Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Asude Hanım ile Görüşmem

Asude hanımı beğendiniz mi

• evet

Oy: 11 57.9%
  • hayır

Oy: 8 42.1%

• Kullanılan toplam oy
    19

kekecan

Normal Üye
9 Eyl 2012
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar,
Asude hanımı ilk kez gördüm. Sempatik konuşkan birisi. Kesinlikle olumsuz bir yanı yok. Nötr vermemin nedeni , seks konusu. Yüz ve vücüd olarak tatmin olamadım. Belki daha önce daha güzel seksi kadınlarla olmamdan kaynaklanıyordur. 10 üzerinden 6.5 vereceğim. Seks performansı :10/8.5
Seksilik : 10/6.5

zknorbya

Normal Üye
18 Eki 2021
33
37
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba hocam, fotoğraflarda çok güzel duruyor ama sizi tatmin etmeyen şey neydi acaba?

zknorbya

Normal Üye
18 Eki 2021
33
37
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Enterasan bir nötr olmuş. Önce yüzünü hiç görmediğiniz bir kadının fiziğine bakıp görüşme için tercih ediyorsunuz. Seks performansına 8,5 veriyorsunuz. Sonra yüz ve vücut olarak tatmin olmadım diyorsunuz. Ah keşke hanımefendilerde erkekleri değerlendirse...
Evet bende şaşırdım, amaç seks yani aşk yaşamayacağız sonuçta :D

korkusuz

Normal Üye
31 May 2022
48
49
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2012 den beri üye olan bir arkadaşın toplam 2. inci mesajı yazmış olması da çok enteresan geldi bana...merak edip ilk mesajını okudum tuhaflık daha da arttı gözümde...çok daha güzel kadınları tanıdığını yazmıs ama nedense forum üyeleriyle bu deneyimlerini paylaşmamayı tercıh etmiş..

burakbulu Çevrimdışı

burakbulu

Normal Üye
15 Haz 2022
19
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2012 den beri üye olan bir arkadaşın toplam 2. inci mesajı yazmış olması da çok enteresan geldi bana...merak edip ilk mesajını okudum tuhaflık daha da arttı gözümde...çok daha güzel kadınları tanıdığını yazmıs ama nedense forum üyeleriyle bu deneyimlerini paylaşmamayı tercıh etmiş..
Aynı şey dikkatimizi çekmiş. Silinmiş olabilir diye çok üzerinde durmadım ben. Emin değilim yapılabildiğinden gerçi.

kekecan

Normal Üye
9 Eyl 2012
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
Enterasan bir nötr olmuş. Önce yüzünü hiç görmediğiniz bir kadının fiziğine bakıp görüşme için tercih ediyorsunuz. Seks performansına 8,5 veriyorsunuz. Sonra yüz ve vücut olarak tatmin olmadım diyorsunuz. Ah keşke hanımefendilerde erkekleri değerlendi
Evet bende şaşırdım, amaç seks yani aşk yaşamayacağız sonuçta :D

amaç seks zaten aşk demedi kimse. ben 6 senedir eskortlarla beraberim yurtdışı yurtiçi. yüz güzel değilse tatmin olamıyorum zorla seks yapmış oluorm. hadi gelmişken boşalim kafası.

kekecan

Normal Üye
9 Eyl 2012
5
0
Cinsiyetiniz nedir?
canım kardeşim, ben 6 senedir eskortlarla beraberim. Bu forumu yeni keşfettim . eskiden üye olmuşum haberm yok. mağlum koronadan sonra hanımlar evleri kapattı. yüz tatmn etmedi. yüz güzel değilse seks soğuk geliyor fizik de eh işte. yani gittik o kadar gelmişken yapalm kafası yoksa beğenmedim dedim zaten

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
91
119
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yüz ve vücut olarak tatmin olamadım. Seks performansına ise 10 üzerinden 8.5 veriyorum demişsiniz.
Güzellik göreceli, beğenmediyseniz devam etmeseydiniz diye düşünüyorum.
Çelişkili bir nötr paylaşım olmuş, ben üye olarak tatmin olmadım.

taybay Çevrimdışı
29 Ara 2021
66
110
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Pek adil bulmadım. Beğenmediğinizi belirtip görüşme sonlandırmak isteyebilirdiniz. Bu gerçekleşmediğinde nötr açabilirdiniz. Bu şey gibi oluyor, bir yemek geliyor, beğenmiyorsun ama yiyorsun, sonunda da beğenmedim diyerek çıkıyorsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar