Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin ile görüşmem

akslepios

Normal Üye
5 Eki 2009
28
55
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen hafta, sonunda Aylin ile görüşme yapabildim. Açıkçası burada hakkında yazılan yorumların büyük bir kısmını okuduktan sonra gitmiştim, o yüzden ne ile karşılaşacağımı aşağı yukarı tahmin eder durumdaydım ama bu kadarını beklemiyordum :)

Arabayla gitmek isteyenler için uyarım, biraz erken gitmeye çalışın çünkü park sorunu yaşayabilirsiniz. Ben evine 2-3 dakika yürüme mesafesinde bir otelin karşısında ücretli park ve yıkama buldum. yol üzerinde de bulmak mümkün ama ilk kez gidenler için şöyle bir tur atmak gerekebilir.

Kısa süre içinde Aylin'in tarifiyle evini sorunsuz buldum; ev tertemiz, geniş ve ferah. Ben yanımda bir bira getirmiştim, Aylin de güzel bir ikram hazırlamış, ilk tanışmamız, oturduk sohbete. Şunu söylemek isterim: Aylin bence kendini geliştirmiş, hayat enerjisi yüksek, ikili etkileşimden keyif alan ve yüksek entellektüel seviyede sohbet edebileceğiniz biri. Açıkçası ben kendisini hayatımda arkadaşım olarak arada dışarda da görüşüp içip sohbet etmeye çıkabileceğim biri olarak tanımak isterdim. Kültürel birikimi yüksek, kendi işi ile ilgili bilgi birikimi ve belirli kariyer hedefleri olan aynı zamanda da müthiş sevişen bir insan.

Yatak konusuna gelirsek, aylin sohbet sırasında kontrolü eline aldı ve bir anda aramızda gelişmekte olan yakınlığı doruğa çıkardı, çok içten gelen ,bunu hissettiren bir sevişme arzusu ve müthiş bir oral ile sonu yatakta biten ve harika keyifler aldığım iki saatlik bir görüşme oldu. Oral için ekstra bir parantez açmak istiyorum. Bunu seksin bir parçası olarak görüp keyif alarak yapan kadın sayısı buralarda çok çok az diye düşünüyorum. Aylin forumda birkaç konu etiketi içerisinde keyif alarak yaptığını yazmış, ama görüşme esnasında bunun doğruluğunu bütün hücrelerinize kadar hissediyorsunuz. Oral için net olarak PSE diyebilirim.

Kendisine yaşattığı keyifli zaman için çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda yeniden görüşme umudu ile diyerek yazımı bitiriyorum.

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
130
394
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler. Yaşatana da ayrıca teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Geçen hafta, sonunda Aylin ile görüşme yapabildim. Açıkçası burada hakkında yazılan yorumların büyük bir kısmını okuduktan sonra gitmiştim, o yüzden ne ile karşılaşacağımı aşağı yukarı tahmin eder durumdaydım ama bu kadarını beklemiyordum :)

Arabayla gitmek isteyenler için uyarım, biraz erken gitmeye çalışın çünkü park sorunu yaşayabilirsiniz. Ben evine 2-3 dakika yürüme mesafesinde bir otelin karşısında ücretli park ve yıkama buldum. yol üzerinde de bulmak mümkün ama ilk kez gidenler için şöyle bir tur atmak gerekebilir.

Kısa süre içinde Aylin'in tarifiyle evini sorunsuz buldum; ev tertemiz, geniş ve ferah. Ben yanımda bir bira getirmiştim, Aylin de güzel bir ikram hazırlamış, ilk tanışmamız, oturduk sohbete. Şunu söylemek isterim: Aylin bence kendini geliştirmiş, hayat enerjisi yüksek, ikili etkileşimden keyif alan ve yüksek entellektüel seviyede sohbet edebileceğiniz biri. Açıkçası ben kendisini hayatımda arkadaşım olarak arada dışarda da görüşüp içip sohbet etmeye çıkabileceğim biri olarak tanımak isterdim. Kültürel birikimi yüksek, kendi işi ile ilgili bilgi birikimi ve belirli kariyer hedefleri olan aynı zamanda da müthiş sevişen bir insan.

Yatak konusuna gelirsek, aylin sohbet sırasında kontrolü eline aldı ve bir anda aramızda gelişmekte olan yakınlığı doruğa çıkardı, çok içten gelen ,bunu hissettiren bir sevişme arzusu ve müthiş bir oral ile sonu yatakta biten ve harika keyifler aldığım iki saatlik bir görüşme oldu. Oral için ekstra bir parantez açmak istiyorum. Bunu seksin bir parçası olarak görüp keyif alarak yapan kadın sayısı buralarda çok çok az diye düşünüyorum. Aylin forumda birkaç konu etiketi içerisinde keyif alarak yaptığını yazmış, ama görüşme esnasında bunun doğruluğunu bütün hücrelerinize kadar hissediyorsunuz. Oral için net olarak PSE diyebilirim.

Kendisine yaşattığı keyifli zaman için çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda yeniden görüşme umudu ile diyerek yazımı bitiriyorum.

Amanin, amaninnn! 🥰🥰

@akslepios , bu harika satırlara ne diyeceğim bilmiyorum; çok mutlu oldum. 🥰 Harika bir zaman dilimini paylaştık, çok klas şeyler konuştuk, sohbetimizin tadı damağımda hala. 🥰🥰 Müthiş sevişen bir insan deyip, beklenti çıtasını arşa taşımasan iyiydi, korkuyorum artık vallahi! 🤣🤣 Neyse ki seviyoruz sevişmeyi. 🥰

"" Açkçası ben kendisini hayatımda arkadaşım olarak arada dışarda da görüşüp içip sohbet etmeye çıkabileceğim biri olarak tanımak isterdim. "" Demişsin, onore oldum, bilmukabele. 😊

Oral? Net PSE? Aaaa, beni magmaya doğru yollayabilirsiniz efenim, ben öldüm. 🤣🙏😈

Ben de değerli vaktini benimle paylaştığın , harika sohbetin ve nezaketin için sana çok teşekkür ederim. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı insan... 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkürler bir türlü denk gelemediğim adam, bana kırgın değilsin umarım... 🙈
Sizinle tanışmanın heyecanı içindeyim siz benim için her zaman çok özel ve değerlisiniz kırgınlıkta söz konusu olamaz❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar