- 7 Ara 2020
- 199
- 329
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba sayın forum üyeleri ayayla salı günü görüşmemiz oldu kendisi Asyalı bir bayan Türkçesi gayet başarılı her sohbete eşlik edebiliyor burçlarla arası çok iyi Maltepe Kartal arasında bulunan cevizli istasyona yakın bir güvenlikli residence bir dairede oturuyor girişlerde kimlik bilgisi verip giriyorsunuz.. kendisi stüdyo bir dairede oturuyor ... daire kapısına geldim Güler yüzle beni karşıladı rutin el yüz temizliğini yaptıktan sonra çok içten ve samimi bir şekilde bana sarıldı ve sohbetimiz başladık ikramlarda bulundu çay kahve çikolatalar.. Gelelim malum Konuya kendisi çok ateşli öpüşüyor cowgirl pozisyonunda adeta ben asyalıyım ata binmesini en iyi ben bilirim dercesine üzerimde zıplıyordu ilk seansımızı bitirdik ve üzerimde neredeyse 5 dk hiç çıkmadan kala kaldık ve öpüsmelerimize devam ettik.. banyoya temizlenmeye geçtim temiz havlu sundu ve tekrar romantik anlar yaşadığımız Alana geldim sohbetimiz devam etti forum hakkında dedikodular yaptık ikinci seansa için işe koyuldugumda tercihim ayakta dogy pozisyonu oldu bir süre git gel devam ettikten sonra, kendisi yatağa uzandı üstündeydim herşey devam ediyordu fakat bu esnada aya beni aya çıkarmak üzereydi çünkü kalçalarını ve kasıklarını çok güzel kullanıyordu bu beni daha çok tahrik ediyordu daha fazla dayanamadım ve o dar alan da aya ayak bastım tekrar duşumu alıp giyinip evinden ayrıldım ... Aya hanım için şunları söyleye bilirim samimi sıcak kanlı ve içten sohbeti için ayrıca teşekkür ediyorum.... ve bir önerim olacak kendisine forumda aktif fotoğraf ve paylaşım yaparsa daha çok adından söz ettirecek bir performans ve güzelliği sahip kendileri. @Aya
Son düzenleme: