CXO
Normal Üye
- 5 Eki 2023
- 22
- 42
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
3-4 hafta önce Malika ile 3 saatlik bir planlama yaptik.Fotograflar ve yorumlar cok iyiydi direk iletisime gectim hizlica cevap verdi ve ayni geceye planlamayi yaptik.Konum kolay ve güvenli bir ortam kafanizda bir soru isareti olmuyor.Karsilamasi kisminda daha enerjik olmasini beklerdim ama sohbet ettmeye basladiktan sonra anladim ki daha sakin bir karakteri var.Fizik olarak fotograflara gore bir tik daha balik etli fakatyasininda genc olmasi sebebiyle vücudu gayet diri özellikle göğüsleri muhtesem
Iliski noktasinda pek atesli degil pozisyondan pozisyona geciyor diyemem fakat frekansiniz tuttuysa ki bizim tuttu o zaman sinirlarini zorluyor diyebilirim Iletisim konusunda Türkce sinin az olmasi sebebiyle yorumlar vardi fakat ben zorluk yasamadim.Genel olarak nezaketli ilimli biri benim acimdan gerek sohbeti ve tatmin etmesi noktasinda hersey cok güzeldi.Ek olarak efsane bira iciyor ona yetismekte zorlandim diyebilirim Son bir not cikolata almayin sevmiyor masanin üstü cikolata yigini olmustu
Iliski noktasinda pek atesli degil pozisyondan pozisyona geciyor diyemem fakat frekansiniz tuttuysa ki bizim tuttu o zaman sinirlarini zorluyor diyebilirim Iletisim konusunda Türkce sinin az olmasi sebebiyle yorumlar vardi fakat ben zorluk yasamadim.Genel olarak nezaketli ilimli biri benim acimdan gerek sohbeti ve tatmin etmesi noktasinda hersey cok güzeldi.Ek olarak efsane bira iciyor ona yetismekte zorlandim diyebilirim Son bir not cikolata almayin sevmiyor masanin üstü cikolata yigini olmustu