Saruman70
Normal Üye
- 29 Haz 2019
- 26
- 16
- Cinsiyetiniz nedir?
Asude hanım ile ne zamandan beri görüşmek istiyordum sonunda bugüne kısmet oldu.. kendisi forumdan da görüştüğüm ilk hanımefendi oldu bu arada çok tatlı dilli sempatik bir o kadar da güzel bir hanımefendi.. Evi merkezi bir yerde ve temiz..
Evde bulunduğum da rüya hanım ile de karşılaştım oda çok iyi ve kibar bir hanımefendi..
Yatak odasına geçtiğimizde
Asude hanımın dudakları arasında kayboldum.. bu 1 saatlik görüşme sürecimizde gerçekten çok güzel öpüşen bir hanımefendi kendisi dudaklarıda çok etkileyiciydi benim için.. Doggy de gerçekten çok zevk aldım.. Çok iyi uyum sağladık Şimdiden 2. Görüşme için sözleştik bile çok yakında tekrar ziyarette bulunacağım kendisini..
Bugünü bana ayırdığınız için teşekkür ederim sevgilerim ile asude hanım
Evde bulunduğum da rüya hanım ile de karşılaştım oda çok iyi ve kibar bir hanımefendi..
Yatak odasına geçtiğimizde
Asude hanımın dudakları arasında kayboldum.. bu 1 saatlik görüşme sürecimizde gerçekten çok güzel öpüşen bir hanımefendi kendisi dudaklarıda çok etkileyiciydi benim için.. Doggy de gerçekten çok zevk aldım.. Çok iyi uyum sağladık Şimdiden 2. Görüşme için sözleştik bile çok yakında tekrar ziyarette bulunacağım kendisini..
Bugünü bana ayırdığınız için teşekkür ederim sevgilerim ile asude hanım