EHunterA
Normal Üye
- 13 May 2020
- 36
- 208
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen Cumartesi çok yoğun geçen fuarımın bitmesiyle daha önceden yazılan referans yazılarıyla dikkatimi çeken Regina'ya birazda son dakika olacak şekilde (17'de mesaj atmıştım) mesaj attım. Sağolsun beni kırmadı ve 3 saat için görüşebileceğimizi yazdı. Hemen pembe şarabımı kaparak eski üye olan Kızılmelek Melisa'nın evinde kalan Regina'nın yanına kendimi attım. Kapı açıldığında yarı çekik gözleri (Tatar genlerinden gelen), düzgün vücudu ve güler yüzüyle beni karşıladı. Tanışma, sohbet vs. derken bir yerden sonra dudaklarımız buluştu ve kısa bir temizlik molası istedim. Geri döndüğümde sadece dudaklarımız değil, vücutlarımızda birbirine temas etmeye başladı. İçindeki söndüremediği ateşini her öpüşmesinde ve her dokunuşunda hissettiriyordu. Yatakta her pozisyonunda uyumla vücudumla birleşiyordu. 3 Saat boyunca hem yatakta ateşle seviştik (maçı 3-1 kaybettim ) hem de çeşitli konular hakkında şarap eşliğinde (1. şarap yetmeyince 2.sinide aldım) dertleştik. Regina gibi yatakta ateşli olduğu kadar uyumlu bir kadınla güzel bir akşam geçirmenin mutluluğuyla yanından güler yüzle ayrıldım.
Güzel geçen akşam için Teşekkürler Regina.
Güzel geçen akşam için Teşekkürler Regina.