Yangınsayılır
Normal Üye
- 8 Tem 2021
- 8
- 40
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili zampara dostlarım forumda yeniyim. 1 aydır forumda birbirinden güzel hanımlara bakarken aya gözüme çarptı. Henüz kimseyle görülmemiştir. Hayatımdada bu tarz ilk defa bir ilişki yaşadım. Kendisinden son anda randevu rica ettim. Sağolsun kırmadan davet etti. Evin konumu güzel güvenlikli bir site. Park yeri sıkıntısı yok. Girişti isim ve TC istiyorlar kafadan sallamanızı tavsiye ederim. İçeri girdiğimde sımsıcak gülümsemesiyle aya karşıladı beni. Tüm gerginliğim stresim geçti o an. Aman yarabbi nasıl bir güzellik. Kız bildiğin afet. Gencecik pırıl pırıl su gibi. Yüzü vücudu herşeyi bildiğiniz manken. Üstüne üstlük sıcacık hoşsohpet. Yatak konusuna girmek istemiyorum ama şöyle söyleyeyim her istediğime fazla fazla cevap verdi. Ne dersem tamam hiç itiraz yok. Dakikalarca öptüm her yerini sevdim yaladım. Aman dokunma aman öpme demedi. Aksine oda istekle katıldı eşlik etti. 2 saatlik görüşmemizde çayımı kahvemi çikolatamı ikram etti her türlü şeyden konuştuk güldük eğlendik süper Bi sakso sevişme ve seksle geceyi bitirdik. Tadı damağımda kaldı. Sevgilimin yanından ayrılır gibi sarılarak öpüşerek ayrıldık. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar geleceğim. Bu arada giderken birdahaki görüşme için foot fetish sözünü aldım sabırsızlıkla 2. Görüşmeyi bekliyor olacağım. Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın. Gönlü güzel kendi güzel kız.