Khasanova
Normal Üye
- 16 Ara 2022
- 11
- 46
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba herkese. Daha önce Arzu hanım ile birçok kez farklı sebeblerden ötürü görüşememistim. Neden daha önce gorusemedegimiz konusunda beni aydınlattı kendisine teşekkür ederim ve dün gece için en sonunda bana söz verdi. Görüşmem nasıl geçti derseniz fazlasıyla güzeldi. Arzu hanımın bi defa inanılmaz bi şekilde bakışları kendine çeken bir aurasi var. Aurasindan etkilenmemek mümkün değil. Bakışlarınizi alamıyorsunuz. İçten gülüşü ve ilgisi beni mutlu etti ve daha sonra birlikte yatak odasına geçtik. Ayna karşısında oralda birbirimizi izlemek çok zevkliydi. Çok tutkulu oralda. Daha sonra yatakta domalmis şekilde beni bekleyince Aman tanrım didim. İşte sabrettigine deydi. Bekliyordum ama bu kadar mükemmel bir kalça-sirt-bel-ayak-bacak kombinasyonu olacağını düşünmemiştim.Fotograflardan çok daha iyi ve yanık ten mükemmelliği daha da arttırmış. Doggy ve cowgirl pozisyonlarında inanılmaz bi görüntü oluşuyor. İnanılmaz bı lezzetti benim için. Umarım kendisi için de öyle olmuştur. Tekrar görüşmek dileğiyle