Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslıyla Sabah Kahvaltısı Fantazisi :D

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Sevgili Aslının Duo paylaşımını görünce, daha önce kendisi ile Duo yapmış birisi olarak Aslıyı yakın markaja aldım.
Duo nun diğer partnerinin sürpriz olduğunu söylese de ısrarlarıma dayanamayıp küçük ipuçları vermesini sağladım ve diğer güzelimizin kim olduğunu da buldum.
Önceden tanıdığım bu güzel ve Aslıyla aynı anda sevişebilme fırsatını değerlendirmek için program yapmaya başladım. Perşembe sabahı için bir boşluk yakaladım
ve Aslıya beni kahvaltıda misafir edip edemeyeceğini sordum. Aslı problem olmadığını seni kahvaltıya bekliyoruz dedi. Rakı sofrası ve Duo deneyimim çoktur.
Kahvaltıda Duo ilk olacaktı.
Sabah Aslının evine vardığımda kapıda beni karşılayan 2 afet karşısında dilim tutuldu. Beni içeriye buyur edişleri iç gıcıklayıcı olsa da karnımın aç olması
kahvaltıyı da cazip kılıyordu. Direk sevişsek mi kahvaltıya mı otursak kararsızlığı yaşarken, kahvaltı sofrasında son hazırlıkları yapan iki güzelin seyri çok iştah
açıcıydı. Gözlerim şaşı oldu bir güzel eğiliyor bir güzel doğruluyor aklım başımdan gidiyordu. Sonunda dayanamayıp Aslının beline sarıldım. Hele çay demini
alsın kahvaltıyı daha keyifli yaparız dedim. Aslı dünden razı duo nun diğer kahramanı durur mu başladılar birlikte üzerimdekileri çıkarmaya. Biri pantolonumun
kemerini çözerken diğeri gömleğimin düğmeleriyle ilgileniyordu. Yatağa uzanalım dememe bile fırsat vermeden ayakta öyle bir fantezi oldu ki, kim kimi sevdi
anlayamadan 1-0 geriye düşmüştüm bile.
Baktım kızlar duracak gibi değil dedim çok açım, kolay lokmayım, hele bir çay koyun ben duşumu alayım kahvaltımızı edelim sonra hesaplaşırız. Kızlar başladı
gülmeye nerden bileyim beni bitirmeye yemin ettiklerini.
Aslı gerçekten yeme içme konusunda çok iyi, kahvaltı sofrası mükemmeldi, yedik içtik muhabbetimizi yaptık sürpriz güzelle geçmiş günleri yad ettik.
Aslı fazla muhabbetten sıkılmış olacak ki kahvaltı sofrasını kaldırmaya başladı. Ayağa kalktığında gördüklerim 1-0 yenik durumda olduğum karşılaşmanın yeniden
başlaması gerektiğini hatırlattı bana.
Kahvaltı sofrasını toparlanınca, müsabakamıza geri döndük. Aslı uzanmış yatıyor, diğer güzel ayakta. Ben bir yataktaki Aslıya bir ayaktaki güzele yetişeyim
çabasıyla şaşkın ama mutlu. Bu müsabakayı kaybettin dedim kendi kendime. O dakikadan sonrası sanki bir rüya.
Duo deneyimi yaşamak isteyen arkadaşlara tavsiyem bu fırsatı kaçırmayın.
Sevişmek sanattır bu sanatı geliştirmeme katkıda bulunan Duo nun kahramanları sevgili Aslı ve Gizemli güzel ikinizede sonsuz teşekkürler.
Aslıcığım sana kahvaltı için ayrıca teşekkür ederim.
Geceleri yakmaya hazırlanıyorken, kendimi muhteşem bir kahvaltı sofrasında nasıl bulduğumu hala anlamadım ama.

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
56
6
Cinsiyetiniz nedir?
CoolBlack bey Paylaşım için teşekküreder.
Kıskandığımı not düşerim :)

Not : Acayip kıskandım, haset ettim, nazar değsin (bayanlar hariç) :)

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
175
1
Cinsiyetiniz nedir?
bence o esmer forumun eski üyesi taksim meltem :)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
746
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler dou yu fetetmişsin daha ne denir ki. sabah kahvaltıda olması aklına neren geldi güzel fikirmiş doğrusu

zafajaxe Çevrimdışı
4 Ara 2017
192
63
Cinsiyetiniz nedir?
duo mu ? meltem mi? yok ya değildir.. herhalde değildir...
ceyda olabilir diye düşünüyorum.
çok güzel bir deneyim olmuş bence. sabah görüşmelerini ben severim. tadı ayrı olur.

19 Haz 2013
35
47
Cinsiyetiniz nedir?
Ben az cok tahmin edebiliyorum gizemli guzeli:)bas harfi ceyda olmasin sakin :)
en son bu yaz gorustugumuzde duo firsatini kacirmistim. Ama Asli hanimin masayi bir donatisi vardi evinde inanamazsiniz. Meyveler kuru yemisler mezeler, ve sonra bana dediki “biraz kalori al ihtiyacin olcak” :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklıma kurt düştü şimdi CoolBlack :) Kahvaltı arası duo fantazisini de ölmeden önce denenecekler listesine ekleyeyim en iyisi :yes: Bu şehvetli paylaşım için sana, üstün performansları için de Aslı Meriç ve gizemli hanımefendiye teşekkürler...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Aklıma kurt düştü şimdi CoolBlack :) Kahvaltı arası duo fantazisini de ölmeden önce denenecekler listesine ekleyeyim en iyisi :yes: Bu şehvetli paylaşım için sana, üstün performansları için de Aslı Meriç ve gizemli hanımefendiye teşekkürler...

Valla bu ölmeden önce yapılacaklar listesi çok uzun üstadım. Senin listeye bir madde daha eklenmiş olması ömrünün uzadığına delalettir. :D

30 Ara 2015
115
83
Cinsiyetiniz nedir?
keskee kahvaltıdan bi resim olsaydı :) tebrikler cidden darısıı bizlerin basına

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
277
14
Sabahın dinçliği ve DUO nun zerafeti birleşmiş. Hakkını verdiğine inanıyorum. Darısı bizlere duorum

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Sabahın dinçliği ve DUO nun zerafeti birleşmiş. Hakkını verdiğine inanıyorum. Darısı bizlere duorum

Her gencin ve kendini genç hisseden delikanlının yaşamasında faide var ......

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
1,228
746
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili Aslının Duo paylaşımını görünce, daha önce kendisi ile Duo yapmış birisi olarak Aslıyı yakın markaja aldım.
Duo nun diğer partnerinin sürpriz olduğunu söylese de ısrarlarıma dayanamayıp küçük ipuçları vermesini sağladım ve diğer güzelimizin kim olduğunu da buldum.
Önceden tanıdığım bu güzel ve Aslıyla aynı anda sevişebilme fırsatını değerlendirmek için program yapmaya başladım. Perşembe sabahı için bir boşluk yakaladım
ve Aslıya beni kahvaltıda misafir edip edemeyeceğini sordum. Aslı problem olmadığını seni kahvaltıya bekliyoruz dedi. Rakı sofrası ve Duo deneyimim çoktur.
Sabah Aslının evine vardığımda kapıda beni karşılayan 2 afet karşısında dilim tutuldu. Beni içeriye buyur edişleri iç gıcıklayıcı olsa da karnımın aç olması
kahvaltıyı da cazip kılıyordu. Direk sevişsek mi kahvaltıya mı otursak kararsızlığı yaşarken, kahvaltı sofrasında son hazırlıkları yapan iki güzelin seyri çok iştah
açıcıydı. Gözlerim şaşı oldu bir güzel eğiliyor bir güzel doğruluyor aklım başımdan gidiyordu. Sonunda dayanamayıp Aslının beline sarıldım. Hele çay demini
alsın kahvaltıyı daha keyifli yaparız dedim. Aslı dünden razı duo nun diğer kahramanı durur mu başladılar birlikte üzerimdekileri çıkarmaya. Biri pantolonumun
kemerini çözerken diğeri gömleğimin düğmeleriyle ilgileniyordu. Yatağa uzanalım dememe bile fırsat vermeden ayakta öyle bir fantezi oldu ki, kim kimi sevdi
Baktım kızlar duracak gibi değil dedim çok açım, kolay lokmayım, hele bir çay koyun ben duşumu alayım kahvaltımızı edelim sonra hesaplaşırız. Kızlar başladı
Aslı gerçekten yeme içme konusunda çok iyi, kahvaltı sofrası mükemmeldi, yedik içtik muhabbetimizi yaptık sürpriz güzelle geçmiş günleri yad ettik.
Aslı fazla muhabbetten sıkılmış olacak ki kahvaltı sofrasını kaldırmaya başladı. Ayağa kalktığında gördüklerim 1-0 yenik durumda olduğum karşılaşmanın yeniden
Kahvaltı sofrasını toparlanınca, müsabakamıza geri döndük. Aslı uzanmış yatıyor, diğer güzel ayakta. Ben bir yataktaki Aslıya bir ayaktaki güzele yetişeyim
çabasıyla şaşkın ama mutlu. Bu müsabakayı kaybettin dedim kendi kendime. O dakikadan sonrası sanki bir rüya.
Sevişmek sanattır bu sanatı geliştirmeme katkıda bulunan Duo nun kahramanları sevgili Aslı ve Gizemli güzel ikinizede sonsuz teşekkürler.
Geceleri yakmaya hazırlanıyorken, kendimi muhteşem bir kahvaltı sofrasında nasıl bulduğumu hala anlamadım ama.

Günün asıl kahramanı sen din bence :)) enerjin le, kibarlığın la , mükemmel sohbetin ve söyleyemeyeceğim diğer çılgınlıkların ile harika bir gün geçirdik :smoking dude:

yakın zaman da bunu tekrarlasak mı diyorum :) Zira hala o günün keyifli dedikodusunu yapıyoruz aramızda :)
öpüyorum kocaman :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Günün asıl kahramanı sen din bence :)) enerjin le, kibarlığın la , mükemmel sohbetin ve söyleyemeyeceğim diğer çılgınlıkların ile harika bir gün geçirdik :smoking dude:

yakın zaman da bunu tekrarlasak mı diyorum :) Zira hala o günün keyifli dedikodusunu yapıyoruz aramızda :)
öpüyorum kocaman :)

Ben hazırım güzellik kahvaltı değilde rakı sofrası olsa mesela ...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Siz müsait olursanız eğer ben ilk fırsatta geliyorum .....

madengineer Çevrimdışı
4 Eyl 2019
168
158
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okurken bile bukadar etkilendiysem o anları yaşasam herhalde kalpten giderdim.En yakın zamana Mutlaka deneyeceğim:)

9 Tem 2014
132
47
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımı yapalı uzun zaman olmuş ama yeni okuma fırsatım oldu, gerçekten muhteşem bir kahvaltı olmuş. Sevişen yerlerinize sağlık.
@Aslı Meriç hanım forumumuzun nadide güzellerinden biliyoruz da şu gizemli güzeli çıkaramadım 🤔😊

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
206
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Güzel bir deneyim olmuş.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar