Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin hanımla ilk görüşmem

Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
287
229
Aylin hanımla ilk görüşmemi Cuma günü gerçekleştirmem üzerine 3 gün geçti.Vakit bulamamamın yanında bu görüşmemi nasıl anlatabilirim diye de bayağı düşünmek zorunda kaldım.
Görüşme yaptığım bayan Aylin olunca yaşananların anlatımının zor olacağı konusunda forumdaki üyelerde benimle aynı düşünceye sahip olduklarını düşünüyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki bugüne kadar yaşadığım eskort görüşmelerinin uzak ara en iyisi Aylin ile yaptığım görüşmedir.

Net , uzak ara en iyisidir.

Şimdi diyeceksiniz ki neden?

Benim için insan ilişkilerinde değer vermek,uygulamada göstermek çok önemsediğin bir konudur.Sevgili Aylin bunu en mükemmel bir şekilde yaşattı bana binlerce kez teşekkür ederim burdan kendisine.
Peki ne yaptı Aylin !
İletişim kurulduktan sonra 5 dk kadar kısa bir sürede randevu konusunda anlaştık.Bugüne kadar aldığım en hızlı randevu idi, benim için önemli bir detay.Ardından bana ne ikram edebileceğini sordu ki beklediğim bir şey değildi.
Şarap sevdiğimi centilmenlik gereği yanımda getirebileceğimi belirtmeme rağmen gerek olmadığını kendisinin ikram edeceğinibelirtti.Bu davranışıyla da gönlümü fethettiğini söylemeden geçmeyeceğim.
Konuyu uzatıyorum ama Aylin hanımı öyle kısa cümlelerle anlatmak ona haksızlık olur.
Ben Anadolu yakasında ikamet ettiğim için randevuma geç kalmamak için erkenden yola koyuldum.Toplu taşıma sürelerinin ne kadar sürdüğünü bilmediğim için 1 saat öncesinden buluşma noktasına ulaştım.Aylin’ e geldiğimi ilettim, çok erken geldin kuafördeyim dedi.Ben yine şaşırdım yani benim için kuaföre gitmiş alışkın olmadığım bir durumdu.

Neyse artık buluşma saati geldi çattıııı.
Herkesin beklediği yer burda başlıyor.
Aylin’in evine sonunda ulaştım, kapı açıldı.Karşımda olanca güzelliği ile bembeyaz tenli şuh bir Kadın karşımda beni karşılıyor, çok hoşuma gitti gururumu okşadı.Hoşgeldin öpücüğü sonrası içeri geçildi.Bir de ne göreyim on numara bir masa hazırlamış sevgili Aylin, çook teşekkürler Aylin’im.Tanışma ,birbirimizi tanıma adına uzun bir sohbet,ardından güncel genel sohbet edildi şaraplar yudumlandı.

Sıra geldi herkesin beklediği yere , sevişme Faslı’na .İki kişi arasındaki özel anları çok detaylı anlatmak bir insana yakışmayacağını düşünürüm.
Fakat belirtmeden geçemeyeceğim ki hayatımda bu kadar istekli , şehvetli ve uzun süreli bir yatak performansı hiç yaşamadım.
Bunu bana yaşatan Aylin’ ime çok ama çoook teşekkür ederim.Can kadın , Güzel Kadın , değerlim birtanem çok öpüyorum seni tekrar görüşmek üzere.
Bu arada sana olan mahcubiyetimi unutmadım, aklımda.
Her şey gönlünce , istediğin gibi olsun.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gene müthiş bir Aylin sunumu, gene mutlu bir erkek:)

Yakın yakın zamanda benzer deneyimi yaşamış biri olarak, yazıyı okuyunca "de javu" dedikleri bu olsa gerek dedim.

Güzel anlatımınız için parmaklarınıza sağlık sayın olgunadam61.

Tüm bunlara vesile olduğu için Tweety'e ayrıca teşekkür edip, öpüyoruz.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
olgunadam61 , güzel ve eğlenceli paylaşımınız için size ve Aylin hanıma çok teşekkür ederiz. Forum için bir önerim olacak; AylinAylin fan klubü kurulsun :)
Daha nice güzel sevişmeleriniz olması dileklerimle...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanımla ilk görüşmemi Cuma günü gerçekleştirmem üzerine 3 gün geçti.Vakit bulamamamın yanında bu görüşmemi nasıl anlatabilirim diye de bayağı düşünmek zorunda kaldım.
Görüşme yaptığım bayan Aylin olunca yaşananların anlatımının zor olacağı konusunda forumdaki üyelerde benimle aynı düşünceye sahip olduklarını düşünüyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki bugüne kadar yaşadığım eskort görüşmelerinin uzak ara en iyisi Aylin ile yaptığım görüşmedir.

Benim için insan ilişkilerinde değer vermek,uygulamada göstermek çok önemsediğin bir konudur.Sevgili Aylin bunu en mükemmel bir şekilde yaşattı bana binlerce kez teşekkür ederim burdan kendisine.
Peki ne yaptı Aylin !
İletişim kurulduktan sonra 5 dk kadar kısa bir sürede randevu konusunda anlaştık.Bugüne kadar aldığım en hızlı randevu idi, benim için önemli bir detay.Ardından bana ne ikram edebileceğini sordu ki beklediğim bir şey değildi.
Şarap sevdiğimi centilmenlik gereği yanımda getirebileceğimi belirtmeme rağmen gerek olmadığını kendisinin ikram edeceğinibelirtti.Bu davranışıyla da gönlümü fethettiğini söylemeden geçmeyeceğim.
Konuyu uzatıyorum ama Aylin hanımı öyle kısa cümlelerle anlatmak ona haksızlık olur.
Ben Anadolu yakasında ikamet ettiğim için randevuma geç kalmamak için erkenden yola koyuldum.Toplu taşıma sürelerinin ne kadar sürdüğünü bilmediğim için 1 saat öncesinden buluşma noktasına ulaştım.Aylin’ e geldiğimi ilettim, çok erken geldin kuafördeyim dedi.Ben yine şaşırdım yani benim için kuaföre gitmiş alışkın olmadığım bir durumdu.

Aylin’in evine sonunda ulaştım, kapı açıldı.Karşımda olanca güzelliği ile bembeyaz tenli şuh bir Kadın karşımda beni karşılıyor, çok hoşuma gitti gururumu okşadı.Hoşgeldin öpücüğü sonrası içeri geçildi.Bir de ne göreyim on numara bir masa hazırlamış sevgili Aylin, çook teşekkürler Aylin’im.Tanışma ,birbirimizi tanıma adına uzun bir sohbet,ardından güncel genel sohbet edildi şaraplar yudumlandı.

Sıra geldi herkesin beklediği yere , sevişme Faslı’na .İki kişi arasındaki özel anları çok detaylı anlatmak bir insana yakışmayacağını düşünürüm.
Fakat belirtmeden geçemeyeceğim ki hayatımda bu kadar istekli , şehvetli ve uzun süreli bir yatak performansı hiç yaşamadım.
Bunu bana yaşatan Aylin’ ime çok ama çoook teşekkür ederim.Can kadın , Güzel Kadın , değerlim birtanem çok öpüyorum seni tekrar görüşmek üzere.

Sevgili @Olgun adam 61 ,

"Değer verirsen, değerlenirsin" cümlesi hayatımın her alanına uygulama olarak da yansıttığım bir cümlemdir.
Yazdıklarına karşılık ne yazacağım bilemedim bir an ama yaşadığın en iyi tecrübe (senin cümlen ;) ) olarak hayatında bir iz bırakabildiysem ne mutlu bana, gurur duydum.
Bir misafir nasıl ağırlanırsa, seni de imkanlarım dahilinde öyle ağırlamaya çalıştım, varsa bir eksik gedik, affola güzel insan.

"Net , uzak ara en iyisidir" demişsin, utandım.
Ben bu yazıları okudukça kendimi daha da kamçılıyorum bu arada, harika bir motivasyon aracı bunlar benim için, çok teşekkür ederim.

Bu arada, bana, gençlik sırlarını verdiğin için :) , hoş sohbetin için, nezaketin için de çok teşekkür ederim.

Hep diyorum ; ŞANSLI HATUNUM YAHU! :) Seni tanımak da şanslılığımın delillerindendi güzel insan.
Bir de, bir mahçubiyet mi? Ne alaka? Asla! (Sen anladın.)

Hoş yorumlarına teşekkür ediyor ve tekrar denk gelebilmek dileğiyle diyorum.

FİX NOTUM TABİİ Kİ : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler...

Ha bir not daha : En hızlı randevumdu :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Gene müthiş bir Aylin sunumu, gene mutlu bir erkek:)

Yakın yakın zamanda benzer deneyimi yaşamış biri olarak, yazıyı okuyunca "de javu" dedikleri bu olsa gerek dedim.

Güzel anlatımınız için parmaklarınıza sağlık sayın olgunadam61.

Tüm bunlara vesile olduğu için Tweety'e ayrıca teşekkür edip, öpüyoruz.

Mutlu erkekleri seviyorsam demek ki... :)De javu hissini öperim seni sevgili @Feb25862 :)
Vesile AylinAylin iftiharla sunar diyesim geldi bir an...
( Espri yeteneğim yok bilirsin, idare et. :) )

İmza : Yakında red sonja olmayı planlayan tweety :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
@olgunadam61 , güzel ve eğlenceli paylaşımınız için size ve Aylin hanıma çok teşekkür ederiz. Forum için bir önerim olacak; AylinAylin fan klubü kurulsun :)
Daha nice güzel sevişmeleriniz olması dileklerimle...

Ya ama Dreadnaught cığım :) Fan kulüp abartılı değil mi sence de ? (giggle) Sevenlerimiz sağ olsun diyoruz yetiyor ama bilemedim yine de. :) Ne yapsak acep? (giggle)

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
anlatımınıza teşekkür. aylin bir tanedir ki sizde bunu cok güzel anlatmışsınız saygılar

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kesinlikle mutlu olmuş bir adam , işte bizim beklentimiz nedir pembiş görüşmelerinde güzel hizmet almak çünkü , bu bir hizmet işidir ve bunu bilerek görüşme yaparız aldığımız hizmet bizi mutlu ederse neden tekrarı olmasın macera aramaya gerek var mı şahsen kendi görüşüm Yok , yaşayana ve yaşatana teşekkürler ...

Mutlu olmak, mutlu etmek ne güzel fiiller değil mi Moria cığım? :)

Bu arada senin şu hizmet alan-veren yorumlarına bayılıyorum. :* Bilinçli forum üyesi seni... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bilinçliyim , bilinçli ... mutlu da olucam yakındırrr... hep mutlu olmam lazım ve de mutlu etmem lazım :) prensipli adamım bilirsinnnn:)

Yahu sakin ol şampiyon :) Hep mutlu edersin, mutlu da ol.. Olursun ama ya, yakındır herhalde pembişe boyanıp pembişli @Moria olman. (giggle)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?

Peki ne yaptı Aylin !

Yaşayanin ve yaşatanın yüreğine sağlık

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
:):) anladım onu ben:) şampiyon?? Yok derbederim ben:):)sessiz ve derinden ince bir sızı kaplar bedenimi , ayaklarım yürü der ışığa doğru , dehliz ince ve karanlık ama sonunda var nurlu ışık ,ki değer her türlü cefaya; yürü ey derviş hu hu diye diye:)

Derbeder :) :)

Ey derviş,
Bedenini kaplayan sızıya derman bulasın,
Yürüdüğün yollar ışıklı bahçelere çıksın.
Hu sana, dem bize...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ne gibi açıklayabilir misin??

Tabii açıklarım : Zamanın insanı nasıl değiştirdiğini, ne kadar kıymetli olduğunu, bizde bıraktığı her izin hem gözle hem yürekle görülür olduğunu vs...

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teknik aksaklıklar nedeniyle(giggle) imkansız, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Cır cır cır ( bu cır dediğim şey benim ciyaklama sesim ;), biliyorsun.) (giggle)
ahahahahaha :) yok yaw Orçun vardı ya avrupa yakasındaki onun repliği bu :)
öpüşelim-mi[1].jpg

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Tabii açıklarım : Zamanın insanı nasıl değiştirdiğini, ne kadar kıymetli olduğunu, bizde bıraktığı her izin hem gözle hem yürekle görülür olduğunu vs...

Ağzına , yüreğine, tuşlara basan parmacıklarına sağlık, GÜZELLİK

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ohh öpüştük işte :) Benim ne zaman sonum oldu ki iyi olsun böcüğüm :)

Sen de haklısın, yazan parmaklarımı çuvaldızla dikeyim bari :)
Al biraz daha öpücük :* :* :* Cuma cuma belki denk geliriz, belki gelmeyiz... Sahi, sen neredesin ya!!? Sopa var, yin mi? (giggle)

15 Kas 2009
73
-2,398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen de haklısın, yazan parmaklarımı çuvaldızla dikeyim bari :)
Al biraz daha öpücük :* :* :* Cuma cuma belki denk geliriz, belki gelmeyiz... Sahi, sen neredesin ya!!? Sopa var, yin mi? (giggle)
Öpücüklüyse yerim :) muaahhhh :) iş güç peşindeyim biliyon durumu :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar