Lawyerx
Normal Üye
- 3 Ara 2019
- 2
- 8
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumda henüz çok yeniyim ve ilk görüşmem de @Daisy Hanımla oldu. Öncelikle kendisine beni kabul ettiği için çok teşekkür ederim. Doğrusu buraya pek bir şey yazmak istemiyorum çünkü kendisinin özel kalmasını isterim. Ancak sonuçta ben de buradaki yorumlar aracılığıyla kendisine ulaştım dolayısıyla bir seyler yazmak gerekiyor. Hakkındaki yorumlari okuyunca yüksek beklentiyle gittim ama rahatlıkla söyleyebilirim ki yorumlarda eksik var fazla yok. Arkadaşlar ben vücudumu bu yaşıma kadar taniyamamisim. Sadece taşımışım. Ben kalçamım bu kadar özel fonksiyonlu olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Kendisi adeta bir anatomi uzmanı. Her dokunuşunda ayri özel bir sey hissettim. Ben mesleğini gerçekten seviyor betimlemesine inanmam. Bu meslek icin degil bir cok meslek çalışanı için böyle düşünürüm. Ama Daisy Hanım gerçekten mesleğini seviyor hissini verdi bana. Hiç bitsin de gitsin dermiş gibi hissettirmedi. Tam tersine ben ne zaman bitecek diye düşündüm. Çünkü sürekli yeni bir şey sunuyor. Artık daha ne olabilir ki bitirecek herhalde diyorum yeni bir sey sunuyor. Buluşma öncesi iletişimden karşılaması ilgisi alakası sohbeti ikrami hizmeti kapıdan çıkana kadar her anıyla çok iyiydi. Böyle profesyonel çok nadir görürsünüz. Daisy Hanım bunu yanlış anlamayın ve kızmayın ama ben kendinisini Bjk futbolcusu Atiba'ya benzettim. Futbol takipçileri ne demek istediğimi anlayacaktır. Bu yaşta bu kadar enerjik mesleğine kendisine müşterisine bu kadar saygılı bu kadar profesyonel bu kadar doyumsuz bana hep daha fazlasını hayal ettiren bir karakterle tanıştığım için çok mutluyum. Tüm ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim Daisy Hanım en kisa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle..