Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslı Meriç'te misafirlik vakti

schroedinger

Normal Üye
24 Ocak 2016
31
9
Yaklaşık 1 ay kadar önce, yanılmıyorsam bir Salı günü işten güçten fenalar geldi ve normalde planlı programlı şekilde ayarladığım görüşmeler için çok geç kaldığımı, hemen o gün forumun güzellerinden birinin yanında soluk almam gerektiğini hissettim. Aklımda uzunca zamandır bulunan @Aslı Meriç'e ulaştığımda kendisi beni kırmadı ve hemen bir program ayarladık.

Aslında yeri çok kolay olan evini dalgınlığımdan ve heyecanımdan bulmakta zorlandıysam da vardığım anda Aslı beni kendime getirdi.

Detaylara girmeyi sevmediğimi önceki yazılarımı okuyanlar bilir. O yüzden öncesi ve sonrasını anlatmayı tercih edeceğim yine.

Öncelikle daha önceki deneyimlerimde de çok hoş ağırlandım, ancak Aslı'nın evinde kendimi gerçekten bir onur konuğu gibi hissettim. Ardı arkası gelmeyen ikramlar beni benden aldı. Aslı'nın sohbeti için ise söyleyecek bulmak gerçekten zor. Sohbetin sonu gelmeyince günün sonu geldi. Aslında önceden planlanmış bir durum olsa kesinlikle geceyi orada geçirmek için ricada bulunurdum :) ama ne yazık ki plansız olunca böyle oluyor.

Velhasıl Aslı her türlü mükemmel bir ev sahibesiydi ve her yönüyle harikaydı, buna rağmen bazı şeyler yarım kalmış gibi hissettim, zira şimdi anlıyorum ki Aslı için birkaç saat yetmez. Hatta belki de bir gün bile

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
1,228
746
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yaklaşık 1 ay kadar önce, yanılmıyorsam bir Salı günü işten güçten fenalar geldi ve normalde planlı programlı şekilde ayarladığım görüşmeler için çok geç kaldığımı, hemen o gün forumun güzellerinden birinin yanında soluk almam gerektiğini hissettim. Aklımda uzunca zamandır bulunan @Aslı Meriç'e ulaştığımda kendisi beni kırmadı ve hemen bir program ayarladık.

Aslında yeri çok kolay olan evini dalgınlığımdan ve heyecanımdan bulmakta zorlandıysam da vardığım anda Aslı beni kendime getirdi.

Detaylara girmeyi sevmediğimi önceki yazılarımı okuyanlar bilir. O yüzden öncesi ve sonrasını anlatmayı tercih edeceğim yine.

Öncelikle daha önceki deneyimlerimde de çok hoş ağırlandım, ancak Aslı'nın evinde kendimi gerçekten bir onur konuğu gibi hissettim. Ardı arkası gelmeyen ikramlar beni benden aldı. Aslı'nın sohbeti için ise söyleyecek bulmak gerçekten zor. Sohbetin sonu gelmeyince günün sonu geldi. Aslında önceden planlanmış bir durum olsa kesinlikle geceyi orada geçirmek için ricada bulunurdum :) ama ne yazık ki plansız olunca böyle oluyor.

Velhasıl Aslı her türlü mükemmel bir ev sahibesiydi ve her yönüyle harikaydı, buna rağmen bazı şeyler yarım kalmış gibi hissettim, zira şimdi anlıyorum ki Aslı için birkaç saat yetmez. Hatta belki de bir gün bile

Canım tekrardan hoş geldin ,
seninle aynı fikirdeyim bize bir kaç saat yetmedi , ne diyelim kısmet belki daha uzun soluklu birlikteliklere imza atarız zamandan çalarız :)
unutulmayacak bir kaç saatti benim için , teşekkür ederim.
yakın zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle sevgiyle kal .. öpüyorum..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler @schroedinger. @Aslı Meriç gerçekten de yanında ve birlikte çok güzel zaman geçirilebilecek ve saatlerin nasıl geçtiği anlaşılamayacak bir arkadaştır...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar