Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin hanımla ilk ve mükemmel bir deneyim 😍

lordvoldemort Çevrimdışı
22 Eyl 2020
16
21
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar, Aylin hanım ile çoook güzel bir görüşme gerçekleştirdik , forumdan ilk tecrübem oldu. İyi ki de oldu diyeyim. Çünkü zaten namını iliklerinize kadar hissediyorsunuz yaşayanlar bilir :)) Sizi sıcacık bir karşılama , sarılma ve muhabbet ile karşılıyor güzelce muhabbetinizi ederken bir anda nerelerde olduğunuzu hatıramıyorsunuz bile zaten , yatak kısmında betimlemesi yapılamaz derecede harikulade :)) Uzun lafın kısası Aylin hanıma çok çok teşekkür ederim bu görüşme için. Nice görüşmelere diyelim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Desene Aylin hanım sanada unutulmaz bir gün yaşatmış,gitgide ona olan merakım dahada artıyor:) Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Herkese selamlar, Aylin hanım ile çoook güzel bir görüşme gerçekleştirdik , forumdan ilk tecrübem oldu. İyi ki de oldu diyeyim. Çünkü zaten namını iliklerinize kadar hissediyorsunuz yaşayanlar bilir :)) Sizi sıcacık bir karşılama , sarılma ve muhabbet ile karşılıyor güzelce muhabbetinizi ederken bir anda nerelerde olduğunuzu hatıramıyorsunuz bile zaten , yatak kısmında betimlemesi yapılamaz derecede harikulade :)) Uzun lafın kısası Aylin hanıma çok çok teşekkür ederim bu görüşme için. Nice görüşmelere diyelim
İlk olarak kendisine denk geldiyseniz çok şanslısınız 😀 zira bundan sonra kopamazsınız

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097

Biraz gecikmeli bir teşekkür olacak ama tanışmak keyifti @lordvoldemort . 🥰🥰 ( Sohbetimizde pek yeri geçmedi ama bir Harry Potter serisi hayranı olarak nickini de sevdiğimi belirtmeliyim. ☺ )

Samimiyet ve iyi bir iletişim bu tarz görüşmelerde bence çok çok önemli çünkü iyi bir deneyim için iyi ve tatlı bir iletişim / sohbet bence şart. 🤗 Ben de sana bunu sunabilmişim, ne mutlu. Bu arada, ani ataklarla sevişme moduna girmek, benim tipik özelliğim galiba; artık tescillendi. 🤪🤩

Hoş yorumların için teşekkür eder,sohbetini ettiğimiz hobine de tekrar kavuşabilmeni dilerim. ( O kadar sıcak anlatıyordun ki çok sevdiğini anlamamak imkansızdı. 🤩 )

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı insan. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 🥰

lordvoldemort Çevrimdışı
22 Eyl 2020
16
21
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz gecikmeli bir teşekkür olacak ama tanışmak keyifti @lordvoldemort . 🥰🥰 ( Sohbetimizde pek yeri geçmedi ama bir Harry Potter serisi hayranı olarak nickini de sevdiğimi belirtmeliyim. ☺ )

Samimiyet ve iyi bir iletişim bu tarz görüşmelerde bence çok çok önemli çünkü iyi bir deneyim için iyi ve tatlı bir iletişim / sohbet bence şart. 🤗 Ben de sana bunu sunabilmişim, ne mutlu. Bu arada, ani ataklarla sevişme moduna girmek, benim tipik özelliğim galiba; artık tescillendi. 🤪🤩

Hoş yorumların için teşekkür eder,sohbetini ettiğimiz hobine de tekrar kavuşabilmeni dilerim. ( O kadar sıcak anlatıyordun ki çok sevdiğini anlamamak imkansızdı. 🤩 )

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı insan. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 🥰
Aylin hanııım ben de geç gördüm bunu kusura bakmayınn :/ Güzel dileklerin için çok çok teşekkürler umarım dönebilirim bir gün 😌 ( Bu arada diğer görüşmemizde harry potter üzerine konuşalım :))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylin hanııım ben de geç gördüm bunu kusura bakmayınn :/ Güzel dileklerin için çok çok teşekkürler umarım dönebilirim bir gün 😌 ( Bu arada diğer görüşmemizde harry potter üzerine konuşalım :))

Umarım sevgili @lordvoldemort 🙏🙏 ( Tabii, Harry hayranlığım tartışılmazdır. 🥰🥰 )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar