Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin hanım ile yeniden

4 Ara 2018
122
196
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar, Aylin hanım ile geçtiğimiz günlerde 4 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik.
Aradan 1 yıl geçmesine rağmen iletişime geçince beni hatırlamasına şaşırdım açıkçası :)
İçeri girdikten sonra şarap eşliğinde samimi ve güzel sohbetiyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sizi rahatlatıyor.
Sohbet esnasında kedi gibi olan Aylin yerine bir anda Kaplan Aylin geliyor ve üstünüze atlıyor :)
Aylin hanım ön sevişmeyi istekli bir şekilde ve uzunca yapıyor. Sadece ön sevişme için bile gidilir :)
Yatakta ise istediğiniz her pozisyona uyum sağlayabiliyor. Kondisyon çok iyi olmadığı için dinlenirken reverse cowgirl pozisyonda ipleri Aylin hanıma verip beyaz kalçalarını izlemesi gerçekten çok zevkli.
Aylin ile son seansımız biraz uzun sürmesine rağmen kendisi hiç sıkılmadan büyük bir şevkle devam etti. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
2.defa görüştüğüm tek kişidir Aylin hanım. Kısa zamanda olmasa da uzun vadede tekrar görüşeceğimizi umuyorum :)

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler şanslı insan:)

Halen Aylin hanım ile görüşememe şansızlığını yaşarken,hakkında bu olumlu referansları gördükçe insan dahada sabırsızlanıyor😒

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler 2 tarafa da

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık..Aylin yine güzellikler yaşatmış belli ki🤗🤗🤗
Yalnız;
Şu kedi,her seferinde kaplan olmasın artık😁😁😁Di mi sevgili @AylinAylin ?🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097

Halen Aylin hanım ile görüşememe şansızlığını yaşarken,hakkında bu olumlu referansları gördükçe insan dahada sabırsızlanıyor😒

Ben nasip kısmet işine çok inanırım, elbet bir gün denk geliriz yahu, somurtmak yok. 🤗🤗🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Selamlar, Aylin hanım ile geçtiğimiz günlerde 4 saatlik güzel bir görüşme gerçekleştirdik.
Aradan 1 yıl geçmesine rağmen iletişime geçince beni hatırlamasına şaşırdım açıkçası :)
İçeri girdikten sonra şarap eşliğinde samimi ve güzel sohbetiyle sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sizi rahatlatıyor.
Sohbet esnasında kedi gibi olan Aylin yerine bir anda Kaplan Aylin geliyor ve üstünüze atlıyor :)
Aylin hanım ön sevişmeyi istekli bir şekilde ve uzunca yapıyor. Sadece ön sevişme için bile gidilir :)
Yatakta ise istediğiniz her pozisyona uyum sağlayabiliyor. Kondisyon çok iyi olmadığı için dinlenirken reverse cowgirl pozisyonda ipleri Aylin hanıma verip beyaz kalçalarını izlemesi gerçekten çok zevkli.
Aylin ile son seansımız biraz uzun sürmesine rağmen kendisi hiç sıkılmadan büyük bir şevkle devam etti. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
2.defa görüştüğüm tek kişidir Aylin hanım. Kısa zamanda olmasa da uzun vadede tekrar görüşeceğimizi umuyorum :)

Sevgili , tatlı @orbison cuğum, 1 yıl geçse de seni hatırlamamak ne mümkün ki. 🥰 Tekrar denk gelip, vakit geçirebilmek beni de sevindirdi. 🥰

Nezaketin, sohbetin ve değerli vaktini benimle paylaştığın ve tabii ki bu harika satırları benim için kaleme aldığın için çok teşekkürler. İkinci kez görüştüğün tek kişi olduğumu bilmiyordum bak.😋

Gecikmeli teşekkürüm için affoluna diyelim , tekrar denk gelebilmek dileğiyle... 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!🥰

HA NOT : Umarım bir gün benim ayağıma göre de VANS bulunabilir. 🤣

4 Ara 2018
122
196
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili , tatlı @orbison cuğum, 1 yıl geçse de seni hatırlamamak ne mümkün ki. 🥰 Tekrar denk gelip, vakit geçirebilmek beni de sevindirdi. 🥰

Nezaketin, sohbetin ve değerli vaktini benimle paylaştığın ve tabii ki bu harika satırları benim için kaleme aldığın için çok teşekkürler. İkinci kez görüştüğün tek kişi olduğumu bilmiyordum bak.😋

Gecikmeli teşekkürüm için affoluna diyelim , tekrar denk gelebilmek dileğiyle... 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!🥰

HA NOT : Umarım bir gün benim ayağıma göre de VANS bulunabilir. 🤣
Seninle de vakit geçirmek çok güzeldi Aylin'cim ☺
Umarım her şey yolundadır 😗
Merak etme senin o güzel ayaklara buluruz Vans 😅

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ah kıymetli forumdaşım ah...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Seninle de vakit geçirmek çok güzeldi Aylin'cim ☺
Umarım her şey yolundadır 😗
Merak etme senin o güzel ayaklara buluruz Vans 😅

Teşekkürler, her şey yolunda @orbison cuğum. 🥰
Ya yurt dışında oluyormuş 35 no, yurt dışına gidenleri taciz edeceğim. 🤭🤣🤣

4 Ara 2018
122
196
Cinsiyetiniz nedir?
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar