- 15 Ocak 2010
- 160
- 103
- Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle Aya'dan gecikmeli paylaşım için özür dilerim, tahminen bir ay kadar önce kendisi ile tanışma fırsatını buldum, her ne kadar istanbullu biri olsam İzmir'e taşındığım için ender gelebiliyorum, bir de covid çıkınca gelemez oldum. Ani çıkan bir iş nedeniyle plansız 3 günlüğüne gelince önce tanıdığımı ve sevdiğim bayan arkadaşları aradım, elbette plansız geliş nedeniyle randevular uyuşmadı, forumda bana yakın yerlere bakarken paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle Aya dikkatimi çekti, güzel fiziği olan hoş bir bayan fotografı sayfayı süslüyodu. Aya çok hızlı bir şekilde geri döndü ve müsait olduğunu söyleyince fırsatı elbette değerlendirmemek çok yazık olurdu. Aya'nın yeri oldukça güvenli ve rahat. Park derdi yok. Odasına çıkınca kapıda beni bekleyen güzel yüzlü bayan beni heyecanlandırmadı desem yalan olur. Güzel yüzlü, orantılı ve çok hoş vucudu olan, konuşkan, ve iyi niyetli bir bayan ile tanışmış oldum. Vucudu sexy hatlara sahip. Sevişmekten zevk alıp, oldu bitirmeye, aceleye getirmiyor. Kendisi ile olan kısa süreden oldukça memnun ayrıldım, bir daha görüşürmüyüm, eğer vaktim ve imkanım olur ise kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceğim bir bayan. Bu arada kendisi biraz daha genç iken box çalışmış, sağlam yumrukları var Beni belki böyle hatırlar