Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ayli Aylin Aylin ... aaaayyy

Myself Çevrimdışı

Myself

Be Careful What You Wish For...
24 Ocak 2020
50
69
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok fazla yazmayı tercih etmiyorum, ama Aylin için yazılır be kardeşim diyerek başlıyorum. Karşılaması , ilgisi muhabbeti 10 numara. Niye orda olduğunuzu ilk 10 dakikada unutuyorsunuz. Sizi memnun etmek için herseyi yapıyor. Çok tatlı ve olay anında bir panter gibi kendisi :) Detaylar bana kalsın diyerek uzaklaşıyor ve teşekkürlerimi gönderiyorum. O loş ışıkta göz rengime kadar nasıl dikkat ettiğini hala anlamadım :)))

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
herkes tanıyınca anlıyor

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
onlar ermiş vuslata darısı yıllardır eremeyen ben gibi şansızlara

Myself Çevrimdışı

Myself

24 Ocak 2020
50
69
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Çok fazla yazmayı tercih etmiyorum, ama Aylin için yazılır be kardeşim diyerek başlıyorum. Karşılaması , ilgisi muhabbeti 10 numara. Niye orda olduğunuzu ilk 10 dakikada unutuyorsunuz. Sizi memnun etmek için herseyi yapıyor. Çok tatlı ve olay anında bir panter gibi kendisi :) Detaylar bana kalsın diyerek uzaklaşıyor ve teşekkürlerimi gönderiyorum. O loş ışıkta göz rengime kadar nasıl dikkat ettiğini hala anlamadım :)))

Gitmeden önce, gecikmeli de olsa yazabiliyorum, teşekkür yazımın gecikmesi için lütfen özürlerimi kabul et sevgili @myself_ediz . 🙏

10 üzerinden 10 ile puanlanmak, şampuan reklamlarındaki gibi saçlarımı savurarak oley be dememe neden oldu doğrusu :) , panter lakabımı da bir randevumda daha tescilleyebildiysem ayrıca ne mutlu.

Sohbetini, hayat felsefeni çok sevdim, birlikte vakit geçirebildiğimiz için ben de şanslıyım lakin ismini önerdiğin kitabı bir türlü hatırlayamadım ( normalde hafızam iyidir ama hatırlayamadım işte, dm üzerinden yazarsan çok memnun olurum.)

"O loş ışıkta göz rengime kadar nasıl dikkat ettiğini hala anlamadım :))) " demişsin ya fena güldüm, normalde körümdür, söyeldim ya ama biriyle vakit geçirirken ona karşı olabildiğince dikkatle yaklaşırım onu algılamak adına.( kendimece sebeplerden.)

Vaktini kıymetlendirebildiysem, harcadığın vakite değdiysem ne mutlu bana.

TEKRAR DENK GELEBİLMEK DİLEĞİYLE..

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler...

Son düzenleme:
Myself Çevrimdışı

Myself

24 Ocak 2020
50
69
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) ben de tekrar teşekkür ederim. Kitabı DM 'den yolluyorum. Okuyunca dediklerime hak verip tekrar bana yazacaksın :))

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir denk gelemedik, olay biraz da benden kaynaklı canımcığım.:) Belki ben gitmeden denk geliriz de darısı başına gelmiş olur kendisinin. 😁
Sanırım bu tren kaçtı kısmete bakarmısınız. Valla Kezban da olsan bize insan lazım. Kalbi olsun yeter . O kalpte sende bayağı var gibi. Sorun yok ben kezbanseverim

blackbeard Çevrimdışı
31 May 2019
58
43
Aylin Hanımın yeri ben de çok ayrıdır. Her şeyden öte o iyi bir dinleyici, anlatıcı ve iyi kalpli bir insandır.

Kendisine buradan sevgilerimi iletiyorum. Özel bir insansın.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sanırım bu tren kaçtı kısmete bakarmısınız. Valla Kezban da olsan bize insan lazım. Kalbi olsun yeter . O kalpte sende bayağı var gibi. Sorun yok ben kezbanseverim

Ahahah! Kezban sever birilerinin olması güzel 😁 yoksa halim nice olurdu?😁 Kalbimle ilgi türlü rivayetler var da, özde bilen biliyordur be, değil mi?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin Hanımın yeri ben de çok ayrıdır. Her şeyden öte o iyi bir dinleyici, anlatıcı ve iyi kalpli bir insandır.

Kendisine buradan sevgilerimi iletiyorum. Özel bir insansın.

Sen de öylesin @blackbeard cığım.😍 Ya sen gitmelisin ama... 😁 (Çok kovar gibi oldu ama valla senin için... )

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar