Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin Aylin, Aylin

Kamil Onekilea

Normal Üye
26 Eki 2020
10
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma ilk girdiğimden beri gözüm hep üstündeydi. Covid vs derken kısmet bu zamana imiş.

Evet sonunda bende tanıştım kaplan ile...
Aylin Hanım gerçekten aşırı canayakın, güleryüzlü olağan üstü bir kadın. Saatlerce konuşsak hani sevişecektik vs demem o kadar. Tabi bu, kaplan yüzünü görene kadar ki kısım...
Ilk üstüme atladığında korkmadım desem yalan olur, hani kaplan olduğunu bilmiyormuydun, biliyordum ama birden o sempatik kadın, kaplana dönüşünce kala kaldım. Salonda başlayan ve yatakta biten sekans inanılmaz (detaylı tarifleri forumda var okursunuz). Enerjisi, aurası tarif edilemez.

Görüşme sonunda, her yönden tatmin olmuş bir şekilde (😍😘🥰🤩😈) ayrıldım ama yine de Aylin'e doyamadım dersem yeridir.

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
213
248
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
doyumsuz paylaşıma teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Foruma ilk girdiğimden beri gözüm hep üstündeydi. Covid vs derken kısmet bu zamana imiş.

Evet sonunda bende tanıştım kaplan ile...
Aylin Hanım gerçekten aşırı canayakın, güleryüzlü olağan üstü bir kadın. Saatlerce konuşsak hani sevişecektik vs demem o kadar. Tabi bu, kaplan yüzünü görene kadar ki kısım...
Ilk üstüme atladığında korkmadım desem yalan olur, hani kaplan olduğunu bilmiyormuydun, biliyordum ama birden o sempatik kadın, kaplana dönüşünce kala kaldım. Salonda başlayan ve yatakta biten sekans inanılmaz (detaylı tarifleri forumda var okursunuz). Enerjisi, aurası tarif edilemez.

Görüşme sonunda, her yönden tatmin olmuş bir şekilde (😍😘🥰🤩😈) ayrıldım ama yine de Aylin'e doyamadım dersem yeridir.

Bu yazının üzerine sanırım üç kez daha görüştük ama ben daha buna ancak teşekkür edebiliyorum, e malum teknik aksaklıklar, affola diyelim...

Kaplan ama ruhu minnoş bir kaplan ya @Kamil Onekilea cığım. 🥰 İlk randevumuzda biraz şaşırdın evet ama sonra sanırım alıştın. 🙈
Geçirdiğimiz her vakit çok hoş, sanırım ortak bir kültürden geliyor olmamızın da bunda etkisi var.
Bu arada, beni elektronik sigarayla tanıştıran insan olarak hayat tarihimde ayrı da bir yerin var. 🙏

Son görüşme girişimlerimiz başarısız olsa da , sen bana gücenmezsin bilirim. 🥰 Yeni kaynatmalar, yeni sevişmeler ve yeni hayata değer katmalarla dolu nice buluşmalara diyelim. 🙏

Seni tanımak zevk! Seviliyorsun. 🥰

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🙈

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar