- 7 Ağu 2023
- 649
- 860
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Baslamadan once Aylin Hanima referansini 1 ay geciktirdigim icin ozurlerimi iletiyorum. Cumartesi gunu oglen vakitlerinde kendisine 4 saatlik musaitligi olup olmadigini sordugumda ozel bir isi oldugu icin randevu veremeyecegini dilersem pazar gunu gorusebilecegimizi soyledi ki ozel hayatinda ayritten calisan bir insan icin pazar gunune randevu vermek cok ince bir davranisti bunun icin kendisine tesekkur ederim. Iyi ki pazar gunu icin sozlesmisiz cunku kendisine yazdiktan yaklasik 1 saat sonra talihsiz bir telefon alip butun gunumu hastanede refakatci olarak gecirdim. Kendisi ile ilk iletisim gayet sicak ve akiciydi. Pazar gunu oldu ogle yarisi sislideki belirttigi adrese gittim. Sisliyi bilenler icin park sorununu tahmin edebilirsiniz. Ben motorumla gittigim icin ve Crown Plazada tanidiklarim oldugu icin motorumu oraya park ettim. Toplu tasima kullanmadigim icin bu yolu tercih edenlere faydam dokunmayacak kusuruma bakmayin. Kapiyi acti buyur etti ikimizde gune yeni baslamamiza ragmen gayet alimli ve bakimli sekilde hazirlanmisti. Dedigim gibi ikimizin de gune baslayali cok olmamasina ragmen masaya ikramlar hazirlamis. Uykumuzu acmak icin sert bir kahve hazirladi ellerine saglik tekrardan. Daha once yazilarimi okumamis olanlar icin aksiyon kismi ariyorsaniz hic deginmem o kisimlara o yuzden daha fazla ilerlemenize gerek yok biraz Aylin Hanim anlatti biraz ben anlattim derken sohbet derinlesti. Kendisi fotograflarinda ne kadar minyon gorunse de gercekte son derece dominant bir karakter, laubaliye gelmez sakasi yok. Sonra sohbetimize nasil olduysa yatakta uzanirken devam etmeye baslamisiz derken gece tekrar ise gidecegim aklima geldi ve dusa girip hazirlanmaya basladim. Yanindan ayrilmadan biraz daha sohbet ettikten sonra musadesini isteyip sabah geldigim evinden aksam vakti ayrilip Bangkok’a ucmak icin evime gecip hazirlanmaya basladim. Yazimin basinda da soyledigim gibi sabit bir isi olan insan icin bu kadar uzun bir pazar gorusmesine yer ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim. Kiymetlisiniz. Tekrar gorusmek dilegi ile.
(Yazimda biraz anlam ve butunlukte dusuklukler olabilir kusuruma bakmayin. Dalgin bir donemden geciyorum)
(Yazimda biraz anlam ve butunlukte dusuklukler olabilir kusuruma bakmayin. Dalgin bir donemden geciyorum)