Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aya ile damakta kalan tad!..

SweetHard

Normal Üye
2 Ocak 2020
6
19
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aya ile geçtiğimiz pazar günü görüştüm. Daha önce methini duymus, fotograflarından da oldukca genc ve dinc birini canlandırıyordum kafamda. Kapı acıldıgında uzerinde mini bir kot etek, altında siyah diz çorapları, yüzünde samimi tatlı bir gülüş ile karsılasınca heyecanlandım. Cok kibar, sıcak ve oyuncu, hareketli, kıpır kıpır biri!
Malesef 1 saat gorusebildik. Ama bu bir saatte, 2 saatte, 3 saatte neler olur onun kısa bir provası oldu. Danslar, isveler ve yatakta istekli, canlı tavırları, vucudunun ve teninin gencligi, diriliği... TAtlı sohbeti ve gulusu....
Uzun ve doyasıya gidilmesi gereken tatlı biri Aya!
Tekrar görüşmek dileğiyle...😘

EarlBey

Normal Üye
29 Eki 2020
28
24
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
değerli paylaşımınız için teşekkürler.

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aya ile geçtiğimiz pazar günü görüştüm. Daha önce methini duymus, fotograflarından da oldukca genc ve dinc birini canlandırıyordum kafamda. Kapı acıldıgında uzerinde mini bir kot etek, altında siyah diz çorapları, yüzünde samimi tatlı bir gülüş ile karsılasınca heyecanlandım. Cok kibar, sıcak ve oyuncu, hareketli, kıpır kıpır biri!
Malesef 1 saat gorusebildik. Ama bu bir saatte, 2 saatte, 3 saatte neler olur onun kısa bir provası oldu. Danslar, isveler ve yatakta istekli, canlı tavırları, vucudunun ve teninin gencligi, diriliği... TAtlı sohbeti ve gulusu....
Uzun ve doyasıya gidilmesi gereken tatlı biri Aya!
Tekrar görüşmek dileğiyle...😘
Paylaşım için teşekkür ederim '🌞🥰🥰🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar