Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme AYA - Taş gibisin!!

uygare

Normal Üye
2 Tem 2021
2
9
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün aayakşam iş dönüşü, randevum yokken irtibata geçtim kendisi ile. Müsaitliği olduğu cevabını alınca direk sürdüm arabayı..
Site girişinde TC ve isim soruyorlar, gerçek vermemenizi tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz

Kapıda kendisi cicili bicili yürek hoplatan giysileri ile karşıladı. Biraz sohbetten sonra taş gibi vücüdü ile zaman geçirme fırsatı buldum. Minyon sevenler için çok hoş bir vücüdü var. Teşekkürler Aya hanım!

2 Tem 2021
40
50
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende bir kaç kez Ayanın ilanına baktım yorumlarda güzel olduğu hep yazıyor fakat site girişindeki kimlik olayı biraz can sıkıcı.
Ama bende kısa sürede kendisiyle görüşmek istiyorum.
Bilgi için teşekkürler.

Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
105
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün aayakşam iş dönüşü, randevum yokken irtibata geçtim kendisi ile. Müsaitliği olduğu cevabını alınca direk sürdüm arabayı..
Site girişinde TC ve isim soruyorlar, gerçek vermemenizi tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz

Kapıda kendisi cicili bicili yürek hoplatan giysileri ile karşıladı. Biraz sohbetten sonra taş gibi vücüdü ile zaman geçirme fırsatı buldum. Minyon sevenler için çok hoş bir vücüdü var. Teşekkürler Aya hanım!
Paylaşım için teşekkür ederim 🥰🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar