tiger6129
Normal Üye
- 1 Haz 2022
- 16
- 66
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün Şişli taraflarında bir iş dolayısıyla bulunuyordum. İşimi halledip tam dönecek iken aklıma Toprak'ın Şişli'de oturduğu geldi. Aslında hiç huyum değildir çat kapı gitmek. Ama söz konusu Toprak olunca prensipler yerle yeksan oluyor. Hemen telefonu alıp Whatsapp'ı pas geçip aradım. Ulaşamadım. Tam ümidi kesmiş dönüş yoluna koyulacak iken prenses Toprak geri dönüş yaptı. Hemen açıp "görüşmek istediğimi" ifade ettim. Sağolsun kırmayıp kabul etti. Rotayı Toprak'a kırıp yola koyuldum. Yine her zaman ki enerji ve güleryüzü ile karşıladı. Kendimi ilk kez bu kadar özgür hissettim. Sanki işten geliyorum da sevgilim beni karşılıyor gibi. Kucaklaşma faslı bitince izin isteyip duşa girdim. Zaten huyumdur bir yere gitmeden evvel sabah ılık bir duş alırım. Ama hem havanın sıcaklığı hem de yolculuğun ağırlığını atmak için bir 10 dk duş almadan yapamadım. Sonra sohbet muhabbet derken foruma Toprak 'ın atacağı video için başlık belirleyip sohbet ve ufak yaramazlıklar bölümünü geçip özel anlara geldik. Bilirsiniz asla özel anlar hakkında detay vermem. Sadece şunu söylemek istiyorum. Toprak sen çok güzel ve çok özel bir insansın şimdiye kadar yaşadığım en iyi deneyimleri hep senle yaşadım. Umarım sana da yaşatabilmişimdir. İzmir yolcuğun için iyi yolculuklar. Özlenmeye başladın zaten hasret katmerlenecek. Bir sonraki görüşmemize kadar şafak sayıyor olacağım. Kendine çok çok iyi bak. Çünkü sen çok çok özel bir insansın. Öptüm.