- 8 Eyl 2020
- 1,385
- 1,911
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena ile görüşmemizde kendisiyle gorusememistim ama görüşeceğimizi iletmistim . Bır hafta sonra irtibata geçtim musait olduğunu bildirmesiyle bulunduğu siteye doğru yola çıktım . Lokasyon Elena nin referansinda yazdığım gibi sorunsuz bı şekilde park sıkıntısızdır . Ulaşım araçları ile gidecekler için marmaray durağının iki dakika uzaklığında . Güvenlikten geçtikten sonra kapısına dayandım kapı açıldı ve efsane bı hatun karşıladı beni. Güzelliği gülüşü herşeyiyle bı afet duruyordu karşımda . İkramı da güzeldi sohbeti de .
Duş aldıktan sonra yatak faslına geçtik ama beni çoktan aya fırlatmışti . Beklentimin çok üstüne çıkmıştı . Her şeyiyle harika iki saatti
Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum herşey için .. Çıkarken kendisini mağazama davet ettim bı fincan kahve içmek için , beklerim Aya Hanım..
Duş aldıktan sonra yatak faslına geçtik ama beni çoktan aya fırlatmışti . Beklentimin çok üstüne çıkmıştı . Her şeyiyle harika iki saatti
Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum herşey için .. Çıkarken kendisini mağazama davet ettim bı fincan kahve içmek için , beklerim Aya Hanım..