Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asude hanım ile Sonunda Bugüne " Kısmet" Oldu

Saruman70

Normal Üye
29 Haz 2019
26
16
Cinsiyetiniz nedir?
Asude hanım ile ne zamandan beri görüşmek istiyordum sonunda bugüne kısmet oldu.. kendisi forumdan da görüştüğüm ilk hanımefendi oldu bu arada çok tatlı dilli sempatik bir o kadar da güzel bir hanımefendi.. Evi merkezi bir yerde ve temiz..
Evde bulunduğum da rüya hanım ile de karşılaştım oda çok iyi ve kibar bir hanımefendi..
Yatak odasına geçtiğimizde
Asude hanımın dudakları arasında kayboldum.. bu 1 saatlik görüşme sürecimizde gerçekten çok güzel öpüşen bir hanımefendi kendisi dudaklarıda çok etkileyiciydi benim için.. Doggy de gerçekten çok zevk aldım.. Çok iyi uyum sağladık Şimdiden 2. Görüşme için sözleştik bile :) çok yakında tekrar ziyarette bulunacağım kendisini..
Bugünü bana ayırdığınız için teşekkür ederim sevgilerim ile asude hanım 💋

Deezy Çevrimdışı
24 Ağu 2020
37
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım. Öpüşmenize sağlık

ASUDE Çevrimdışı
17 Tem 2019
63
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Asude hanım ile ne zamandan beri görüşmek istiyordum sonunda bugüne kısmet oldu.. kendisi forumdan da görüştüğüm ilk hanımefendi oldu bu arada çok tatlı dilli sempatik bir o kadar da güzel bir hanımefendi.. Evi merkezi bir yerde ve temiz..
Evde bulunduğum da rüya hanım ile de karşılaştım oda çok iyi ve kibar bir hanımefendi..
Yatak odasına geçtiğimizde
Asude hanımın dudakları arasında kayboldum.. bu 1 saatlik görüşme sürecimizde gerçekten çok güzel öpüşen bir hanımefendi kendisi dudaklarıda çok etkileyiciydi benim için.. Doggy de gerçekten çok zevk aldım.. Çok iyi uyum sağladık Şimdiden 2. Görüşme için sözleştik bile :) çok yakında tekrar ziyarette bulunacağım kendisini..
Bugünü bana ayırdığınız için teşekkür ederim sevgilerim ile asude hanım 💋
hersey için ben teşekkür ederim canım görüşmek dileğiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar