xdaba
Normal Üye
- 2 Tem 2019
- 44
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
Pazar gece milli takımımızın maçını izledikten sonra forumu kurcalarken Aya'nin tanıtım sayfasına denk geldim.neden bir galibiyet kutlaması yapmayalım dedim,aldım telefonu yazdım mesaji,aslında çok da ümidim yoktu,Forum vasitasiyla bu ilk deneyimim olacakti referans vs iş bir yerde çıkmaza girer diye düşünürken ufak bir WhatsApp sohbetinin ardından musaitsen gel hadi dedi ve arabaya atlayıp şehrin bir ucundan diğer ucuna yolculuk basladi.Aya nin yeri hakkında çok yorum yapamicam benim için uzak ve tanımadık bir bölge ancak gece olmasının da verdiği avantajla park sorunu ve trafik sıkıntısı yaşamadım,bina girişinde güvenlik var kime geldiginizi ve isim soyisim soruyor kafadan bir isim atarak içeriye girdim,evi diğer arkadaşlarin da belirttiği gibi otel odası tadında lakin gayet temiz şık ve gayet yeterli bence,kapı açıldıktan sonra Aya ile karşılaşma anı geldi nihayet,sexi bir kostümle karşıladı beni biraz sohbet muhabbet ikram vs derken asıl konuya geçtik ipek gibi bir teni var Aya'nın ki bu benim için önemlidir,yatakta gayet istekli bir çok pozisyonu denedik,1sa lik bir program yapmıştım vaktim dar olduğu için ama keşke daha uzun kalabilseydim dedim.Bu güzel anlar için kendisine birkere de buradan tşk ederim tekrar gidermiyim fırsatım olursa mutlaka...