Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin hanım ile görüşme.

Dennyst Çevrimdışı
14 May 2020
31
77
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrardan merhaba, güzel haftasonları olsun forum ailesine.
Aylin hanım ile iki hafta önce görüşme fırsatımız oldu. Yine referansı ancak yazma fırsatım oluyor 😄 Bu ay zannedersem benim zamparalık ayımdı 😄 Bir ay içinde dört görüşme yaptığıma kendim de inanamıyorum 🤦🏻‍♂️
Her neyse, Aylin hanım’a bir gün öncesinden mesaj atmıştım fakat gitmemiş, kendisine durumu belirttiğim de gösterdiği anlayış ve sunduğu kolaylık için tekrar teşekkür ederim. Gün içinde müsaitlik zamanı olması da ayrı bir güzellik oldu. Kendisinin karşılaması, özel isteğimi yerine getirmesi, misafir etmesi ve ilgilenmesi gerçekten harikaydı. Gerçekten sohbeti seven, her telden ayak uydurabilen bir insan. Kibar ve naif bir yapıya sahip kendisi. Yatak kısmına gelecek olursak, forumda “Kaplan” diye anılıyordu zannedersem kendisi 😄 Gerçekten kaplanmış 🤭 Yazılanları okurdum fakat uygulamalı gerçekten efsane bir zevk verdi bana. Salondan başlayıp o meşhur koridor da dahil olmak üzere sevişe sevişe yatak odasına doğru uzanmamız ve kendisinin bu süre içerisinde anıldığı gibi “Kaplan” gibi sevişmesine fevkalede bayıldım 😊😄 2 saat gerçekten bu kadar efor ile geçebilirdi 😄 Nefes nefese kaldığımı çok hatırlamam görüşmelerim de fakat Aylin ile iki defa yaşadım bunu 🤭😄
Kendisine bu güzel deneyim için teşekkür ediyorum, tüm forum ailesine tekrardan iyi haftasonları diliyorum..✋🏻

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

7 Ağu 2021
123
188
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler bol sevismeleriniz olsun.

Samihazinses Çevrimdışı
9 Ağu 2020
41
31
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,077
2,426
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize saglik

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Tekrardan merhaba, güzel haftasonları olsun forum ailesine.
Aylin hanım ile iki hafta önce görüşme fırsatımız oldu. Yine referansı ancak yazma fırsatım oluyor 😄 Bu ay zannedersem benim zamparalık ayımdı 😄 Bir ay içinde dört görüşme yaptığıma kendim de inanamıyorum 🤦🏻‍♂️
Her neyse, Aylin hanım’a bir gün öncesinden mesaj atmıştım fakat gitmemiş, kendisine durumu belirttiğim de gösterdiği anlayış ve sunduğu kolaylık için tekrar teşekkür ederim. Gün içinde müsaitlik zamanı olması da ayrı bir güzellik oldu. Kendisinin karşılaması, özel isteğimi yerine getirmesi, misafir etmesi ve ilgilenmesi gerçekten harikaydı. Gerçekten sohbeti seven, her telden ayak uydurabilen bir insan. Kibar ve naif bir yapıya sahip kendisi. Yatak kısmına gelecek olursak, forumda “Kaplan” diye anılıyordu zannedersem kendisi 😄 Gerçekten kaplanmış 🤭 Yazılanları okurdum fakat uygulamalı gerçekten efsane bir zevk verdi bana. Salondan başlayıp o meşhur koridor da dahil olmak üzere sevişe sevişe yatak odasına doğru uzanmamız ve kendisinin bu süre içerisinde anıldığı gibi “Kaplan” gibi sevişmesine fevkalede bayıldım 😊😄 2 saat gerçekten bu kadar efor ile geçebilirdi 😄 Nefes nefese kaldığımı çok hatırlamam görüşmelerim de fakat Aylin ile iki defa yaşadım bunu 🤭😄
Kendisine bu güzel deneyim için teşekkür ediyorum, tüm forum ailesine tekrardan iyi haftasonları diliyorum..✋🏻

Sevgili @Dennyst , ben de çok keyifli bir akşam geçirdim sayende. 🙏
"Kaplan" unvanımın teyidi için ekstra olmakla birlikte bu hoş satırlar için, nezaketin için ve başka hoş bir tanışıklığa vesile olduğun için çok teşekkür ederim. 🙏 Enerjine ve nezaketine hayran oldum. 🥰

Tekrar nefes nefese kalabileceğimiz anlarda denk gelebilmek dileğiyle. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Kalx Çevrimdışı
18 Ara 2021
144
79
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar