Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ateşine doyamadım

biodigitaljazz Çevrimdışı

biodigitaljazz

Normal Üye
2 Mar 2022
15
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1 hafta kadar önce 2 gün öncesinden @Lila ile hızlıca 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık. Gün geldi çattı yola çıktım. GPS'in azizliğine uğrasam da evini ufak bir zorlukla bulabildim.

İçeri girdiğimde çıtı-pıtı minyon bir güzellik karşımda duruyordu. Tanışmamızın ardından sohbetimize oturduk. Kendisinin köpeği olduğunu söyleyince 2 hayvansever olarak sohbetimiz tabii ki hayvanlar üzerine başlayıp devam etti.

Özel anlara geçtiğimizde, işte o zaman dünyam değişti. Ön sevişmemize koltukta öpüşmeyle başladıktan sonra hatırladığım ilk şey yatakta vücutlarımız birbirine karışmış, el ve ayak parmaklarım karıncalanmaya başlamış ve tansiyonum çıkmıştı. @Lila ile ten uyumunu da yakalamış olduğumuzu düşünüyorum ki ön sevişmeden sevişmeye, sevişmeden ateşli seks'e geçişler tamamen GFE'nin kelime anlamını gösterircesine organik bir şekilde gelişti. Teni pamuk gibiydi dokunmaya doyamadım, öpüşmesi ateşliydi öpmeye doyamadım, sevişmesi ateşliydi ateşine doyamadım. 2. seansımızın da ilk seansımızın performansını yakaladığını, hatta geçmeye başladığını hissettiğimde keyfin ve zevkin en üst noktalarına doğru yola çıktığımızı düşünüyorum.

@Lila, hem özel hem de güzel bir gün geçirmemi sağladığın için çok teşekkür ederim. Kesinlikle tekrardan görüşeceğiz.

maviay Çevrimdışı
9 Şub 2021
283
456
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmeniz bol, keyfiniz daim olsun 😉

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,387
1,844
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Semih_34

Normal Üye
20 Ara 2021
27
90
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Cezbetti yazdıklarınız, not edildi :)

Lila Çevrimdışı
29 Eyl 2020
1,084
5,579
1 hafta kadar önce 2 gün öncesinden @Lila ile hızlıca 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık. Gün geldi çattı yola çıktım. GPS'in azizliğine uğrasam da evini ufak bir zorlukla bulabildim.

İçeri girdiğimde çıtı-pıtı minyon bir güzellik karşımda duruyordu. Tanışmamızın ardından sohbetimize oturduk. Kendisinin köpeği olduğunu söyleyince 2 hayvansever olarak sohbetimiz tabii ki hayvanlar üzerine başlayıp devam etti.

Özel anlara geçtiğimizde, işte o zaman dünyam değişti. Ön sevişmemize koltukta öpüşmeyle başladıktan sonra hatırladığım ilk şey yatakta vücutlarımız birbirine karışmış, el ve ayak parmaklarım karıncalanmaya başlamış ve tansiyonum çıkmıştı. @Lila ile ten uyumunu da yakalamış olduğumuzu düşünüyorum ki ön sevişmeden sevişmeye, sevişmeden ateşli seks'e geçişler tamamen GFE'nin kelime anlamını gösterircesine organik bir şekilde gelişti. Teni pamuk gibiydi dokunmaya doyamadım, öpüşmesi ateşliydi öpmeye doyamadım, sevişmesi ateşliydi ateşine doyamadım. 2. seansımızın da ilk seansımızın performansını yakaladığını, hatta geçmeye başladığını hissettiğimde keyfin ve zevkin en üst noktalarına doğru yola çıktığımızı düşünüyorum.

@Lila, hem özel hem de güzel bir gün geçirmemi sağladığın için çok teşekkür ederim. Kesinlikle tekrardan görüşeceğiz.
Cnm referansin için teşekkür ederim 😘😗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar