Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
privylife ne zamaaaan, ne zamannn ?? Bu soruyu ben de kendime sorar oldum... Azıcık daha outcallaylinaylin incall ?[h=3][/h]
kadikoylu adminim bunu bilseydim çoktan yapıştırırım paylaşımı neyse başka sefereDoğal olarak Bütün forum üyeleri, forum kuralları içerisinde kalmak kaydıyla paylaşım yapabilirler...
@privylife ne zamaaaan, ne zamannn ?? Bu soruyu ben de kendime sorar oldum... Azıcık daha outcall
Deadpool adminim, geç kaldım artık sonraki deneyimlereYapılır tabi neden yapılmasın Merak içindeyiz bizde
@Deadpool adminim, geç kaldım artık sonraki deneyimlere
Deadpool seri uzayacak galibaaYakın zamanda 3 leriz merak etme
incall diye bekler forum,
piyade gibi nöbetteyim, ne olacak benim sonum.
yok mu? güzel bir haber yakında,
küçük piyade ve 2 yaveri artık isyanda.
ben beklerim,
ne de olsa boş gezer, avare biriyim.
AylinAylin hanım bilirim,
libidom der ki bitsin artık bu kahır.
sabret libidom sabret,
güzel günler elbet yakın,
AylinAylin hanım güzel bir haber verin,
artık zapt edemiyorum küçük piyadeyi , sizde bana hak verin.
Güzel günler elbet yakın,
forumda dolanıp az daha bakın.
AylinAylin hanım bari 1-2 fotoğraf daha atın,
Adıma şiir de yazıldı ya @Piyade alem insan, güzel insan ... Öperim çok
AylinAylin hanım buna şiir demiyelim de , şairlerimize saygısızlık olmasın
ehh işte birşeyler karaladım bende :$
Deadpool 1. Sezon ))
Seri değilde sezon olur bence
@Deadpool 1. Sezon ))
Deadpool / Sexpool, AylinAylin / AylinpoolDeadpool un adı da değişir Sexpool olur
Senin bir insana şiir yazdıracak bir çekiciliğin var bunu emin ol ses tonundan bile anlayabiliyorum ki beyaz tenin ayrı güzel İns pek yakında yüzünü de göreceğim
Hayat SEV(İŞ)İNCE ÇOK AMA ÇOK GUZEL
ANT45, bu fani dünyada gök kubbeye "HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL naraları yolluyoruz sadece, yazanların parmakcıklarına sağlık! VOL'lemek güzelAylin hanım volümlere devam ettiriyor )))) yazanında yazdıranında emeğine sağlık
İnsanların duygularını tetikleyebilmek harika
Kim ne dedi, ne yaptı konuşmaktan pek hoşlanmam ama, çok sevdiğim bir beyefendinin sözü geldi aklıma "yanından ayrılırken liseliler gibi hissediyordum" (tam hatırlayamadıysam cümleyi, burayı okuyunca gücenmesin) Sana da daha yan yana gelmeden bir şeyler yazdırdık, benim gibi aman aman, ooy oyy olmayan bir hatun için büyük başarı vesselam! Şaşkınım!
"HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL" mottomuzun hatrına yansın buralar! Parmaklarından öperim @Piyade
@ANT45, bu fani dünyada gök kubbeye "HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL naraları yolluyoruz sadece, yazanların parmakcıklarına sağlık! VOL'lemek güzel
ANT45 Valla ne desem artık, yakında kazan kaldırma olayları baş gösterecek galiba
Birde biz o naraları yollasak ))))
@ANT45 Valla ne desem artık, yakında kazan kaldırma olayları baş gösterecek galiba
ANT45, olduracağız, uyduracağızKim neden kaldıracak incall olamamak senin suçun değilki,olmadı uymadı
@ANT45, olduracağız, uyduracağız
Haklısın uydurmak gerek Yoksa gençler Aylin Aylin Diyerek telef olacak ))))))))))))))
Telefe, israfa karşıyız
Herkesin gönlü olsun @ANT45
ââ¬â¹Bencede gönüller hoş tutulmalı )) ben ne olacağım )))))))))))))))))))))))))))
Aman efenim sizin gönlünüz zaten hoş @ANT45
Ben de ufak bir katkıda bulunabilirsem yakın zamanda gönül hoşluğunuza, ne ala!
ââ¬â¹Bulunacağınız katkının ufak olacağını nereden çıkarttınız Aylin hanımcığım bana kalırsa kocaman olacaktır
O zaman büyük katkılarımın şerefine kadeh kaldırırız o gün geldiğinde @ANT45
Deadpool artık ne olursa yaAnt ın sadece kadeh kaldıracağını sanmıyorum
O zaman büyük katkılarımın şerefine kadeh kaldırırız o gün geldiğinde @ANT45
Ant ın sadece kadeh kaldıracağını sanmıyorum
Sevgili adminim bu gidişle kaldıracak hiç bir şey bulamayacağız )))))
Aahh ahh, o şarkı geldi birden aklıma @ANT45
Ama söylemeyeceğim !
Sevgili adminim bu gidişle kaldıracak hiç bir şey bulamayacağız )))))
Neden yahu en kötü ihtimalle kadeh kaldırırsın
Deadpool beni yakalarsa... KaldıracakNeden yahu en kötü ihtimalle kadeh kaldırırsın
İncall da geldi artık kaldırır kaldırır indirir
ANT45 ciğim, haber almışsındır herhalde bir kaç güne dönüyorumGaliba o fırsatı bulamayacağız )) kaldırdık elimizde bekliyoruz kimsecikler yok )))
(bu meyanda yanlış anlaşılmasın elimizdeki kadehi kaldırdık bekliyoruz)
Aylinciğim bekliyor olacağım
Döndüm de BAHTSIZ BEDEVİYİ .... MİKİ MİKİ @ANT45
Bir kurşun döktüreyim bari, bilen var mı ki forumda kurşun dökme işlerinden anlayan?
5,55mm
6,35mm
7,65mm
9 mm
11,43mm
Ne tür bişi lazım size
Aman diyeyim @Deadpool, vazgeçtim ben... Bir tü tü tühhh maaşallah neyimize yetmiyor değil mi ama?!
Döndüm de BAHTSIZ BEDEVİYİ .... MİKİ MİKİ @ANT45
Bir kurşun döktüreyim bari, bilen var mı ki forumda kurşun dökme işlerinden anlayan?
âAaaa nerede o bahtsız bedevi bende miki miki ))))))))))))
@ANT45 Uygun çölü bul, kutup ayısını da kap gel
O zaman suymuzu alıp çölde buluşalım )))
Su yerine bir şişe blush tercihim şekerim bu arada ne oldu benim emanetttt??
ANT45 kesin benim emaneti yuvarlamışsındır sen
Blush benimde tercihim olur soğuk soğuk senin emanet emanette )))))
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!