Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asude hanım ile ilk görüşme

Wotblitz

Normal Üye
29 Ağu 2020
23
46
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün, Bugün saat 12:00 için randevulaştık @ASUDE hanım ile. Evin konumu güzel, park derdi yok. Hoş bir karşılama ile karşıladı. Ev temizdi. Salonda biraz Sohbet ve soluklanma sonrası odaya geçtik ve öpüşmeye başladık. Bu arada sigara kokusu ve ağız kokusu kırmızı çizgimdir. asude hanım ile en ufak rahatsızlık hissetmeden dakikalarca öpüşebilirsiniz buna kefilim. Yatağa geçiş ile birlikte güzel bir oral ile başlayan serüven doggy de mutlu son ile bitti ama şimdilik ;). Yatakta keyifli bir sohbet ve dinlenmenin ardından tekrar başladık ve yine çok güzel dadikaları geride bıraktık. Ben her konuda zevk aldım. Sizin isteklerinize son derece uyum sağlıyor. Kendisine yaşattıkları için teşekkür ederim. Yeniden görüşmek dileği ile :)

ASUDE Çevrimdışı
17 Tem 2019
63
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Dün, Bugün saat 12:00 için randevulaştık @ASUDE hanım ile. Evin konumu güzel, park derdi yok. Hoş bir karşılama ile karşıladı. Ev temizdi. Salonda biraz Sohbet ve soluklanma sonrası odaya geçtik ve öpüşmeye başladık. Bu arada sigara kokusu ve ağız kokusu kırmızı çizgimdir. asude hanım ile en ufak rahatsızlık hissetmeden dakikalarca öpüşebilirsiniz buna kefilim. Yatağa geçiş ile birlikte güzel bir oral ile başlayan serüven doggy de mutlu son ile bitti ama şimdilik ;). Yatakta keyifli bir sohbet ve dinlenmenin ardından tekrar başladık ve yine çok güzel dadikaları geride bıraktık. Ben her konuda zevk aldım. Sizin isteklerinize son derece uyum sağlıyor. Kendisine yaşattıkları için teşekkür ederim. Yeniden görüşmek dileği ile :)
herşey için bende sana teşekkür ederim tertemiz bir şekilde geldiğin için misler gibi seni tanidigima için çok mutluyum :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar