Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin Hanım'la muhteşem görüşme

• Konbuyu başlatan Spsa
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
23 Haz 2019
1
9
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba, öncelikle kendisinden gecikmiş referans için özür dilerim. Bir kaç ay önce İzmir'li birisi olarak kendisiyle Taksim'de kaldığım otelde görüşme yapmıştık. Bu benim ilk forum tecrübemdi. Ben hayatımda böyle saldırgan bir kadın hiç tanımadım:) Sizin dakikalar içinde nefessiz bırakıyor ve siz ne olduğunuzu anlamadan kendinizi duşta buluyorsunuz. Keşke fırsatım olsa her gün görüşebilsem kendisiyle:) Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Aylin Hanım, en kısa zamanda görüşmek üzere:)

15 Ocak 2022
77
62
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, öncelikle kendisinden gecikmiş referans için özür dilerim. Bir kaç ay önce İzmir'li birisi olarak kendisiyle Taksim'de kaldığım otelde görüşme yapmıştık. Bu benim ilk forum tecrübemdi. Ben hayatımda böyle saldırgan bir kadın hiç tanımadım:) Sizin dakikalar içinde nefessiz bırakıyor ve siz ne olduğunuzu anlamadan kendinizi duşta buluyorsunuz. Keşke fırsatım olsa her gün görüşebilsem kendisiyle:) Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Aylin Hanım, en kısa zamanda görüşmek üzere:)
o derece diyorsunuz darısı başımıza

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

fidelyo Çevrimdışı
6 Mar 2017
73
79
Kaplan, geyşa gibi lakaplar boşuna alınmıyor, Aylin i tanıdıktan sonra bazı beklentiler eskisi gibi olmuyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar