Hermees
Normal Üye
- 15 Haz 2021
- 6
- 28
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Acikcasi forumdan gorustugum ilk hanimefendi oldu kendileri.2-3 hafta once gorusme talep ettim ve 2 saatlik gorusme olusturduk bazi aksilikler yasansa bile beni kabul etti sorun yapmadi.gorusmeden once mesajda biraz sert aya hanim ve aksiliklerde yasamistim ve forumdanda ilk defa gorusucektim biraz gergindim ama aya hanim gayet samimiyetiyle guler yuzuyle tum gerginligimi stresimi aldi.gayet konuşkan tatli bir insan aya hanim biraz icime kapanik biri olsam bile aya hanimla sohbet sohbeti acti diyebilirim yatak disinda full sohbet ettik gercekten terapi etkisi gordum diyebilirim.işin yatak kismina gelirsek ise kendileri beni seksi bir kiyafetle karsiladi gayet duzgun fizikli ve guzel bir kadin aya hanim yatakta tam bir gfe tadinda gecti gorusmem.Yatakta hoslandigim bazi seyleri kibarcada soyledim aya hanima isteklerimi dikkate alip beni tatmin etmeye calisti.memnun kaldim diyebilirim.Genel olarak hiç mi kotu bir tarafi yoktu diye soran olursa bulusma oncesi mesajlasmada aya hanim biraz sert açikçasi kendilerinede ilettim ama sadece mesajlasmada oyle gercekte cok tatli biri.kendisini tam yansitamadigini soyledi mesajda gayette normal bir durum.