Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aya ile aya fırlamak 😉

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,385
1,911
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena ile görüşmemizde kendisiyle gorusememistim ama görüşeceğimizi iletmistim . Bır hafta sonra irtibata geçtim musait olduğunu bildirmesiyle bulunduğu siteye doğru yola çıktım . Lokasyon Elena nin referansinda yazdığım gibi sorunsuz bı şekilde park sıkıntısızdır . Ulaşım araçları ile gidecekler için marmaray durağının iki dakika uzaklığında . Güvenlikten geçtikten sonra kapısına dayandım 😊 kapı açıldı ve efsane bı hatun karşıladı beni. Güzelliği gülüşü herşeyiyle bı afet duruyordu karşımda . İkramı da güzeldi sohbeti de .
Duş aldıktan sonra yatak faslına geçtik ama beni çoktan aya fırlatmışti . Beklentimin çok üstüne çıkmıştı . Her şeyiyle harika iki saatti
Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum herşey için .. Çıkarken kendisini mağazama davet ettim bı fincan kahve içmek için , beklerim Aya Hanım..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Emeğinize sağlık güzel paylaşım. Merak ettiğim pembişlerimizden birisi.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,717
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elena ile görüşmemizde kendisiyle gorusememistim ama görüşeceğimizi iletmistim . Bır hafta sonra irtibata geçtim musait olduğunu bildirmesiyle bulunduğu siteye doğru yola çıktım . Lokasyon Elena nin referansinda yazdığım gibi sorunsuz bı şekilde park sıkıntısızdır . Ulaşım araçları ile gidecekler için marmaray durağının iki dakika uzaklığında . Güvenlikten geçtikten sonra kapısına dayandım 😊 kapı açıldı ve efsane bı hatun karşıladı beni. Güzelliği gülüşü herşeyiyle bı afet duruyordu karşımda . İkramı da güzeldi sohbeti de .
Duş aldıktan sonra yatak faslına geçtik ama beni çoktan aya fırlatmışti . Beklentimin çok üstüne çıkmıştı . Her şeyiyle harika iki saatti
Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum herşey için .. Çıkarken kendisini mağazama davet ettim bı fincan kahve içmek için , beklerim Aya Hanım..
Haha..Hatırladım bu enstantaneyi😅😅Sevişmenize sağlık..👏👏👏

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim 'memnun oldum'her zaman beklerim😘🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar