendigini biliyorum ama konula hic alakasi yok ! mesajlari siliyorum aylinin konusu dagilmasin

Ebru Hanım başlığı temizleme gayretiniz çok etik, ciddi diyorum bunu. Gerçekten çok hoşuma gitti 👏👏

Size sevdiğim bir söz paylaşmak isterim, bu biraz da hayatıma yön veren sözlerden biridir ; aynı zamanda tam da buradaki mavi ve gri üyeler için;

Yaydan çıkmış bir ok, nehirden akan su, söylenmiş bir söz.. Asla geri dönmez.

siz mesajları silebilirsiniz, ama arkadaşımız silemiyor maalesef ;)

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,622
8,750
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Ebru Hanım başlığı temizleme gayretiniz çok etik, ciddi diyorum bunu. Gerçekten çok hoşuma gitti 👏👏

Size sevdiğim bir söz paylaşmak isterim, bu biraz da hayatıma yön veren sözlerden biridir ; aynı zamanda tam da buradaki mavi ve gri üyeler için;

Yaydan çıkmış bir ok, nehirden akan su, söylenmiş bir söz.. Asla geri dönmez.

siz mesajları silebilirsiniz, ama arkadaşımız silemiyor maalesef ;)

Duzenlenip silinebilir aslinda 😊

HomeLess Çevrimdışı
10 Tem 2020
200
431
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikli olarak paylaşımınız için teşekkür eder sevişen yerleriniz dert görmesin.

Diğer konu ise eğer bu paylaşım altında meramınızı ifade ettiyseniz ve muhatapları flu ise bunu da aydınlatmak lazım. Lafı ortaya atıp çekilmenin manasız olduğunu düşünüyorum. Hatta ayrı konu değil madem referansın altına yazıldı demek ki bu konunun içinde yer alması gerekiyor.

Selamlar

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler. Bu arada son cümleyi ben de anlamadım. Ancak bize de zaten cümle muhattaplarinin Aylin hanimin referanslarini takip ediyor olmalarini ve bu sitemi gormelerini dilemek düşer :)

Bir yanlışlık var ise düzeltilmesine vesile olmuş oluruz, bekleyip görelim.

Teşekkürler sevgili @andac

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu tip mevzularda ödüm kopuyor birisi çıkıp ; bu lanet ağaçkakan yaptı veya woody söyledi diyecek diye 🤪

Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikli olarak paylaşımınız için teşekkür eder sevişen yerleriniz dert görmesin.

Diğer konu ise eğer bu paylaşım altında meramınızı ifade ettiyseniz ve muhatapları flu ise bunu da aydınlatmak lazım. Lafı ortaya atıp çekilmenin manasız olduğunu düşünüyorum. Hatta ayrı konu değil madem referansın altına yazıldı demek ki bu konunun içinde yer alması gerekiyor.

Selamlar
Rica ederim peki o halde paylaşayım @Evrim ve @ALEV SOYLU hanımlar

Babayaga Çevrimdışı
2 Tem 2020
22
24
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Selamlar
Ayrıca @Nur ADALI

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eyvallah anladık paylaşım yazmışsın ama milletle uğraşmaktan da geri kalmamışsın. Geçenlerde birisine tamda bunu anlatmaya çalışıyordum, suçu işleyenden çok azmettiren...

Şimdi sen aylinin konusundan ebruya gönderme yapıp ebruyu konuya dahil edip polemik mi yaratmak istedin desem hayır bi açıklama istendi açıklama yaptım diyeceksin, bende diyeceğim ki paylaşım; paylaşım yapmak istenilen partnerlerin fiziksel özelliklerinden servislerinden yani gidince ne ile karşılaşılacağına dair bilgiler içermelidir. Bununla ilgili konuda açtım ama zahmet edip okumamışsın anlaşılan.

Şimdi bu yaklaşımından ötürü (polemik yaratma ve konu ile alakalı olmayan kişileri mevcut konuya dahil etme vs) süresiz uzaklaştırma veriyorum.

Tekrar geldiğinde tekrar paylaşım açacaksan bu konulara dikkat edilsin.

Gereksiz prim polemik olay yaratmaya çalışan herkese duyurulur.

konu kilit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar