Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asude Hanımla Unutulmaz Zamanlar

olgunsever

Normal Üye
16 Haz 2020
24
25
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar sizlere kısaca bahsetmek isterim Kendisi çok misafirperver aynı zamanda sohbeti harika yani böyle bir arkadaşım olsun isterdim. Gerçekten tüm vaktini tüm enerjisini size ayırıyor.Oralda daha iyisini görmedim. Forumdan ilk tanıştığım hanımefendi. Her şey için teşekkür ederim

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
129
175
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar sizlere kısaca bahsetmek isterim Kendisi çok misafirperver aynı zamanda sohbeti harika yani böyle bir arkadaşım olsun isterdim. Gerçekten tüm vaktini tüm enerjisini size ayırıyor.Oralda daha iyisini görmedim. Forumdan ilk tanıştığım hanımefendi. Her şey için teşekkür ederim
Asude hanım iyidir bende ilk kendisiyle görüşmüştüm tebrikler

SolAnahtarı

Normal Üye
16 Tem 2020
4
11
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakalım... Neredeyse tüm yorumları okudum artık yeni övme başlığını ben açmak istiyorum

ASUDE Çevrimdışı
17 Tem 2019
63
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben teşekkür ederim canım her daim beklerim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar